NOTÍCIES


14/12/2017

L'Atlàntida presenta les novetats de la programació del segon semestre

L’Atlàntida aposta per la producció i la creació artística local i nacional i incrementa la seva activitat amb la consolidació del projecte L’Atlàntida Educa

Avui dimecres dia 15 de desembre a les 10 del matí s’ha presentat en roda de premsa la programació del segon semestre de L’Atlàntida (gener- juliol 2018) amb la participació de Susagna Roura, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vic, Montse Catllà, directora general de la Fundació L’Atlàntida i Ramon Ferrer, programador de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona

Amb la presentació de la nova temporada de música i arts escèniques, L’Atlàntida manifesta una clara aposta per la producció i la creació artística local i nacional amb l’estrena de tres projectes teatrals, la creació d’un nou cicle de teatre de proximitat, Teatre de prop, i la producció escènica participativa de l’obra El club dels poetes morts, dirigida per Xevi Font i protagonitzada per joves de Vic i de la comarca dins el projecte Fem Teatre.

L’obra encarregada d’inaugurar el segon semestre serà Llibres per cremar, sota la direcció de la vigatana Blanca Bardagil, que comptarà amb la interpretació de Ramon Vila, Roger Batalla i Paula Sunyer. Després de l’estrena a Vic el 26 i 27 de gener, el muntatge farà temporada al teatre El Maldà de Barcelona. El divendres 9 de febrer s’estrenarà A.K.A, dirigida per la vigatana Montse Rodríguez, que després farà temporada a la Sala Flyhard de Barcelona. I, finalment, el 2 de març s’estrenarà Tornar, un espectacle basat en llibres de poemes i dibuixos de Noemí Morral, fruit d’una coproducció de L’Atlàntida i els Teatres d’Osona (Calldetenes i Cirvianum de Torelló)

Una altra de les novetats serà l’inici del cicle Teatre de prop, amb set propostes teatrals de petit format properes a l’entorn comarcal, que complementarà el cicle Música de prop, de producció pròpia consolidat durant els darrers anys.

Quant a la resta de la programació, a més de a més de les propostes anteriorment citades destaca la presència d’artistes o entitats osonenques com The Sey Sisters, Mima Riera, Ernest Villegas, Joana Serrat i Alba Carmona, entre d’altres. Pel que fa a la programació teatral de gran format, gaudirem de grans èxits barcelonins com La calavera de Connemara, Paraules encadenades, de Jordi Galceran; Bodas de sangre i noves produccions com Cyrano, amb Lluís Homar; Frankenstein, Moby Dick, amb Josep Maria Pou o El fantasma de Canterville, protagonitzat per Joan Pera.

Pel que fa a la música moderna destacar el concert que oferirà Mishima el 3 de març a la Sala 2, que s’habilitarà servei de bar dins de la sala i el públic assistent estarà a peu dret. Amb aquesta nova disposició de la sala i amb el segell Espai Concert, L’Atlàntida pretén atraure a un nou tipus de públic jove. Una altra novetat és el concert que Djangologie oferirà l’1 de juny al Pati de grades de L’Atlàntida, en aquesta ocasió també s’habilitarà el servei de bar.

D’altra banda, seguirem comptant amb una àmplia oferta d’activitats de L’Atlàntida Educa, complementàries a la programació i d’accés gratuït: conferències a l’entorn de textos teatrals, xerrades abans dels concerts, diàlegs amb els equips artístics després de les funcions, trobades amb els actors projectes escènics participatius, etc. Al llarg de la temporada 2017-2018 s’ha previst realitzar més de 80 activitats/projectes vinculats a L’Atlàntida Educa.

Durant aquest segon semestre, la imatge de L’Atlàntida serà encapçalada per un collagge titulat PRRRS, creat expressament per aquesta ocasió per H (Ripoll, 1991). L’obra representa una abstracció del que l’espectador s’emporta després d’assistir a un acte escènic i a partir del 26 de gener la podrem veure exposada en el foyer de L’Atlàntida. H és la segona artista participant del projecte Artistes en escena que L’Atlàntida porta a terme amb la col·laboració de l’H. Associació per a les Arts Contemporànies.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a un major nombre de persones se seguiran proposant diferents tipus d’abonaments: tastet de teatre, tastet de veu clàssica, abonament lliure, abonament jove i tarifa plana Música de prop.  A més a més, tots els espectacles disposen d’un màxim de 10 entrades amb un preu especial de 10 € cada entrada. Aquestes entrades s’ubiquen a l’última fila i es poden adquirir a partir del 20 de desembre i fins a 48 hores abans de cada espectacle.

