NOTÍCIES


23/03/2018

Mercat del Ram i Setmana Santa al MAP

El Museu de l'Art de la Pell ha preparat una programació especial per aquest Mercat del Ram i Setmana Santa


Creant membrana
Dissabte 24 de març, 16.30h
Activitat gratuïta amb l'entrada a l'exposició

L'artista Irim Lux ens explicarà el procés de creació de la seva exposició Advanced post-nuclear romanticism


Visita guiada a la col·lecció
Diumenge 25 de març, d'11h a 12h
Activitat gratuïta amb l'entrada

Recorregut comentat per conèixer de prop l’origen de la col·lecció d’Andreu Colomer Munmany i la gran riquesa artística dels seus objectes.


Els animals d'en Quel
Dimecres 28 de març, de 17h a 18h
Famílies amb menors de 10 anys
Activitat gratuïta amb l'entrada

A en Quel, el gegant del museu, se li han escapat tots els animals mentre treballava. Ens han deixat unes pistes per trobar-los... Ens ajudeu?


 
Teatre d'ombres en família

Dissabte 31 de març, d'11h a 12h
Famílies amb menors de 10 anys
Activitat gratuïta amb l'entrada

Aprendrem com funciona el teatre d'ombres, i jugarem amb la llum, el moviment i el so, de manera que pares i fills podreu crear el seu propi espectacle!


3 paisatges / 3 forns / 3 logos
Dimarts 3 d'abril, a les 19h
Entrada lliure

Conferència a càrrec del ceramista osonenc Pep Madrenas, dins els actes programats per a l'exposició La insígnia Mestre Artesà 2017


         23/03/2018

Programació especial Mercat del Ram i Setmana Santa al Museu Episcopal

El Museu Episcopal ha programat diverses propostes per aquest Mercat del Ram i Setmana Santa.
 

Horari d’obertura
De dimarts a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h
Dissabtes de 10 a 19h
Diumenges i festius de 10 a 14h (dilluns de Pasqua tancat)

Exposició temporal “El tresor ocult. La creu de Sant Joan de les Abadesses"
Exposició temporal "El tresor ocult. La creu de Sant Joan de les Abadesses" entorn de la creu santjoanina, una peça cabdal de l'art gòtic català. Visites els dijous a les 16:30h. Prorrogada fins al diumenge 8 d'abril. Si no l'heu vista, encara hi sou a temps!

 
Cavallers, bisbes i comerciants
Us heu preguntat mai com era la ciutat de Vic a l’edat mitjana? Amb les obres del Mev descobrirem com vivien els vigatans. Finalitzarem amb un petit recorregut a l’entorn del museu seguint la trama medieval de Vic. Preus especials pel Mercat del Ram. 

Mev + campanar
Una visita guiada exclusiva per descobrir la col·lecció d'art medieval del museu i pujar al campanar romànic més alt de Catalunya. Un recorregut que inclou un tast a la col·lecció romànica del Mev i la contemplació de la ciutat de Vic des del campanar de la Catedral. Preus especials pel Mercat del Ram.

El cavaller, la princesa i el drac
Observant, escoltant i jugant descobrirem la llegenda de Sant Jordi guiats pel drac Rufus. Un recorregut ple de sorpreses per a tota la família. Per a nens menors de 10 anys. Activitat gratuïta amb l'entrada al museu. 

Espai El cel Pintat
Per Setmana Santa veniu tota la família a gaudir d'un espai autònom on hi trobareu personatges i elements fantàstics medievals per dibuixar, pintar i fer trencaclosques. Famílies amb infants de 5 a 10 anys. Entrada lliure durant l’horari d’obertura del museu.

Visites guiades
Recorregut medieval: els dissabtes i els diumenges a les 12h el museu ofereix una visita comentada a les magnífiques col·leccions d’art romànic i gòtic. Un recorregut per l’art, la cultura i els costums del món medieval. Servei gratuït amb l’entrada al museu.

