AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Visita guiada al centre històric

DISSABTE: Visita guiada al centre històric
Des de sempre el dissabte és dia de mercat a la plaça de Vic, i amb el temps, els vigatans han convertit el mercat en una festa: roba, artesania, aviram, flors, productes de la terra... 
Vine a mercadejar i a passejar pel mercat més tradicional de Catalunya. I a la tarda... VISITA GUIADA AL CENTRE HISTÒRIC: muralles, temple romà, casa de la ciutat, pintures de Josep M. Sert...i breu entrada a la nau central de la catedral i a la col·lecció principal del Museu Episcopal.

Mesures per evitar el contagi de Covid-19
Aforament limitat a 20 persones per grup
Ús obligat de mascareta
Respectar el distància física durant la visita
No participar si es té qualsevol símptoma que pugui posar en perill de contagi els participants a la visita.


Horari
Dissabtes, a les 5 de la tarda 
Informació i inscripcions: Oficina de Turisme de Vic 
Durada del recorregut: 1.30 h
Preu
5 € per persona
Menors de 12 anys gratuït 

Es recomana fer reserva prèvia : 93 8862091 / turisme@vic.cat

Data: Del 29/08/2020 al 26/12/2020
Horari: 17:00h
Lloc: Centre històric

         Escenaris: The Mountain + Mülier

3 de desembre 2020 

Un espectacle de dansa sobre xancres de la Cia. Maduixa. Prèviament es projectarà el teaser The Mountain

Mülier és un muntatge interpretat per cinc ballarines, on s’investiguen els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia, la força i les emocions. Les dones són el nostre punt de partida. L’espectacle neix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.

Prèviament es projectarà el teaser The Mountain, una reflexió sobre les fake news i els límits de la veritat.

Data: 03/12/2020
Horari: 21:30h
Lloc: Sala 4. L'Atlàntida digital / Virtual

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         T’estimo si he begut

3 de desembre de 2020
DG 20:00
Sala 1 Ramon Montanyà

A causa de les darreres mesures aprovades pel PROCICAT, entre les quals encara no es permet desplaçar-se fora del propi municipi durant el cap de setmana, ens veiem obligats a ajornar el musical T’estimo si he begut que teníem programat el diumenge 29 de novembre. La nova data és el 3 de desembre a les 20 h.

L'objectiu és facilitar l’assistència de totes les persones independentment del municipi de provinença.

T'informem que les entrades que hagis reubicat segons les indicacions del darrer comunicat, seguiran essent vàlides per a la propera data. 

En el cas que prefereixis que et retornem l'import de les entrades pot sol·licitar-ho a l’enllaç: https://latlantidavic.cat/ca/t-estimo-si-he-begut_77557

---------------------------------------------------------- 

VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE
T de Teatre, Dagoll Dagom i La Brutal en una esbojarrada comèdia musical a partir dels relats d’Empar Moliner

Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre presenten T’estimo si he begut d’Empar Moliner, un espectacle amb cançons a partir dels relats de l’autora adaptats al teatre per ella mateixa. Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges no gens carismàtics, no gens agraciats i potser una mica còmics.

Data: 03/12/2020
Horari: 20.00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/t-estimo-si-he-begut_77557


         Mag Hausson. El saló de les meravelles

10 de desembre 2020
Espectacle de màgia

Un espectacle que recupera l’encant de les sessions de Robert Houdin i de Georges Mélies

A El saló de les meravelles, Hausson presenta el número “cartomàgia a cegues”, possiblement únic al món, on ofereix amb els ulls tapats un seguit de efectes màgics sorprenents i fins ara inèdits. Tot un repte per a la màgia del segle XXI.

Hausson és el nom artístic de l'il·lusionista català Jesús Julve i Salvadó. Als nous anys ja es va iniciar en l'art de la prestidigitació. Progressivament es va interessar per la màgia escènica de mitjà format. Després de conèixer Joan Brossa va donar un tomb radical als seus espectacles.