Des d’avui, 13 de desembre els Padrins de L’Atlàntida poden adquirir les seves entrades i abonaments. A partir del 15 de desembre ho podran fer els Amics de L’Atlàntida i, a partir del 20 de desembre,  la resta del públic. A partir del 18 de desembre L’Atlàntida itinerant s’instal·larà en el Passeig de Vic.

+ info: http://latlantidavic.cat/


         



04/12/2017

Història, art i patrimoni confluiran en l’Illa de la Pietat de Vic

Aquest ambiciós projecte turístic, que forma part dels plans de foment territorials de turisme, es començarà a executar l’any que ve i serà finançat a parts iguals per la Generalitat i l’Ajuntament de Vic


Vic comptarà en un termini de tres anys amb una nova ruta turística que tindrà per objectiu explicar els dos mil anys d’història de la ciutat a través de l’art, centrant-se en quatre espais patrimonials enllaçats entre ells: l’església, el campanar i la Capella de la Fonda de la Pietat, així com les restes del castell dels Montcada i el Temple Romà. Aquest projecte, que rep el nom de l’’Illa de la Pietat’, serà una realitat gràcies als plans de foment de turisme de la Generalitat, que invertiran 350.000 euros en els propers tres anys, la mateixa quantitat que haurà d’aportar el consistori vigatà.
 
“Mai abans s’havia realitzat una inversió tan important en el sector turístic a la nostra ciutat”, subratlla la regidora de Turisme, Maria Carme Bover. Aquesta important dotació econòmica, que ha estat atorgada només a 11 dels 76 projectes presentats a la convocatòria, suposa la injecció definitiva per tirar-ho endavant: “Tenim un projecte molt clar i sòlid que posa atenció als criteris sostenibles, socials i mediambientals requerits”, explica Bover. Pel que fa a l’aportació de l’Ajuntament, la regidora apunta que s’estudiarà la possibilitat d’accedir a la propera convocatòria dels ajuts europeus Feder, a fi de cobrir-ne la inversió.
 
El projecte començarà a executar-se en un termini d’un any, un cop s’hagin acabat de redactar en detall les actuacions previstes en cadascun dels espais, i es completaran a principis de l’any 2020.
 
 
Treball conjunt amb la Taula de Turisme
 
L’origen de l’’Illa de la Pietat’ és una demanda del sector privat, i “ha de ser un projecte clau per impulsar turísticament la ciutat”, afirma la regidora de Turisme. L’Ajuntament de Vic i la Taula de Turisme compresa pel sector privat turístic de la ciutat han treballat fort i conjuntament per arribar al punt d’apostar seriosament per un projecte de dimensió que concentrarà continguts de valor patrimonial i d’interès turístic i des de l’Illa els turistes radiaran cap altres punts singulars i emblemàtics de la ciutat.
 
 
Actuacions previstes
 
L’església de la Pietat tindrà puntualment usos socials i culturals amb alguns concerts i algunes exposicions, però la nau central no tindrà una actuació específica pensant que en un futur caldrà estudiar i aprofundir en les recerques arqueològiques del subsòl.
 
El campanar de l’església de la Pietat, visitable puntualment des del 2009, passarà a ser obert al públic regularment, gràcies a la instal·lació d’un ascensor fins al penúltim replà del campanar, fins al punt on actualment hi ha una escala metàl·lica.
 
Les actuacions a la Capella Fonda passaran per l’enderrocament del vestíbul de la capella per mostrar la façana original. S’obrirà una antiga porta a la façana exterior del castell i es recuperarà la sotacoberta. A més, s’hi instal·larà el muntatge audiovisual “Vic, ciutat d’art” que repassarà els actius patrimonials i turístics de Vic. Les pintures de Sert que s’hi ubiquen actualment seran reubicades a la Catedral. 
 
Pel que fa al Temple Romà i el castell dels Montcada, es construiran rampes per accedir a la cota superior del temple i s’ampliarà el seu entorn immediat a favor de l’espai públic. 