+ info: https://www.museuepiscopalvic.com/


         23/03/2018

Activitats de cultura popular durant el Mercat del Ram i Setmana Santa

El Mercat del Ram s’instal·la a Vic els dies 23, 24 i 25 de març, amb la força de la tradició ramadera i una àmplia oferta d’activitats lúdiques, que fan que la ciutat visqui tres dies de festa. Les activitats de cultura popular i festiva hi tenen ho paper destacat. Us presentem un recull amb els actes més destacats


Cercavila dels Sagals d’Osona

24-març a les 11:00. Recinte Firal

Cercavila dels Sagals d’Osona. Recorregut pel Recinte Firal i el centre de Vic. Recinte Firal el Sucre Sagals d’Osona


Cercavila de Gegants i Caps de Llúpia

24-març a les 17:00

Gegants i caps de llúpia de Vic, Gegants Pubills del Carrer de la Riera, Gegants Petits de Vic, bou i mulassa petita, Cavalls Cotoners, gegants de Santa Anna, Bou i Mulassa de Vic, gegants de Torroella de Montgrí i Bou de Valls. Els acompanyaran els Músics dels Cavalls Cotoners, Grallers de Vic, Grallers del carrer de la Riera, banda dels gegants de la ciutat, Grallers de Santa Anna, Grallers dels Sagals d’Osona, Grallers de Torroella i els Grallers del Bou de Valls.

A les 17.00 h plantada, a les 18.00 h cercavila pel casc antic de la ciutat i a les 19.15 h Balls a la Plaça de la Catedral


Trobada castellera Mercat del Ram

25 de març a les 12h. Plaça Major de Vic

Trobada castellera Mercat del Ram. Amb els Castellers de Barcelona, els Xics de Granollers i Sagals d’Osona. Plaça Major de Vic Sagals d'Osona


79è Aplec Sardanista del Mercat del Ram

25-març a les 16:30. Plaça Major

79è Aplec Sardanista del Mercat del Ram, amb les Cobles Montgrins i Costa Brava Plaça Major de Vic Agrupació Sardanista de Vic


Processó dels Armats

25 de març a les 21h. Casc Antic

La tradicional Processó de Penitència, popularment coneguda com “Processó dels Armats”, sortí per primera vegada l’any 1750, i és l’acte més conegut que realitza la Congregació de la Mare de Déu dels Dolors de Vic.

Reglamentada per un recull de costums o Consueta de l’any 1883, està formada en l’actualitat per: dos cossos d’armats, llargues fileres de congregants amb vesta i atxa; al mig, els portadors d’improperis, sibil·les o inscripcions; els portants del Sant Crist i els de la Mare de Déu, dos cors de cantors i un seguici de devots. Hi poden assistir tant homes com dones.

 

En l’actualitat són més de cinc-centes les persones que anyalment realitzen tan singular manifestació de pietat popular


Cantada de Caramelles

1 d'abril a les 12:00h. Plaça Major de Vic

 Amb Els Eixerits de Gurb i la Coral Xicalla. Plaça Major de Vic Ajuntament de Vic

 

 

+ info: http://vicfires.cat


         15/03/2018

XIV Festival BBVA de Música Religiosa de Vic. Del 19 al 29 de març

Vic s’impregnarà un any més de música religiosa durant els dies previs a Setmana Santa. La XIV edició del Festival BBVA de Música Religiosa de Vic manté el plantejament d’unir la música amb els conceptes de proximitat, país, pedagogía i diversitat amb la clara voluntat d’apropar a la societat la cultura musical.

