NOTÍCIES


25/06/2020

Nord & Sud. Art medieval de Noruega i Catalunya 1100-1350

Del 15 de febrer al 15 de setembre del 2020

Entre els segles xii i xiv, una mateixa Església s’estenia per tot Europa occidental. Les creences, la litúrgia i les imatges eren compartides: en termes d’art religiós, no hi havia fronteres definides entre els estats. Un viatger català a Noruega, o un de polonès a Portugal, podien seguir sense gaire dificultat la missa en qualsevol església d’aquests països llunyans.

Per què, doncs, la història de l’art sovint parla de les diferències entre l’art medieval francès, alemany o italià? En bona part, perquè el mobiliari litúrgic d’entre 1100 i 1350, que demostrava molt bé aquesta unitat essencial, gairebé ha desaparegut de les regions centrals europees. Només dues regions l’han conservat en abundància: Noruega i Catalunya.

En aquesta exposició es reuneixen per primer cop testimonis escollits de les arts de l’altar medieval procedents d’aquests dos extrems al nord i al sud del continent.


Activitats paral·leles a l'exposició

VISITES COMENTADES: 
Visita dels comissaris
A càrrec de Marc Sureda i Judit Verdaguer, comissaris de l’exposició.
Descobrirem testimonis escollits de les arts de l’altar medieval procedents de Noruega i de Catalunya, supervivents d’un paisatge artístic europeu comú, avui gairebé desaparegut.
Dimecres del 17 de juny al 15 de setembre (excepte 5, 12 i 19 d'agost). Visita inclosa amb l’entrada a l’exposició, amb reserva prèvia. 
 
Visites guiades per a públic individual
Protegides pels fiords noruecs o pels Pirineus catalans, catedrals i esglésies remotes acollien un art comú sorprenentment similar. Descobriu-ho en un recorregut fascinant per l’exposició Nord & Sud.
Divendres i dissabtes a les 17 h i diumenges a les 13 h. Visita inclosa amb l’entrada a l’exposició, s’aconsella reserva.  
 
Visites guiades per a grups
Si sou un grup organitzat amb ganes d’aprofundir en l’art medieval, no us perdeu l’exposició Nord & Sud, Art medieval de Noruega i Catalunya reunit per primera vegada al Museu Episcopal de Vic.
Preu: 6,00€ per persona (grups entre 15 i 25 persones).
Grups de menys de 15 persones: entrada exposició temporal + 40€ servei de guia
Prèvia concertació de dia i hora.
 
Visites familiars

Nord i Sud. Un viatge a l’edat mitjana        
Un recorregut en família a l’exposició temporal Nord & Sud tot jugant a buscar les similituds i diferències en l’art.

Dimarts de Juliol i agost a les 10:30h 

Dissabtes 27 de juny, 18 de juliol, 22 d'agost i 13 de setembre a les 10:30h

Preu: 4€ per participant, s’aconsella reserva.  

 
CONFERÈNCIES: 
Els tresors de fusta. Els frontals medievals pintats de Noruega i Catalunya, a càrrec de Judit Verdaguer, comissària de l’exposició. Dijous 9 de juliol a les 18.30 h.

+ info: https://www.museuepiscopalvic.com/ca/actualitat/exposicions/nord--sud-art-medieval-de-noruega-i-catalunya-11001350


         25/06/2020

El VicTroc substitueix la Festa Major de Vic amb 90 actes en 60 dies

Degut a la crisi de la COVID-19, ens hem vist obligats a suspendre la Festa Major de Vic tal com la coneixem. 

Malgrat tot, diversos agents del teixit social i cultural de Vic ens hem unit per mantenir el batec cultural de la ciutat. Us oferim una nova i extensa programació d’estiu, que omplirà els barris de la ciutat de propostes per a tots els públics durant els mesos de juliol i agost de 2020.  

VicTROC se celebrarà en espais on es garantiran  garanteixen les mesures de prevenció establertes en la normativa vigent. L’aforament serà limitat i l’organització es reserva el dret d’alterar la programació si les indicacions sanitàries ho requereixen. A tots els espais trobareu gel hidroalcohòlic i us demanem portar la mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat. 

Esperem que en gaudiu! 