+ info: http://www.vic.cat/news/historia-art-i-patrimoni-confluiran-en-l2019illa-de-la-pietat-de-vic


         



28/11/2017

Una masterclass de dansa integrada tancarà les PROPOSTES de tardor dels CCVIC

L’activitat serà el dissabte 16 de desembre a les 9h al CCVIC de Can Pau Raba.


El col·lectiu Liant la troca ofereix una classe magistral per descobrir una dansa que comprèn nous moviments i noves possibilitats artístiques, a través de les capacitats físiques, mentals i culturals que cada cos permet.

Durant la masterclass els participants descobriran la dansa des d’una cadira de rodes, des de terra, des del contacte amb els altres, des de la música i des de la vivència i expressió a través del moviment.

La PROPOSTA, que és oberta a tothom i té un preu de 10€, inclou una sessió pràctica i una actuació final dels professors.

Amb aquesta masterclass els CCVIC finalitzen les PROPOSTES de tardor, que han comptat amb experiències tant variades com la visita al temple Sikh de la ciutat, relats maridats, una sortida per conèixer els bolets i fongs de la plana de Vic, una conversa amb Màrius Serra, una masterclass de cuina de l’àvia, un canicross i un gran premi de resistència amb karts. 

 

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2017/dansa-integrada


         



28/11/2017

Recordant Pilar Cabot. Acte d'homenatge a l'Atlàntida

L'Ajuntament de Vic, el Patronat d'Estudis Osonencs, Òmnium Cultural i la Fundació Atlàntida organitzen aquest divendres un acte de record a la poeta Pilar Cabot.

L’acte tind`ra lloc a les 9 del vespre a la sala Joaquim Masdeu del teatre Atlàntida de Vic i comptarà amb la col·laboració d'Anton Carrera i Big Mama Montse i amb la participació de les agrupacions corals Clau de Sol de l'Asvat, Casal Mossèn Guiteras, Aula d'Extansió Universitària Gent Gran d'Osona i Bella Companyia, dirigits per Montserrat Menesses. L'entrada és lliure amb invitació prèvia ja que l'aforament és límitat.

Pilar Cabot

Pilar Cabot i Vila (Vic, 27 de setembre de 1940 – 20 de maig de 2017) fou una escriptora catalana. Va ser autora de poesia, narrativa per a nens i adults i contes. Fins i tot s'han escenificat algunes de les seves obres. Entre la primavera de 1965 i la tardor de 1985 va regentar la seva pròpia llibreria, CLAM. Va coordinar les Tertúlies amb poetes, activitat literària on en un ambient propici es treballa amb autèntic rigor l'obra dels poetes més diversos. Les tertúlies es duen a terme a la Biblioteca Joan Triadú, de Vic i han impulsat la creació d'una col·lecció -Col·lecció La Biblioteca- que, en tres volums antològics, recull els treballs realitzats fins a la data. També va ser autora de nombroses crítiques literàries, comentaris de llibres, pròlegs, guions i articles a la premsa. Participà en tertúlies radiofòniques i televisives. Era sòcia d'honor de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. (Font: Viquipèdia)


         



22/11/2017

La nova Biblioteca de Vic serà un edifici sostenible i accessible

La regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero; la regidora de Cultura, Susagna Roura, i l’arquitecte Toni Casamor, de l’estudi BCQ Arquitectes, presenten la nova biblioteca en dues sessions obertes a la participació ciutadana

La Biblioteca Joan Triadú va acollir dues sessions de presentació a la ciutadania de la nova Biblioteca de Vic, que es construirà en el solar on hi havia hagut la caserna de la Guàrdia Civil al Passeig de la Generalitat. Al mateix temps, es va fer un retorn a la ciutadania de les idees que van sorgir en el seu dia per a incloure en la construcció d’aquest equipament i se’n van poder aportar de noves per poder incloure al projecte executiu final d’obra que s’està gestant des del passat 20 d’octubre i que es preveu presentar-lo pels volts de la Diada de Sant Jordi.
 
Fabiana Palmero, regidora d’Urbanisme, Susagna Roura, regidora de Cultura, i Toni Casamor de l’estudi d’arquitectes BCQ, responsable de la construcció del nou edifici, van presentar la proposta de construcció del nou edifici de la biblioteca a la ciutadania i al mateix temps, van recollir les aportacions del públic assistent. Per la seva banda, l’arquitecte Toni Casamor, de l’estudi BCQ Arquitectes, va detallar les característiques del nou equipament cultural de la ciutat.
 