L'acte inaugural serà el dilluns 19 de març a les 20h a l'església de la Pietat. Els primers plats forts del festival arribaran durant el cap de setmana del Mercat del Ram. El dissabte 24 de març es portarà a terme la ja tradicional “Fanfàrria de campanes”, amb els alumnes i professors de l’EMVic, a la plaça bisbe Oliba. L’església de Sant Domènec acollirà el mateix dia la “Passió segons Sant Marc”, de J.S. Bach, a càrrec de la BZM Ensemble i Escola Coral de l’EMVic. L’endemà el festival es trasllàdarà fins a Sant Pere de Casserres on hi actuaran la Coral Canigó i Cor de Nois de l’EMVic.

Durant tota la semana continuaran el concerts amb les actuacions de “Ensemble O Vos Omnes” i “Vladislav Bronevetzky, piano” a l’església de la Pietat, i el concert “Estant Jesus en creu... la Setmana Santa a la Catalunya del Barroc”, a l’església de l’Escorial. El Festival posarà el seu punt i final el divendres 29 de març amb el concert de Toti Soler i Gemma Humet “Toti soler, més de 50 anys”.

El Festival està organitzat conjuntament per la Comissió de Cultura de les Parròquies de la Pietat, el Carme i Sant Domènec, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, BBVA CX i l’Ajuntament de Vic XIV Festival BBVA de Música Religiosa de Vic.


Programació


Dl. 19 Intervenció musical. Vic, església de la Pietat. 20.00 h. 
Acte inaugural / presentació 
Festival BBVA de Música Religiosa de Vic 


Dv. 23 Vic, La Pietat (entrada c. Sant Sadurní). 19.00 h. Gratuït 
Conferència 
«La mort a la música» 


Ds. 24 Vic, plaça del Bisbe Oliba. 12.00 h. 
Alumnes i professors de l’EMVIC 
Fanfàrria de campanes 


Ds. 24 Vic, Església de Sant Domènec. 21.00 h. 10/5 € 
BZM Ensemble i Escola Coral de l’EMVIC 
«Passió segons Sant Marc» J. S. Bach 


Dg. 25 Església de Sant Pere de Casserres. 12.00 h. 10/5 € 
Coral Canigó i Cor de Nois de l’EMVIC 
«Magní cat. Cants a Maria» 


Dl. 26 Vic, església de la Pietat. 20.30 h. 10/5 € 
Ensemble O Vos Omnes 
«Lauda Dramatica» 


Dm. 27 Vic, La Pietat (capella). 20.30 h. 10/5 € 
Vladislav Bronevetzky, piano 
«El clavecí ben temprat» J. S. Bach 


Dc. 28 Vic, Església de l’Escorial. 20.30 h. 10/5 € 
Cum cantico 
«Estant Jesus en creu... la Setmana Santa a la Catalunya del Barroc» 


Dj. 29 Vic. Església de la Pietat. 20.30 h. 10/5 € 
«Toti soler, més de 50 anys» 
Toti Soler, guitarra i Gemma Humet, veu 


 


         01/03/2018

Un Barnasants més reivindicatiu que mai torna a Vic per segon any consecutiu

La voluntat de l’organització perquè Vic esdevingui el referent del Barnasants a la Catalunya central entronca amb el debat sobre la llibertat d’expressió i la complexitat del context social i polític

El projecte cultural ‘Barnasants’, que va néixer com a festival de cançó d’autor, torna a Vic per segona vegada en una edició que es veurà inevitablement marcada pel debat sobre la regressió de les llibertats a l’Estat espanyol, encès arran de la condemna a tres anys i mig de presó pel raper mallorquí Valtonyc, juntament amb la retirada de l’obra de Santiago Sierra sobre presos polítics a ARCO i el segrest del llibre ‘Fariña’.

En la presentació del Barnasants a la ciutat, on s’han programat dos concert­s–un d’Ernest Crusats, al Casino de Vic, i un de Maria del Mar Bonet, a l’Atlàntida–, la regidora de Cultura, Susagna Roura, va expressar la seva preocupació “davant d’aquesta situació de vulneració flagrant de les llibertats més fonamentals i en especial del dret de la llibertat d’expressió”.