PROGRAMA VicTROC

 

Programa VicTROC


         24/06/2020

El ple de Vic modifica per unanimitat el Pla d’Inversió i Finançament per poder condicionar dues adoberies

La corporació farà una inversió de 722.000 euros i la resta fins a 2,2 milions es finançarà amb la sol·licitud de la subvenció de l’1,5% cultural

El ple extraordinari i amb caràcter d’urgència que s’ha fet aquest matí a l’Ajuntament de Vic ha aprovat per unanimitat una modificació del Pla d’Inversió i Finançament (PAIF) de l’Ajuntament 2020-2023 que ha de permetre rehabilitar dues adoberies de la ciutat per convertir-les en centre d’interpretació i espais de pública concurrència. Així doncs, es preveurà una dotació de 2.222.000 euros per l’aplicació pressupostària de l’exercici 2021 “Condicionament adoberies 1,5% cultural”. Aquesta partida queda desglossada en 722.000 euros aportats per l’Ajuntament i 1.500.000 euros de subvenció de l’1,5% cultural.

Els 722.000 euros estaran finançats per la redistribució que s’ha efectuat al PAIF a l’exercici 2021: 322.000 euros provenen de  l’aplicació “Adquisició busos” i 400.000 euros, de “Gespa camp de futbol Remei”. L’import a aportar en aquest projecte per part de l’Ajuntament (722.000 euros) és superior al requerit en la sol·licitud (600.700) ja que es preveu que la part de la direcció i seguretat i salut no estigui inclosa en la justificació de la subvenció.

 

Fabiana Palmero, regidora d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Projectes Internacionals, ha explicat que amb aquesta aprovació per poder sol·licitar la subvenció de l’1,5% cultural es fa “un pas més en la consolidació de l’eix del riu com a cremallera de la ciutat, una ciutat activa, sostenible i que cridi a gaudir de l’espai públic”. Segons Palmero, la zona de les adoberies és un espai “on conviu la història i el patrimoni de la ciutat”, on el riu Mèder es vol que faci la funció “d’eix saludable que ajudi a cosir la ciutat”. Després de la compra de les adoberies i la consolidació de l’estructura, el tercer pas és la sol·licitud d’aquesta subvenció. “Aquest 1,5% ens pot donar l’empenta per consolidar aquest patrimoni adquirit fa poc”, ha explicat la regidora.

 

Josep Lluís García, regidor d’ERC, ha manifestat el vot favorable del seu grup atès que la idea d’unir els barris del nord i del sud de la ciutat la consideren molt pertinent i ha preguntat què passaria amb les dues partides pressupostàries que es donen de baixa.

 

Pere Freixa, regidor de Capgirem Vic, també ha expressat l’aprovació d’aquest punt per part del seu grup, abans de manifestar: “Esperem que les inversions previstes es faran igualment”.

 

Carme Tena, regidora del PSC, ha considerat que “la inversió és necessària” i ha defensat que la sol·licitud de la subvenció al govern espanyol “és encertada”. Tena també s’ha interessat per si la inversió amb els autobusos i la gespa del camp de futbol es faria més endavant.

 

L’alcaldessa Anna Erra ha agraït el suport de tots els grups de l’oposició. “Si aconseguim la subvenció seria una bona injecció, ja que és un projecte clau de ciutat”. Erra ha exposat que s’han escollit “les partides que donaven més diners” però que tant els autobusos com la gespa “són dues prioritats i en aquest mandat aquestes dues accions es faran”. La intenció és incloure-les al pressupost de l’any que ve. El caràcter d’urgència del ple d’avui, segons l’alcaldessa, s’ha justificat perquè abans del 29 de juny s’ha de presentar un requeriment per poder sol·licitar la subvenció de l’1,5% cultural.

+ info: https://www.vic.cat/news/el-ple-de-vic-modifica-per-unanimitat-el-pla-d2019inversio-i-financament-per-poder-condicionar-dues-adoberies


         23/06/2020

Vic rep avui la Flama del Canigó però no s’encendrà foguera a la plaça Major

En un acte breu i sense públic per evitar concentracions de gent s’enfilarà un quinqué amb la flama al balcó de l’Ajuntament

Jun 23, 2020Vic rep avui la Flama del Canigó però no s’encendrà foguera a la plaça Major
La Flama del Canigó a Coll d'Ares, aquest matí

L’arribada de la Flama del Canigó a Vic aquest any es farà en un acte breu, simbòlic i testimonial, sense fer una crida a l’assistència de públic, per tal d’evitar qualsevol aglomeració de gent i minimitzar així el risc de contagi de la COVID-19. Entre dos quarts de 9 i les 9 del vespre està previst que la Flama del Canigó arribi a la plaça Major, on es cantaran Els Segadors i es rebrà sota el rellotge de l’Ajuntament, on com a representant del consistori l’esperarà la regidora de Convivència i Seguretat, Educació i Joves, Elisabet Franquesa.