Palmero va remarcar que “la nova biblioteca està pensada perquè doni servei a Vic però també a la resta de la comarca. Serà un punt de cohesió entre els dos històrics Vics”. En aquest sentit, el riu actuarà d’eix vertebrador de molts equipaments de la ciutat, com l’Atlàntida, les Adoberies o el nou equipament cultural.
 
En aquest sentit, Susagna Roura va subratllar que en aquest nou equipament s’hi ubicaran usos municipals i es buscarà que tots els espais que contingui siguin polivalents per a què se’n pugui fer un ús intensiu.
 
 
Projecte arquitectònic participatiu
 
La biblioteca estarà projectada en forma d’ela, en un solar que ocupa uns 4.000 m2. Comptarà amb cinc plantes, cadascuna destinada a usos diferents.
L’entrada a la biblioteca serà per la banda del Passeig de la Generalitat. La part davantera de l’edifici estarà ocupada per un jardí en què s’hi plantaran 11 arbres que seran batejats amb els noms de les persones que van perdre la vida en l’atemptat terrorista de l’any 1991, en aquesta mateixa ubicació.


L’arquitecte Toni Casamor va afirmar que “l’emplaçament té una càrrega emocional que no es pot obviar, però també ha de servir d’element cohesionador entre els diferents barris de Vic”.


El jardí de la biblioteca estarà dissenyat en forma de suau pendent, fet que facilitarà l’accés simultani a la planta baixa i a la planta semisoterrada de l’edifici. Això permetrà que la biblioteca disposi de pràcticament dues plantes baixes, que són les que tenen per norma general un ús més intensiu.
Pel que fa al disseny dels espais, Casamor va explicar que “s’han pres en consideració les peticions de la ciutadania pel que fa a la dimensió i a la distribució dels espais de la biblioteca, buscant la màxima comoditat dels usuaris. Les biblioteques ja no són magatzems de llibres, sinó que compleixen altres funcions, i s’ha tingut en compte en aquest disseny”.
 
La distribució dels espais a cada planta
 
Al soterrani s’hi ubicarà un pàrquing amb 39 places i una àrea de magatzem amb capacitat per acollir diverses col·leccions locals de la ciutat.
La planta semisoterrada comptarà amb sala d’actes i polivalent, zona multimèdia (Espai Lab), espai juvenil i despatxos de treball intern.
A la planta baixa hi haurà un ampli vestíbul, l’espai dels diaris, la cafeteria-restaurant i la zona infantil.
La primera planta acollirà aules de formació, quatre espais tancats per treballs en grup i fons general.
La segona planta també tindrà sales de lectura (fons general), així com una terrassa exterior apta per activitats i una sala de lectura- mirador de la ciutat.
El jardí serà l’espai central i totes les plantes de l’equipament hi miraran; un espai pensat per fer actes socials i culturals, a part de zona de lectura en temps de bonança.
 
  
Un edifici sostenible i accessible
 
La biblioteca es construirà seguint els estàndards més elevats de sostenibilitat. L’estratègia emprada en el disseny d’aquest edifici ha estat en primer lloc reduir la demanda energètica, en segon lloc la utilització de sistemes d’alta eficiència i en últim lloc l’aportació d’energies renovables amb l’objectiu final d’augmentar la seva autosuficiència energètica. Així, es procurarà acostar-se als criteris dels edificis de consum pràcticament nuls.
 
Durant tot el primer any de funcionament de l’equipament s’implantarà un sistema de gestió energètica que inclourà la creació d’indicadors de consum energètic, el seguiment energètic a partir del monitoratge d’aquests consums energètics, i la formació a usuaris i mantenidors.
 
El nou equipament estarà lliure de barreres arquitectòniques i també hi haurà un ascensor per facilitar la mobilitat dins l’edifici.
 


         



21/11/2017

Festival Julius. Del 21 al 25 de novembre

Aquest dimarts comença una nova edició del Festival Julius de curtmetratges. El film de culte Naves Misteriosas (Douglas Trumbull, EUA, 1972) donarà el tret de sortida a una setmana de cinema i ciència ficció a l’espai ETC de Vic. 