En aquest sentit, Roura va detallar que des de la ciutat s’estan emprenent una sèrie d’accions, com ara “l’adhesió del Mercat de Música Viva de Vic al manifest de suport al raper Valtonyc, i la programació simbòlica d’un concert en aquest Mercat, una manera de fer evident la persecució de la llibertat d’expressió que tenim en l’actualitat”. A més, Susagna Roura va anunciar que des de la regidoria de Cultura ja s’han iniciat les gestions per poder portar l’obra de Santiago Sierra a l’ACVic-Centre d’Arts Contemporànies.

El regidor de Vic per a Tots, Arnau Martí, va destacar la importància d’acollir el Barnasants perquè “vincula la proposta cultural de Vic amb un festival pioner, internacional i de primera línia i hi encaixa perfectament”. Martí va afirmar que es continua amb la flama que va iniciar-se l’any passat per “seguir enriquint els llaços entre el Barnasants i la ciutat dels Sants”. 

El director del Barnasants, Pere Camps, va detallar que “el Barnasants ha deixat de ser un festival per esdevenir un projecte cultural, ja que s’ha estès en un seguit de territoris que comparteixen una mateixa llengua i cultura, amb 15 milions d’europeus”. Camps va agrair la voluntat de l’Atlàntida, del Casino, de l’Ateneu, així com dels regidors Susagna Roura i Arnau Martí, per formar part d’aquest projecte col·lectiu que converteix Vic en la gran referència del Barnasants a la Catalunya central.

Maria del Mar Bonet i Ernest Crusats al Barnasants de Vic

Ernest Crusats va donar el tret de sortida al Barnasants de Vic el passat divendres 23 de febrer amb l'espectacle "El retorn, en solitari". El concert, que va exhaurir totes les entrades uns dies abans ja, es va portar a terme al Casino de Vic, espai que va veure crèixer com a músic a l'artista vigatà.  

En el cas de Maria del Mar Bonet, la cantant torna a la ciutat per celebrar els seus 50 anys de trajectòria artística i per presentar el seu nou àlbum ‘Ultramar’, en un concert que tindrà lloc al Teatre l’Atlàntida el proper diumenge 11 de març.

+ info: http://barnasants.com


         27/02/2018

52a edició del concurs de pintura ràpida del Mercat del Ram.

Una de les tradicions del Mercat del Ram és el concurs de pintura ràpida, recuperat l’any passat després d’uns anys aturat. Al llarg dels seus 52 anys d’història han sigut molts els pintors de renom que s’han endut algun dels seus premis. Fidel Bofill, Josep Vernis, Marià Dinarés o Ferran Sans en són només alguns exemples.

La 52a edició del concurs es portarà a terme a Vic el 24 de març de 2018. El primer premi està dotat en 800€, el segon en 400€ i el tercer en 200€. 

En poden prendre part tots aquells artistes que ho desitgin i la inscripció és lliure i gratuïta.També podran concursar tots els infants compresos entre els 13 i 16 anys (Categoria B) i fins a 12 anys (Categoria A) amb premis a càrrec de la botiga Vicenç Piera. La inscripció s’ha de fer al vestíbul de la Biblioteca Joan Triadú el mateix dissabte, 24 de març, de 9 a 11 del matí. En el moment de la inscripció el suport serà numerat i segellat. Cada participant podrà segellar un màxim de 2 suports. Es lliurarà un rebut de cada obra. La recepció de les obres es farà al vestíbul de la Biblioteca Joan Triadú, de la 1 del migdia a les 3 de la tarda. El veredicte s’emetrà a les 7 de la tarda a la sala Josep Romeu, on també es farà el repartiment de premis i s’hi exposaran les obres fins al 15 d’abril. Les obres premiades quedaran en propietat de l’Ajuntament de Vic. Els autors no premiats podran retirar les obres, amb la presentació prèvia del corresponent rebut, a partir del dia 17 d’abril i fins al dia 5 de maig a la Biblioteca Joan Triadú.