Aquest any, a diferència del que dicta la tradició el dia de la revetlla, no s’encendrà cap foguera al centre de la plaça Major. La Flama del Canigó passarà del seu quinqué original a un altre que estarà preparat i s’enfilarà des de baix fins al balcó de l’Ajuntament. Allà es deixarà encès tota la nit.

A causa de la situació d’excepcionalitat, enguany només aniran a buscar la Flama del Canigó a Coll d’Ares representants d’Òmnium Cultural i Tradicat, però no està permès l’assistència de públic. Amb tot, la majoria de pobles que rebien la Flama aquest any també ho faran, encara que el format sigui menys concorregut i popular.

Es recorda la necessitat d’extremar la precaució durant tota la revetlla, tant per evitar la propagació del coronavirus com per minimitzar el risc d’accidents amb la manipulació de material pirotècnic.

+ info: https://www.vic.cat/news/vic-rep-avui-la-flama-del-canigo-pero-no-s2019encendra-foguera-a-la-placa-major


         22/06/2020

Programa Més Nits! Cultura oriental als Centres Cívics de Vic

17 propostes als Centres Cívics de Vic i a altres espais de la ciutat

Amb la fi de l’estat d’alarma, arriba la cinquena edició de la programació Més Nits!, una col·laboració entre els Centres Cívics de l'Ajuntament de Vic, la Universitat de Vic (Horitzó Àsia) i el Festival Nits de cinema oriental. Les activitats formaran part també del programa d’estiu que presentarà l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vic.

Del 5 al 19 de juliol, setmanes prèvies al festival, es portaran a terme disset activitats de temàtica oriental, acollides pels centres cívics i altres espais de la ciutat, com el Museu de l'Art de la Pell, el Seminari de Vic o diversos espais a l’aire lliure, com la Plaça Major, lloc emblemàtic on encetarem el programa amb una jornada de taitxí durant les primeres llums del dia de Sant Miquel.


Entre les propostes, n'hi ha per a tots els públics i gustos. Des de tallers de cuina, com experiència wasabi i dolços japonesos, dues joies de la gastronomia nipona, fins a tallers artístics, com el d’estampació de tote bag asiàtica o el de ceràmica raku, una tècnica de cocció japonesa espectacular. També xerrades i conferències: celebrem l’efemèride dels 30 anys de Bola de Drac a Catalunya amb el reputat especialista Oriol Estrada. Sense sortir del món del manga, Ramon Sallés ens submergirà al món de les novel·les gràfiques més alternatives i els viatgers Yanina Diaz i Jordi Enjuanes ens faran somiar en tornar a viatjar amb la xerrada Un viatge per Mongòlia. Comptarem també amb una introducció al budisme i a la meditació a càrrec del Centre de meditació Tushita. No hi faltaran activitats de dansa (Bandari, taller de danses perses; espectacle de Bollywood al Seminari) i familiars: teatre d’ombres, taller de màscares coreanes, karate infantil.

El programa inclou, com cada edició, les activitats de les Jornades Horitzó Àsia: una conferència sobre la representació de la joventut en el cinema xinès i l’exposició de fotografia documental Nepal amb Indira Ranamagar. El Museu de l’Art de la Pell també acollirà una exposició fotogràfica, testimoni de la vida de les dones als barris de Mumbai, Les filles de Durga, organitzada conjuntament amb el Consell Local de Cooperació de Vic.
Per tal d’ajustar-nos a les mesures de prevenció del coronavirus, totes les activitats són per inscripció, preferentment telemàtica, a partir del 25 de juny a les 10h.
L’aforament de les activitats és reduït, per tal de poder complir amb el distanciament requerit, motiu pel qual algunes activitats s’ofereixen en dos torns, com Tote bag asiàtica o Dolços japonesos. Hem prioritzat també els espais a l’aire lliure, aprofitarem el bucòlic jardí de Can Pau Raba, el bonic Pati de l’Ós del Seminari, l’acollidora plaça d’Osona, entre d’altres espais propers als centres cívics.
Garantim totes les mesures de prevenció a tots els espais. Els participants només han de portar la mascareta i a gaudir!
Es pot consultar tota la informació al web dels CCVIC: centrescivics.vic.cat
Recordem que els centres cívics, igual que l’Orfeó i La Central, no cedirà els seus espais a entitats i usuaris fins el setembre, que romandran tancats excepte per les activitats organitzades pel propi ajuntament