La temàtica d’enguany del festival és la pel·lícula “Encontres a la tercera fase”, de Steven Spilbelger. 23 curtmetratges competiran els dies 24 i 25 de novembre per emportar-se un dels nou premis Julius d’enguany. Com ja és habitual, s’han programat diversos passis dividits en dos blocs. El divendres es projectarà la primera part a les 21h i la segona a les 23h. Dissabte hi haurà sessions a les 10h i a les 12h, i a les 16:30h i a les 19:30h. Totes les projeccions es portaran a terme a l’Espai ETC.


Una de les novetats d’aquesta edició és la incorporació del premi Harpo Marx a la millor banda sonora. Se suma així al Premi Julius Ciutat de Vic al millor curtmetratge, el premi Bis-B al segon millor curt, l’Orson Welles per la qualitat tècnica, el Jaume Esteve a la millor interpretació, Chico Marx al millor curt de realitzadors de fins a 25 anys, el premi del públic Pitet de Bava, el Miquel Porter dels cineclubs catalans i el Sert o no Sert al millor cartell. 


Al llarg de la setmana es portaran a terme diverses activitats paral·leles.  Dimecres 22, la sala d’actes del Casino de Vic acollirà una xerrada sobre lietaratura fantàstica “Somien els vigatans amb porcs elèctrics?. L’endemà, a l'espai ETC, es farà una taula rodona sota el títol “Osona plató. Reptes i estratègies per la producció audiovisual local”. Tot seguit es podrà gaudí amb la Mostra Voc 2017, un nou projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

El Festival Julius posarà el seu punt i final el dissabte 25 de novembre amb una gala de lliurament de premis i la projecció dels curts guanyadors

 

+ info: http://festivaljulius.com/


         



14/11/2017

Sessió informativa i de debat sobre la nova biblioteca

El dilluns 20 de novembre es farà una sessió per presentar la construccció del nou edifici de la biblioteca i per recollir opinions i idees entorn al seus usos. 
La presentació i debat anirà a càrrec de la regidora d'Urbanisme, Fabiana Palmero, la regidora de Cultura, Susagna Roura, i de Toni Casamor, de l'estudi d'arquitectes BCQ, responsable de la construcció.  


Dues sessions obertes a tota la ciutadania, a escollir entre:
Sessió a 18:30
Sessió a 20:00
 
LLoc: Espai Romeu de la Biblioteca Joan Triadú


         



13/11/2017

Foramuralla. El 18 de novembre al Teatre Atlàntida de Vic

El cartell de la edició d’enguany està format per: Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula, Ryder the Eagle, Pavvla, Steve Smyth, Olive Moon, Power Burkas , Guillem i Marta Roma i Adam Giles Levy.


Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte del Teatre Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 18 de novembre.  


La principal novetat de l’edició d’enguany és el Foramurall per Canalla. El festival pretén ampliar la seva programació i obrir-se cap a un públic més familiar. Per això, el Foramuralla per Canalla aposta per una sèrie d’activitats gratuïtes aptes per a tota la família que es duran a terme durant el matí – a partir de les 11h - del mateix dissabte 18 de novembre al Teatre de l’Atlàntida. Destaquen l’actuació i presentació del llibre Agus i els Monstres titulat Bon Nadal, estimats monstres! I el concert de Guillem i Marta Roma. El Foramuralla per Canalla també tindrà un espai de joc lliure amb materials naturals (organitzat per Joguines ecològiques) i diverses paradetes amb roba, llibre, música i joguines.

A partir de les 16:30h s'aniran succeint la desena d'actuacions musicals que omplirant de música i bon ambient el Complex Cultural de l'Atlàntida. 

 

+ info: http://www.foramuralla.cat/#Cartell


         



09/11/2017

Festa Major de la Guixa. Del 9 al 19 de novembre.

Aquest divendres comença la Festa Major de la Guixa amb un pregó de luxe. L’historiador i responsable del jaciment arqueològic del Graell, Joan Casas, explicarà la història i secrets que s’amaguen en aquest singular espai natural i arqueològic del municipi.  Un recorregut per la història des del Neòlitic fins a l’actualitat a càrrec d’un dels referents de l’arqueologia de la nostra comarca. Durant el pregó es podran contemplar també imatges i peces trobades en el jaciment. 

L’Associació de Veïns i Veines de la Guixa ha preparat 10 dies carregats d’activitats per a tots els públics. Destaquen les activitats familiars, com la cercavila de gegants i inflables, els tallers de robòtica, l’hora del conte amb l’Ingrid Canal o la tradicional Nocturna de la Guixa que enguany començarà després del castell de focs i el correfoc.  