La tècnica i el format de les obres són lliures i el tema ha de tenir relació amb l’ambient del Mercat del Ram. Les mides mínimes són 61 x 50 per a les obres sobre tela i s’hauran de lliurar muntades amb un bastidor i sense marc ni protecció. Les obres sobre paper o cartolina no tindran mida mínima i es lliuraran amb un suport lleuger de cartró, foam o tàblex, sense marc ni protecció.
Podeu consultar les bases en el següent enllaç

 

Bases del 52è concurs de pintura ràpida del Mercat del Ram


         26/02/2018

L’esport en el cinema asiàtic serà el protagonista de la 15a edició del Festival Nits de Cinema Oriental.

El certamen es portarà a terme del 17 al 22 de juliol de 2018.

El Festival ha presentat la imatge de la propera edició i les principals novetats del seu programa en una roda de premsa celebrada el dissabte 24 de febrer a l’espai ETC de Vic. Hi van intervenir la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Susagna Roura, el director del festival, Quim Crusellas, Javier Orduña, director de Confuci Barcelona i Marc Carol, vicepresident de Vic Comerç.

El Festival Nits de cinema oriental de Vic se celebrarà del 17 al 22 de juliol de 2018 i tindrà  com a eix central l’esport en el cinema comercial asiàtic. Per celebrar el seu 15è aniversari, el festival retrà homenatge a Stephen Show, director de grans produccions de Hong Kong i la Xina i autor del primer film que es va poder veure al festival l’any 2004. Així mateix, el certamen continua la seva feina de suport als joves cineastes catalans i amplia el seu treball amb les entitats locals, amb la complicitat de Vic Comerç i l’Escola d’Art de Vic. Cervesa del Montseny també se suma al projecte com a empresa col·laboradora.

A partir de la propera edició, l’eix central del festival deixarà de ser un país concret. La programació i activitats giraran entorn d’una temàtica, un fil conductor que recorrerà totes les seccions i que inspirarà la imatge del Festival. En aquesta edició, l'esport en el cinema comercial asiàtic. L’homenatge a països de l’Àsia es mantindrà a les Nits a la Bassa, on cada nit se seguirà dedicant el sopar i la pel·lícula a un lloc específic.

Homenatge a Stephen Chow

Per al seu 15è aniversari, el festival retrà homenatge a Stephen Chow, el director més destacat del cinema comercial de Hong Kong i la Xina en l’actualitat. A banda de projectar la primera pel·lícula que es va poder veure a la Bassa dels Hermanos a l’edició inaugural del Festival Nits, l’any 2004: Shaolin Soccer (Stephen Chow, 2001), s'hi presentarà un nou libre de la Biblioteca FesNits: Stephen Show! El cinema espectacle de Stephen Chow. Els espectadors podran gaudir també d’un recull de films asiàtics que tenen l’esport com a protagonista amb la retrospectiva Àsia en forma.

Nous col·laboradors

El certamen suma noves complicitats en el treball que realitza habitualment amb entitats i empreses locals: l’associació Vic Comerç, amb la participació de l’Escola d’Art de Vic, convertirà els carrers propers a la Bassa dels Hermanos en un Chinatown! D'altra banda s’editarà una targeta Vic Comerç perquè persones convidades, acreditades i Nitòmans tinguin avantatges en els establiments vigatans i s’activaran accions de promoció i participació conjuntes entre Vic Comerç i el Festival.

També s’incorpora com a empresa col·laboradora Cervesa del Montseny. Aquesta casa de cervesa artesanal instal·lada a la comarca llançarà una edició especial per al festival: la Nitòmana.

Durant el mes anterior al festival, el Més Nits tornarà a omplir els Centres Cívics de Vic i altres espais amb una programació de tallers i activitats. I, en col·laboració amb el Consell local de cooperació de Vic, el programa del festival inclourà de nou un cicle de films documentals de temàtica social i debats posteriors amb experts.

