AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

BON BRAGUER + BONESTORM + JOAN FERRÚS

DIVENDRES
24
BON BRAGUER + BONESTORM + JOAN FERRÚS
HC-Punk, Osona
22:00h 
6€
Des de racons de la plana tan insospitats com Taradell i tan habituals com Torelló, ens arriben dues propostes de música ràpida, dura i amb moltes ganes d'encardar-se'n de tot i tothom, sobretot d'ells mateixos.

Bon Braguer (Thrashcore, Torelló)

Bonestorm (Hardcore, Vic)

 
En tota la vetllada els acompanyarà el Flixanco Joan Ferrús, monologuista i guionista de El Jueves.

Data: 24/05/2019
Horari: 22:00h
Lloc: Jazz Cava


         Alba Ventura

Una pianista catalana de projecció internacional

És un privilegi comptar amb la prestigiosa pianista catalana Alba Ventura, que a més d’oferir aquest concert a l’Atlàntida, impartirà classes magistrals als alumnes del Conservatori de Música de Vic, dins de la dinàmica d’aquest cicle que anomenem màster-concert.

Data: 24/05/2019
Horari: 20.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         TABOADA.LAB "KRNEL"

DISSABTE
25
TABOADA.LAB "KRNEL"
Electrònica experimental, Vic
23:00h 
TAQUILLA INVERSA

KRNEL (electrònica experimental en format de sessió sense pauses) va a l'arrel de la música transformant el so per esdevenir quelcom tàctil.

KRNEL és un projecte que es vol transmetre com una perfomance on el so esdevé protagonista, sense intencions semàntiques ni retòriques darrere de la configuració que entre ell disposi. KRNEL vol ser una reflexió sobre la música electrònica, sobre les seves fronteres, i sobre els seus significats i entorns de comunicació. 

KRNEL és l'últim projecte en el camp de l'electrònica experimental de Daniel Taboada (Taboada-lab/TABOADA), músic interdisciplinar format en multitud de camins musicals diversos, amb una gran estima per el pensament i el coneixement musical.

Data: 25/05/2019
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Festa Major

SINOPSI
La Cia Loropardos i el Combo del Mestre Molero us proposem un viatge al passat. Recordeu aquelles festes majors de cafè,  copa i puro? Els balls a l’envelat, el sermó del capellà a la missa: “Estaria bé que el poble  entrés a l’església tot l’any, no només a venerar el patró”, deia aquell dia. La cercavila  la presidien les forces vives de la població:  el capellà, ja ho hem dit, l’alcalde, vara en  mà, i el tricorni de l’oficial de la guàrdia civil. Eren les festes majors de l’orquestra Plateria  tocant “Pedro Navaja”, els acudits en castellà i accent català de l’Eugenio, les cuixes a l’aire de les cantants de Janio Marti Orquesta y Coros, la sornegueria de l’Amparo Moreno, i les actuacions de La Trinca. El 1970, els tres de Canet van publicar un disc dedicat a aquest univers col·lectiu, social i integrador: Festa Major, editat per Edigsa. Totes les cançons del treball han passat a formar part de la nostra banda sonora, especialment una: Alegria, que és Festa Major.

Avui tot aquest món és “vintage”, a molta gent li agrada recordar-lo, amb el regust agredolç dels temps passats. Sí, agredolç, perquè el passat només torna en les nostres ments. O no!”

Espectacle basat en el disc “Festa Major” de la Trinca

Festa Major
CIA LOROPARDOS I EL COMBO DEL MESTRE MOLERO

 25/05/2019 a les 21:30h
 85 minuts
 Comèdia musical on el teatre i la música es donen la mà.
 Espectacle en català
 Per a tots els públics

Data: 25/05/2019
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/festa-major/


         Els Catarres

Totes les nostres cançons parlen de tu

Una de les claus d’Els Catarres és la proximitat de les seves lletres i les seves cançons. Totes les nostres cançons parlen de tu és un espectacle amb escenografia íntima. Amb  l’acompanyament d’un quartet de corda, el grup fa que la gent se submergeixi en un viatge a través de tota la seva discografia.

Data: 25/05/2019
Horari: 20.30 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         TAKNATA

DIUMENGE
26
TAKNATA
Igualada-Esparreguera
19:00h 
TAQUILLA INVERSA
 

Taknata és un espai en el temps. On l'Albert Puig, Oscar Doménech, Jordi Matas i Gès es troben per compartir musica.

El octubre del 2013 van tancar-se en una masia tres dies per experimentar i gravar el que seria el seu primer disc, “Taknata”, (Hot Blues Records. 2016).

Gravat, mesclat i produït per Jordi Matas, a "Cal Mira Papa” (Santa Maria de Miralles), masteritzat per Yves Rossell i disseny de Josep Cordero, és una jam psicodèlica on les impro's s'imposen a les melodies.