L’Agrupació Teatral Sentfores portarà sobre l’escenari del CCVIC de la Guixa, els dies 12 i 18 de novembre, l'obra GUIXAGAGS II, dirigida per Ernest Pla. Durant els dies de Festa Major es podrà gaudir també amb el concert de Sílvia Montells, que amenitzarà el sopar popular del dia 10 de novembre.

Una altra de les novetats de les festes d'enguany és la ruta guiada VEU LA GUIXA COM NO L’HAS VIST MAI, a càrrec de Xavier Cervera. La visita sortirà de La Codina i servirà per descobrir algunes curiositats del poble. 

Com ja és habitual, la cursa de tallagespes, a l’antiga pista poliesportiva posarà punt i final a deu dies de Festa Major a la Guixa. 

 

+ info: https://www.sentfores.cat/


         



09/11/2017

Amb veu pròpia. Crònica de demà. Accions poètiques a Tavèrnoles, Vic i Roda de Ter.

Vic, Roda de Ter i Tavèrnoles uneixen esforços per donar a conèixer la veu pròpia de joves poetes de la comarca d’Osona a través de tres accions poètiques en els tres municipis.

Amb veu pròpia. Crònica de demà és una proposta cultural innovadora que proposa donar a conèixer i/o consolidar les joves veus poètiques d’Osona i connectar-les amb les d’arreu dels Països Catalans, així com també crear sinergies amb autors i artistes de carrera consolidada.

La primera acció poètica serà el dijous 16 de novembre a les 20 hores a l’Església de Sant Esteve de Tavèrnoles. Un breu record a Pilar Cabot donarà pas a l’espectacle creat per l’ocasió per les poetes Raquel Santanera i Maria Sevilla amb la col·laboració de l’acordionista  Marc del Pino i la violinista Coloma Bertran. 

L’endemà, 17 de novembre (20h), la sala modernista del Casino de Vic acollirà la segona acció poètica, amb els poetes Núria Armengol, Blanca Llum Vidal, Arnau Pons i les projeccions del pintor mallorquí Rafel Joan. Tot seguit Víctor Sunyol conversarà amb els tres poetes osonencs participants en la iniciativa, Raquel Santanera, Núria Armengol i Guillem Ramisa.  

Per últim, els músics Guillem Ramisa i Guillem Roma pujaran junts per primer cop a l’escenari del teatre Eliseu de Roda de Ter per tancar el cicle d’accions poètiques “Amb veu pròpia. Crònica de demà”. Serà el diumenge 19 de novembre a les 19 hores.

Les tres accions poètiques són espectacles creats per a l'ocasió a partir del treball col·lectiu realitzat pels diferents actors en cada municipi, combinant la poesia amb altres disciplines artístiques.

Aquest projecte va néixer l’any passat en el marc de Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016 i s’ha desenvolupat per portar-lo més enllà en col·laboració entre l’Ajuntament de Vic, el de Roda de Ter, Tavèrnoles i la Fundació Miquel Martí i Pol. 

El projecte “Amb veu pròpia. Crònica de Demà”, s’emmarca alhora dins les Jornades Miquel Martí Pol, les quals aporten la marca literària i el valor d’àmbit nacional que representa el poeta, donant aixopluc i projecció al poetes emergents.

Programa


Dijous 16 de novembre
Esglésa de Sant Esteve, Tavèrnoles
A les 20h
Record a Pilar Cabot
Acció poètica de Raquel Santanera + Maria Sevilla + Marc del Pino + Coloma Bertran


Divendres 17 de novembre
Sala Modernista del Casino de Vic
A les 20h
Acció poètica de Núria Armengol + Blanca Llum Vidal + Arnau Pons + Rafel Joan
Més que paraules: Víctor Sunyol conversa amb els poetes. Brindis


Diumenge 19 de novembre
Teatre Eliseu, Roda de Ter
A les 19h
Homenatge a la paraula de Lluís Solà. Parlament breu del poeta
Acció poètica de Guillem Ramisa + Guillem Roma

+ info: http://culturavic.cat/imatges/reg1004905_arxiu1_09-11-2017_11-09-16.pdf


         




S'estan mostrant 10 notícies (271-280) de 692
12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970



Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.