+ info: https://centrescivics.vic.cat/


         12/06/2020

L'Horta Vermella celebra unes Festes reduïdes

La Comissió de Festes de l'Horta Vermella vol mantenir l'esperit de les festes viu, tot i la situació adversa que vivim.  Per aquest motiu proposen un format de festes diferent, reduÏnt les activitats a dues i sempre grantint les mesures de prevenció i higiene necessàries.  

DISSABTE 13 JUNY:
𝗖𝗲𝗿𝗰𝗮𝘃𝗶𝗹𝗮 𝗱𝗲𝘀 𝗱𝗲𝗹 𝗯𝗮𝗹𝗰ó 

Cercavila pels carrers del barri acompanyats d’en Sibiu i la xaranga. Us animem a viure-la des del balcó o des de l’entrada de casa.

DIUMENGE 14 JUNY:
𝗗𝗶𝗻𝗮𝗿 𝗽𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗿
Àpat elaborat pel Graller Rialler, amb un preu de 10€. Inclou arròs mar i muntanya, galtes de porc amb patates i postres. Cal reservar i pagar al local social del barri, el dimecres 10 juny o el dijous 11 juny, de 7 a 9 del vespre.

 

 

+ info: https://www.instagram.com/fmhortavermella/


         08/06/2020

L’Arxiu Municipal de Vic torna a obrir al públic a partir del 8 de juny

Per a la consulta presencial de documentació caldrà demanar cita prèvia i se seguiran totes les mesures d’higiene i seguretat pertinents

L’Arxiu Municipal de Vic, situat al c/ de la Ciutat 1, tornarà a obrir al públic a partir del proper dilluns 8 de juny, de 9 del matí a les 3 de la tarda. La reobertura, però, es farà seguint totes les mesures d’higiene i seguretat pertinents i caldrà seguir diverses indicacions. Una d’elles serà que per a la consulta presencial de documentació caldrà demanar cita prèvia a l’adreça de correu electrònic de l’arxiu rocafigueragf@vic.cat . En aquesta cita es concertarà el dia, hora i durada de la consulta.

En la sol·licitud de cita prèvia s’haurà d’especificar el motiu de la consulta i la documentació que es vol consultar. L’arxiu prepararà tota la documentació, la reservarà per a la consulta i la servirà el dia i hora concertats. L’usuari podrà consultar aquesta documentació el temps concertat.

El límit diari de documentació a consultar és de 10 documents o unitats d’instal·lació. La documentació sol·licitada, si el volum i format ho permet, s’enviarà digitalitzada a l’usuari per correu electrònic. En cas que no sigui possible disposar d’imatge digital es pot demanar consulta presencial. En acabar la consulta, la documentació quedarà en quarantena 10 dies. En cas que la documentació sol·licitada es trobés en quarantena a l’arxiu s’informarà de tal circumstància a la persona usuària i se li indicarà el moment en què estarà disponible.

Per a la consulta presencial és obligatori l’ús de mascareta. La persona usuària haurà de portar les eines de treball (ordinador portàtil, llapis, paper...). No estarà permesa la utilització dels ordinadors de l’arxiu destinats a la consulta dels instruments de descripció i sèries digitalitzades. Tampoc es faran fotocòpies de documents. La persona usuària podrà obtenir còpia de documents de lliure accés amb el seu mòbil o càmera fotogràfica.