 

Suport als joves cineastes catalans

El Festival Nits manté el seu compromís amb la jove creació cinematogràfica a Catalunya i ha anunciat a la roda de premsa la finalització del film Meiying MG-01, nou curtmetratge d’Adrià Guxens. El festival és coproductor associat del projecte i l’acompanyarà també en la seva difusió internacional. L’obra de Guxens, que ja va presentar el seu curt Bittersweet Memories a Vic l’any 2016, es caracteritza pel seu caràcter oníric i per inspirar-se en l’estètica i la cultura orientals.

Qiu Qiu i l’Any Nou Xinès

Durant la roda de premsa s'ha presentat la imatge del Festival Nits 2018: la icona Qiu Qiu (pronunciat txiou txiou), que vol dir pilota en xinès. És una il·lustració de l’artista Xevi Domínguez que recupera i actualitza el concepte d'aquell primer film que es va projectar al Festival Nits aviat farà 15 anys.

L'Associació Nits de cinema oriental, organitzadora del Festival, continua programant activitats relacionades amb el cinema i la cultura asiàtica al llarg de l’any. A banda de la celebració de l’Any Nou Xinès a Vic el cap de setmana del 24 i 25 de febrer, durant aquest mes ha organitzat, conjuntament amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, la retrospectiva KUNG FU GIRLS!, l’exposició dels cartells de Yuen Tai-yung (artista de Hong Kong convidat a la passada edició del certamen) i el passi del documental The Posterist sobre el mestre cartellista.

FONT: www.cinemaoriental.com

+ info: http://cinemaoriental.com/15anys/


         26/02/2018

Etcètera Teatre estrena Equus a l’espai ETC

Equus és la nova producció de la companyia resident de l'ETC Teatre de Vic, Etcètera Teatre.

Aquest dissabte s’estrena la nova producció d’Etcètera Teatre. Equus, dirigida per Joan Roura, es podrà veure els dies 3, 9, 10 i 11 de març a l’espai ETC. 

Equus ens parla de l’individu davant una societat “domesticada” que ens empeny a seguir el camí marcat per la societat, on el que en surt és marginat. Aquesta mateixa societat engega tots els mecanismes per tornar “l’ovella descarrilada” a la “normalitat”, entesa per la gran majoria. Martin Dysart és un psiquiatra que intenta tractar un jove que pateix una estranya patologia de fascinació pels cavalls.  Allan, el protagonista, cerca la passió per camins alternatius que el porta a un acte de violència en contra d’uns cavalls. Un comportament abominable motivat per la frustració i inadaptació a un món que no aconsegueix comprendre.

Més informació:
Dissabte 3 de març a les 21:30h. Comprar entrades
Divendres 9 de març a les 21:30h.Comprar entrades
Dissabte 10 de març a les 21:30h. Comprar entrades
Diumenge 11 de març a les 18h. Comprar entrades

+ info: http://www.etcteatre.cat


         22/02/2018

Obertes les inscripcions per la 6a edició del Concurs de Curtmetratges del Festival Protesta

El termini per presentar els curtmetratges a la sisena edició del Protesta, el festival internacional de cinema de crítica social, finalitza el 15 de maig. Els curtmetratges finalistes es donaran a conèixer durant el mes de setembre. 

Els treballs es poden inscriure a través de la web www.festivalprotesta.cat o a través d’alguna de les plataformes de curtmetratges que apareixen a les bases: Festhome, Clickforfestivals i Filmfreeway. La durada dels treballs no podrà superar els 30 minuts i es podran presentar peces de ficció i documental. El comitè de selecció farà una tria dels curtmetratges finalistes, dels quals el jurat atorgarà el premi al millor curtmetratge documental i al millor curtmetratge de ficció. El premi del públic el votaran els assistents a les diferents projeccions programades durant el festival.