Data: 10/12/2020
Horari: 21:30h
Lloc: Sala 4. L'Atlàntida digital / Virtual

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         Miki Nuñez, Amuza

11 de desembre de 2020
 

VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE
Després de passar per Eurovisió, el popular cantautor català presenta el seu primer disc

Produït per Roger Rodés i gravat als estudis Medusa, Amuza és el primer àlbum de Miki Nuñez. Un àlbum debut que conté 13 cançons compostes pel mateix i que ha tingut el privilegi de compartir amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l’experiència. Un àlbum ple de matisos, influenciat per l’escena mestissa catalana, però també pel soul, l’ska, el reggae o el pop llatí.

Crítiques i valoracions del concert :
El Periódico
https://www.elperiodico.com/es/gente/20191005/miki-nunez-me-han-dejado-hacer-lo-que-he-querido-y-con-quien-he-querido-7665922

Data: 11/12/2020
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 1 Ramon Montanyà

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/tota-l-activitat_475?view=grid&search=&month=2020-8&productionType=all&dates=upcoming


         Lù, de Cia. Maduixa

13 de desembre de 2020 10:30h i 12:00h
 

VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE
Dansa, elements audiovisuals i arts plàstiques al servei d’una de les companyies de teatre familiar més reconegudes del País Valencià

Dues nenes pobres són les protagonistes de Lù (路) (en xinès, “camí”). Treballen al camp sense descans però han convertit la dura feina que normalment faria un adult en un fantàstic joc per sobreviure i ser una mica felices. No hi ha cap nen o nena que no jugui, que no miri, toqui, tafanegi, experimenti, inventi, imagini i, sobretot, somiï i aprengui.

Espectacle íntim i poètic de la valenciana Cia. Maduixa que combina dansa, elements audiovisuals i arts plàstiques. Un cant al poder de la imaginació dels més petits de la casa. El 2018, la companyia va guanyar el premi Moritz de Tàrrega per Mulïer.

Amb aquest títol que en xinès significa camí, el muntatge ens introdueix en la màgia i la poesia d’aquest món plàstic a partir de punts, línies i formes. O potser en les pintures d’estil puntillista de la japonesa Yayoi Kusama, que són una font d’inspiració d’aquest muntatge.

La dansa i unes imatges de gran bellesa són les eines que utilitza aquesta companyia per parlar sobre el treball infantil.

Els personatges de la peça, a cavall entre el moviment i les arts audiovisuals i plàstiques, són dues nenes. I tot i que es veuen obligades a treballar en condicions més dures que molt adults, aconsegueixen sobreviure dia rere dia en una exhibició de resistència poc habitual contra l’adversitat. Potser és perquè el seu mon interior, l’univers imaginari on es refugien, els permet fer front al patiment i la injustícia. Treballen però també juguen, i aconsegueixen reflectir en el joc els seus somnis i anhels: tenir un lloc per viure i una família.

2019: Premi Feria Teatro Mostra Alcoi LÛ al millor espectacle familiar

Crítiques i valoracions de l'espectacle :
Revista digital «Clip de Teatre»
http://www.andreusotorra.com/teatre/clipdeteatre/index.html

Data: 13/12/2020
Horari: 10:30h I 12h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 2 Joaquim Maideu

+ info: Lù, de Cia. Maduixa 13 de desembre de 2020 Lù, de Cia. Maduixa VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE Dansa, elements audiovisuals i arts plàstiques al servei d’una de les companyies de teatre familiar més reconegudes del País Valencià Dues nenes pobres són l


         Amb Veu Pròpia

GUIX DE VERS. Bhelsaf. Amb Veu Pròpia. Accions poètiques 2020
Dijous 17 de desembre de 2020

Amb Veu Pròpia, Accions poètiques 2020, és el cicle d’espectacles que tenen la poesia com a eix vertebrador.

Amb Veu Pròpia s’organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Vic, l’Ajuntament de Tavèrnoles i la Fundació Martí i Pol, i està obert a tots els municipis que vulguin adherir-s’hi amb un espectacle poètic. L’objectiu és que la poesia arribi de forma interdisciplinària a tots els públics.

Guix de Vers. Bhelsaf
Bhelsaf ha creat una peça teatral que recull la poesia llegida per fer néixer poesia escrita, parlada, construïda i ensenyada. Ho fa a través d’un món on els objectes respiren, on la lògica i la realitat es transformen. Bhelsaf és una companya formada per Laura Capdevila Millet (interpretació visual a l’Institut del Teatre), i Mariona Pladelasala Ferrer (estudis literaris i caracterització).