Per a qualsevol petició d’informació o de préstec de documents per a persones usuaris internes o externes caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça de l’arxiu rocafigueragf@vic.cat


         05/06/2020

Els Centres Cívics, la Central i l’Orfeó no es tornaran a cedir fins al setembre

El programa Més Nits!, organitzat per l’Ajuntament de Vic i programat per a les primeres setmanes de juliol als Centres Cívics, en queda al marge

Davant la dificultat d’adoptar les mesures de prevenció i seguretat necessàries per garantir la correcta reobertura dels espais públics de l’Orfeó, la Central i els Centres Cívics (CCVIC), la regidoria de Cultura de Vic ha decidit mantenir tancats aquests equipaments fins al mes de setembre. Només s’exceptuaran aquelles activitats organitzades directament pel mateix Ajuntament, com és el cas dels Centres Cívics, on es portarà a terme el programa Més Nits! les primeres setmanes de juliol.

L’objectiu de l’Àrea de Cultura és reactivar les cessions d’espai d’aquests centres culturals polivalents a partir del setembre, sempre que la nova situació ho permeti i adaptant totes les mesures de prevenció i seguretat necessàries.

Aquelles entitats interessades en fer ús de les instal·lacions durant el proper curs es poden posar en contacte mitjançant el correu electrònic cultura@vic.cat o, en els cas dels CCVIC, contactar directament al correu de cada centre.

  


         02/06/2020

La cinquena edició d’El so de les cases es posposa per al 2021

La intenció és mantenir la vintena d’artistes convidats que hi havia i ampliar les cases senyorials i obrir altres edificis i espais de Vic on fer els concerts l’any vinent

La cinquena edició d’El so de les cases de Vic, que s’havia de fer del 5 al 7 de juny, queda posposada fins al juny del 2021, a causa de les restriccions sanitàries i la impossibilitat de mantenir les distàncies mínimes entre persones en alguns dels espais on s’havien de fer els concerts. Amb tot, la voluntat és mantenir per a l’any que ve la graella d’artistes que hi havia programats per a aquest any i algunes novetats que ja s’havien previst.

La cinquena edició contemplarà l’ampliació de cases senyorials i altres edificis de la ciutat on fer-hi concerts: si la mitjana d’espais en edicions anteriors havia sigut d’entre 12 i 14, en aquesta ocasió se’n preveuran una vintena. Tot i que l’epicentre continuarà sent el centre històric, la cinquena edició d’El so de les cases sospesa obrir altres espais de la ciutat, sempre amb la idea de reforçar i conèixer el patrimoni històric des de la música.

Amb vista a l’any que ve, la durada dels concerts es mantindrà en tres dies (divendres, dissabte i diumenge) però s’ampliaran unes quantes sessions més. La durada continuarà sent de vint minuts per facilitar al públic poder visitar diferents cases que tindran les seves portes obertes.

El sistema de tiquets quedarà restringit només als espais més petits. Els mitjans o grans, i especialment els que són oberts com ara jardins o patis, l’accés lliure no precisarà de tiquets per evitar al màxim les cues, sempre que es pugui i l’aforament ho permeti.

“La il·lusió dels propietaris de les cases i dels artistes per participar en aquest esdeveniment cultural de qualitat és una de les peces clau perquè el resultat fins ara hagi sigut un èxit. Uns i altres mereixen cada any un agraïment per la seva generositat”, explica Susagna Roura, regidora de Cultura. L’altra peça clau és la fidelitat d’un públic entregat que aposta pel gaudi del patrimoni i la bona música.

La graella d’artistes prevista per a la cinquena edició i amb voluntat de mantenir-la de cara a l’any que ve és aquesta: Casa Ricart (Banda de l’Emvic), Claustre de l’Hospital Universitari de la Santa Creu (Changuï Trio), Església de la Santa Creu (Joel Bardolet i Marc Heredia), Jardí de la Casa Sacerdotal (Paula Peso), Jardí de Casa Bayés (Anna Roca i Gemma Pujol), Jardí Casa Pratdesaba (Marta Roma i Anthony), Jardí Hotel Les Clarisses (JU/Clara Peya amb Vic Moliner/The Sey Sisters), Casa Masferrer (Grups de piano de l’Emvic), Temple Romà (Caseta/Intana), Jardí Casa Bojons (Orquestra de Cambra de Vic), Taller d’Art Particular (Cati Reus, Mariona Oliu i D. Oliu), Església de Sant Just (Quartet de Corda Maria Erra), Casa Fontcoberta –Ca l’U- (Feliu Ventura), Jardí Casa Comella (Alex Serra&Totidub), Jardí Església de Sant Felip (Sam Berridge), Sala Sert de l’Ajuntament (Marala), Jardí Casa Cortada (Coloma Bertran), Església de la Guia (Lidia Mora i Ruselito), Església del Roser (Santi Carcassona), Magatzem Casajuana –la Reciclària- (Roger Usart), Casa Canellas (Meritxell Nethermann) i quedava pendent de confirmar l’artista que toqués a la Torre d’en Franch.