Com cada any, el premi al millor curtmetratge documental i millor curtmetratge de ficció està dotat amb 1.000 euros, i el premi del públic amb 500 euros. El 25% de cada premi anirà destinat a una entitat o associació sense ànim de lucre que el mateix guanyador o guanyadora escollirà. A més, els guanyadors rebran el trofeu del festival, una escultura de forja feta per Enric Pla Montferrer.

Trobareu tota la informació en el següent enllaç

 

+ info: https://mailchi.mp/9699c4488df9/inscripcions-obertes_protesta-2018


         21/02/2018

Presentació del Festival Nits 2018 durant la celebració de l'any nou xinès a Vic

El Festival Nits de cinema oriental de Vic ha preparat una sèrie d'activitats per celebrar l'Any Nou Xinès a Vic. Durant els dies 24 i 25 de febrer la ciutat s'omplirà de cinema oriental, però també de música i jocs. Aquesta serà la millor manera de presentar les novetats de 15a edició del Festival, que tindrà lloc a Vic del 17 al 22 de juliol.

DISSABTE, 24 DE FEBRER

11.00 h: JOCS DE LA XINA

Famílies xineses residents a Vic ensenyaran jocs tradicionals xinesos. 
Dins el cicle Vine a jugar al Casino! i amb el suport del Consell Local de Cooperació

Lloc: Casino de Vic. Gratuït.

13.00 h: DANSA DEL DRAC

El drac és símbol de força, riquesa i saviesa a la cultura xinesa, i es creu que la seva dansa és capaç de foragitar els mals esperits. És per això que aquest animal mitològic balla a les celebracions més importants del calendari xinès, i no n'hi ha cap de més important que l’any nou.

Lloc: Plaça Major de Vic. Sortida del Casino de Vic

19.00 h: PROJECCIÓ DEL FILM PARADOX (Wilson Yip, 2017 · Hong Kong/Xina)

Tercera incursió a la saga SPL. Wilson Yip (director de la saga Ip Man) ens endinsa en una trama de recerca de la filla d'un policia de Hong Kong que ha estat segrestada a Tailàndia. Un bon guió, una intensa interpretació de l'estrella del cinema cantonès Louis Koo i unes elaborades i extremes coreografies d'acció són els elements destacats d'aquest excel·lent thriller que recorda en estil i contundència als mítics títols del Hong Kong dels 90. 

Lloc: Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46. Preu: 5 euros (3 euros amb descompte)


23.00h CONCERT DE PRIMAVERA amb CHARLEEN CHENG

Cançons xineses per donar la benvinguda al nou any. Versions de temes de pel·lícules de la Xina i Hong Kong.
Servei de bar amb tapes xineses i Cerveses del Montseny. Amb el suport dels Centres Cívics de Vic. 

Lloc: Casino de Vic. Preu: 5 euros (3 euros amb descompte).

DIUMENGE, 25 DE FEBRER
 
17:00 h: PROJECCIÓ McDULL RISE OF THE RICE COOKER (Brian Tse, 2016 · Xina/Hong Kong)

El porquet més bufó del món, McDull, somia en convertir-se en un gran inventor. L'oportunitat de demostrar la seva perícia li arribarà quan un monstre pelut de l'espai exterior decideixi envair la terra. McDull i la seva mama són els personatges de dibuixos animats més estimats de Hong Kong i les seves aventures i desventures tenen una imaginació desbordant, un dibuix elegant i amb una oda a les mares que emocionarà petits i grans.

Dins el cicle Cineclub Xic i amb el suport del Consell Local de Cooperació

Lloc: Espai ETC. Aportació: 3 euros. Sessió inclosa dins l'abonament familiar del Cineclub Xic.

+ info: http://cinemaoriental.com/


         
S'estan mostrant 10 notícies (251-260) de 692
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.