Intèrprets: Laura Capdevila i Mariona Pladelasala
Dramatúrgia: Mariona Pladelasala Ferrer
Producció i mirada externa: Túnels teatrals / Maria Codinachs

 

Reserva prèvia a cultura@vic.cat 
L’entrada tindrà validesa una vegada confirmada la reserva

Data: 17/12/2020
Horari: 20.30h
Lloc: Institut del Teatre, Centre d'Osona. Vic

+ info: http://www.culturavic.cat


         Ferran Albrich

17 de desembre de 2020

Un recital de cançó celebrant Beethoven i Gerhard

El jove baríton manlleuenc s’ha convertit en una de les veus més prometedores del nostre país. Acompanyat d’una excel·lent pianista com Carmen Santamaría, a L’Atlàntida presenta un repertori de cançons basades en lied alemany, la cançó catalana i la francesa.

El cantant i compositor Jordi Domènech intervindrà al començament i entremig del concert amb comentaris sobre el programa.

Programa:
Del primer cicle de lieder alemany a Strauss:
Obres de L.V. BEETHOVEN, F. SCHUBERT, R. STRAUSS
De Catalunya a França durant la primera meitat del s. XX:
Obres de R. GERHARD, E. TOLDRÀ i M. RAVEL
Ferran Albrich, baríton
Carmen Santamaría, piano

Data: 17/12/2020
Horari: 21:30h
Lloc: Sala 4. L'Atlàntida digital / Virtual

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         The Mountain. Agrupación Señor Serrano

18 de desembre de 2020 20:30h
Sala 1 Ramon Montanyà


VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE
Heu tingut una trobada inesperada amb alguna cosa molt inusual?

L’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes.

Les produccions de la companyia s’estrenen i giren internacionalment.

A L’Atlantida ens presentaran el seu nou espectacle The Mountain.

Obre en Anglès amb subtítols en català

A les 21.30 h diàleg posterior amb l’equip artístic.

Data: 18/12/2020
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/the-mountain-agrupacion-se%C3%B1or-serrano_77610


         Around the world, Cia. Brodas Bros

19 de desembre de 2020
DS 18:00
Sala 1 Ramon Montanyà

A causa de les darreres mesures aprovades pel PROCICAT, entre les quals encara no es permet desplaçar-se fora del propi municipi durant el cap de setmana, ens veiem obligats a ajornar aquest espectacle que teníem programat el diumenge 29 de novembre. Nova data: 19 de desembre a les 18 h.

L'objectiu és facilitar l’assistència de totes les persones independentment del municipi de provinença.

A fi de garantir una major distància de seguretat entre les localitats, d’aquí a pocs dies rebreu un comunicat per reubicar-vos a la sala.

En el cas que prefereixis que et retornem l'import de les entrades pots sol·licitar-ho a l’enllaç: https://latlantidavic.cat/ca/around-the-world-cia-brodas-bros_75582

---------------------------------------------------------

VENDA A PARTIR DEL 15 DE SETEMBRE
Els Brodas Bros tornen a sorprendre amb dansa, llum, tecnologia i música

Un gran quadern de viatges inunda l’escenari, amb un recull de les vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires que han fet arreu del món. Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i la Xina.En l’espectacle es repira la influència de la gira de tres mesos que han fet aquest últim any pel continent asiàtic. Uns Brodas Bros molt futuristes i robòtics però també molt humans i sensibles. Mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds…

El xou més tecnològic dels Brodas Bros fins ara. Aquests records que es queden a la memòria ens fan adonar que és gràcies a aquestes experiències que som el que som ara mateix, en el present. Un present que hem de viure, un present que els Brodas volen compartir amb el públic i amb tu.

Crítiques i valoracions de l'espectacle :

https://www.brodasbros.com/ca/shows/around-the-world/

Data: 19/12/2020
Horari: 18:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/around-the-world-cia-brodas-bros_75582


         
S'estan mostrant 10 activitats (1-10) de 15
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.