El so de les cases ha mantingut, edició rere edició, una línia ascendent tant pel que fa al nombre d’assistents com al nombre d’espais. L’any passat, va aplegar més de 10.000 persones de públic. En total van actuar 16 artistes que van oferir la seva música en 14 espais de la ciutat. En l’edició del 2018, aquesta iniciativa musical va reunir unes 9.000 persones, dues mil més que el 2017, i en total es van programar 23 concerts en una dotzena d’espais.

Vegeu vídeo en aquest enllaç 

+ info: https://www.youtube.com/watch?v=7P9MWM4cEfU&feature=youtu.be


         02/06/2020

La Biblioteca Joan Triadú reprén l'activitat presencial

Onze setmanes després d’haver de tancar la Biblioteca Joan Triadú per la crisi del coronavirus estem molt contents de poder-vos anunciar que a partir de dimarts 2 de juny comença el desconfinament a la Biblioteca de Vic.

A partir del dimarts 2 de juny es reprén l’activitat presencial a la Biblioteca Joan Triadú, amb restriccions i respectant les mesures de seguretat i higiene més estrictes tenint sempre present la seguretat de tothom: usuaris i treballadors. Per aquest motiu és imprescindible l’ús de mascaretes per accedir a la Biblioteca i fer ús del gel hidroalcohòlic que trobareu disponible a l’entrada.

L’horari de la Biblioteca durant el desconfinament serà:

Dilluns: De 15:00 h. a 20:00 h.
Dimarts: De 10:00 h. a 13:30 h. i de 15:00 h. a 20:00 h.
Dimecres: De 15:00 h. a 20:00 h.
Dijous: De 10:00 h. a 13:30 h. i de 15:00 h. a 20:00 h.
Divendres: De 15:00 h. a 20:00 h.
Dissabte i Diumenge: Tancat

I els serveis que s’oferiran en aquesta etapa:

  • Devolució de llibres en préstec a la Bústia de retorns (a l’exterior de la Biblioteca). Tots els documents retornats es posaran en quarantena durant 14 dies.
  • Préstec de documents amb cita prèvia. Poseu-vos en contacte amb la Biblioteca a través del telèfon 93.883.33.25, del correu electrònic: b.vic.jt@diba.cat o del formulari de Cita prèvia de la Biblioteca Virtual. Acordarem amb vosaltres dia i hora de la recollida de les vostres sol·licituds per evitar així aglomeracions. Preguem que respecteu les hores de cita concertades.
  • Consulta a la sala d’adults amb restriccions. Aforament limitat al 30% i només per consulta de documents exclosos de préstec. 
  • No es podrà tenir accés a la Sala infantil.
  • Els usuaris no podran tocar els documents de les prestatgeries. Caldrà que els demanin al personal bibliotecari.

S'acaba la secció Obert per confinament

Durant tots aquests dies de confinament la Biblioteca va continuar oferint activitats i continguts digitals sota l'etiqueta #obertperconfinament.Ara, 72 dies després, es tanca aquesta secció amb l'esperança de no haver-la de reempendre de nou.

Pels més petits de la casa es van proposar activitats de tots tipus: espectacles de titelles i rondallaires a internet, conta contes, propostes de noves lectures, manualitats, pel·lícules i un llarg etcètera.

I pels adults "Obert per confinament" es va oferir, també diàriament, tot tipus d’activitats virtuals: festivals de literatura, de cinema, de documentals, obres de teatre gratuïtes, musicals i concerts entre d’altres i sobretot les recomanacions de llibres, sempre tenint present una eina que s’ha convertit en imprescindible en temps de coronavirus, l’e-Biblio, la plataforma digital de préstecs de les biblioteques, l’ús de la qual ha crescut de manera exponencial durant els dies de confinament. 

 

+ info: https://bibliotecadevic.com/


         
S'estan mostrant 10 notícies (61-70) de 686
123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.