El segon, "Desaïllat" (Hidden Track Records. 2019), gravat al Teatre de cal Eril, mesclat i produït per Joan Pons, Jordi Matas & Taknata, masteritzat per Harris Newman i disseny de Joan Codina Donaire, és orgànic i sideral, sorra i espai, avant / post. Incorporant instruments com el Kamele N'goni i sintetitzadors, les melodies agafa’n pes per després escapar-se.

Jordi Matas  guitarra i efectes | Òscar Domènech  bateria | Albert Puig  baix | Gès  Kamele N'goni, guitarra i efectes

Data: 26/05/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         CUACCI & MERCADANTE

DIVENDRES
31
CUACCI & MERCADANTE
Jazz-Tango, Buenos Aires
22:00h 
8€/10€
COMPRAR ENTRADA

Marcelo Mercadante i Juan Esteban Cuacci es van conèixer a Caracas, es van fer amics a Cadis i van decidir formar un duo a Barcelona per fer música de Buenos Aires, ciutat natal de tots dos.

Marcelo i Juan toquen les seves composicions i fan tango del segle XXI. Si al segle XX el tango va ser una olla d'estils arribats dels vaixells al port de Buenos Aires, avui l'olla del tango es pot cuinar a qualsevol altra gran ciutat del món.

Com Barcelona o Madrid, on viuen Marcelo i Juan, respectivament. Això sí: sempre apareix Buenos Aires. Una ciutat que és constitutiva de la geografia sentimental i artística de Marcelo i de Juan. Com si es tractés del pati de l'escola al qual tornen a jugar per pur plaer, per pur gaudi, aquests dos músics talentosos, compositors excepcionals, tornen una i altra vegada a Buenos Aires, al tango, per donar regna als seus desitjos.

El resultat és un projecte transatlàntic per a gaudir-lo en ambdues ribes.

Trinxera com a lloc heroic i inevitable. Trinxera com a elecció i com a destinació. En èpoques en què les suposades eines de democratització només van servir per homogeneïtzar més el so (i el gust) mundial; en temps en què la globalització sembla deixar com a saldo que en totes les grans ciutats tinguem les mateixes botigues, els mateixos colors i els mateixos aromes; en un present on els regionalismes semblen confinats a l'estancament i la caricatura, “Siempre en la trinchera” és un disc que trepitja el tauler.

Amb un mestratge directament proporcional a la manca de prejudicis i de lligams, Marcelo Mercadante i Juan Esteban Cuacci redefineixen conceptes aparentment lligats al passat, com tango, jazz, composició i bon gust.

Sí, encara que no ho creguin, aquest és, entre altres coses, un disc de tango. Tango del segle XXI, sense prejudicis, cosmopolita i sense abandonar mai el rumb melòdic, amb temes complexos harmònicament, però que es poden xiula. Passeu a la trinxera i escoltin: benvinguts a la més meravellosa música.

Juan Esteban Cuacci piano | Marcelo Mercadante bandoneó

Data: 31/05/2019
Horari: 22:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         SR. ROBERTO

DISSABTE
01
SR. ROBERTO
Rock, Vic
23:30h 
7€
COMPRAR ENTRADA

Presentació del disc "Trípticos"!

El treball està compost per 4 tríptics, amb melodies que busquen el des-gènere i intenten harmonitzar-se entre tumbaos cubanos, rock, pop, soul, històries d'hospitals, de separacions, de bombons assassins.

"Trípticos" és un disc conceptual amb la finalitat que l'espectador es vegi reflexat i sigui part de la història.

Martín Galdín veu i guitarra | Esteban Osorio teclats i coros | Xavier Baliellas guitarra | Joan Rovira baix | Júlio Arévalo batería i percussió | Erika Llopis llenguatge de signes i ball.

Data: 01/06/2019
Horari: 23:30h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Cantània: A de Brossa

Amb la participació de 21 escoles de primària i 800 alumnes

Una nova edició de Cantània, la cantata participativa amb alumnes de primària d’osona i del Ripollès. Aquest any amb composició musical d’Eduard Iniesta i dramatúrgia de Marta Gil sobre poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot.

Data: Del 01/06/2019 al 02/06/2019
Horari: Dissabte 1 de juny a les 16.30 h i a les 20 h / Diumenge 2 de juny a les 12 h i a les 18 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         Vic Balla!

Una experiència per a totes aquelles persones que sempre han volgut ballar i mai han gosat

El cos. Sorra de tots els deserts. Espectacle participatiu resultat del projecte que ha dut a terme el coreògraf i ballarí Bebeto Cidra amb una cinquantena de persones provinents de diferents entitats, grups i iniciatives.

Més informació i inscripció al web www.latlantidavic.cat
Espectacle vinculat al Clàssica Jove

Data: 09/06/2019
Horari: 12:00 h
Lloc: Plaça de la Noguera

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         
S'estan mostrant 10 activitats (1-10) de 11
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.