Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016
AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

UVic Unplugged. Matthew McDaid

La UVic organitza "UVic Unplugged", un cicle de concerts que se celebraran al Campus Miramarges els migdies dels dimecres 8, 15, 22 i 29 de novembre amb els cantautors Ernest Crusats, Núria Graham, Matthew McDaid i Joana Serrat.

La primera edició d'Acústics, que organitza la UVic en col·laboració amb el Mercat de Música Viva de Vic, pretén acostar la música en directe a la comunitat universitària i neix amb la voluntat d'organitzar futures edicions. La intenció d'aquest cicle d'acústics és fer arribar aquesta expressió cultural en les seves diferents dimensions en un àmbit on normalment no hi és present.

Més enllà de la comunitat UVic, aquest cicle també es vol donar a conèixer a tota la ciutat en una activitat que es considera interessant per al conjunt de la població i que també servirà per apropar la Universitat al seu entorn.

El primer concert del cicle "UVic Unplugged" serà el dimecres 8 de novembre a les 13h al vestíbul de l’edifici F del Campus Miramarges.

Data: 22/11/2017
Horari: 13:00h
Lloc: Vestíbul de l'edifici F, Campus de Miramarges

+ info: https://www.uvic.cat/uhub/acustics


         AINARA LEGARDON

AINARA LEGARDON
AMB BANDA, Bilbao
22:00h 
10€/8€(ANTICIPADA)
 

Web     Facebook     Bandcamp     Video "Como lobos"

Alternant l’escena de rock independent -amb cinc àlbums- i el seu treball en el camp de l’experimentació sonora, la carrera d’Ainara LeGardon és la conseqüència lògica d’un intens procés de destil·lació personal i artística, que abasta dues dècades. Aquest dijous serà a La Jazz Cava amb la banda al complet presentant el nou disc "Ainara LeGardon" que acaba de sortir a l'octubre!

Aquest disc és el resultat d’un procés de composició i producció que s’ha desenvolupat al propi estudi de gravació, al llarg de varis mesos, mà a mà amb el músic i productor Xabier Erkizia. La col·laboració d’ambdós ha suposat poder plasmar la conjunció de les diferents facetes musicals explorades per Ainara, desde el rock més cru a la improvisació i la experimentació sonora. A ells s’hi ha unit els còmplices ja habituals Rubén Martínez (Baix), Héctor Bardisa (bateria) i Hannot Mintegia (guitarra, coros). Els texts, per primera vegada en castellà, reflexen també aquesta búsqueda i conciliació d’imaginaris de l’artista.

Acompanyant les seves cançons amb una secció rítmica, en les seves improvisacions en solitari, o a través de propostes com Archipiel, La Criatura o el col·lectiu maDam, Ainara tracte de provocar nous retrobaments sonors i despullar a la música de tot accessori, per alliberar el seu potencial expressiu. Aquesta austeritat formal li permet graduar amb delicadesa la intensitat i modelar el silenci, omplint-lo d’intencions. Perquè limitar-se a ser una cançó, quan poden encarnar-se tots els sons possibles?

Ainara ens proposa un viatge a temps real, on el camí és ella mateixa i el paisatge neix del precari equilibri entre llum i ombra, força i fragilitat, por i veritat. Lo orgànic i lo instintiu es troben per evocar tots els mons i emocions assolibles, íntims i imaginaris, particulars i universals.

Paral·lelament, la seva labor docent en el camp de la Gestió Cultural i la Propietat Intel·lectual i el seu Compromís amb la independència, ha fet d’Ainara LeGardon una artista de referencia en contínua evolució.

Data: 23/11/2017
Horari: 22:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         PANELLET + FÖBIA

PANELLET + FÖBIA
Punk-rock
23:00h 
6€

Data: 24/11/2017
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Paula Valls

Una de les grans revelacions de la música catalana
 
La cantant osonenca Paula Valls s'ha situat en els primers llocs de la música catalana amb un excel·lent treball discogràfic titulat Black and White, amb tendències cap a la música negra més autèntica i en les tonalitats més actuals. Paula Valls actua acompanyada d'una banda de músics professionals de dilatada trajectòria. Una combinació de la frescor i la puresa de la veu de la Paula, amb la solidesa i la calidesa dels experimentats instrumentistes que l'acompanyen.
 
Paula Valls, veu
Guillem Soler, piano i veus
Franco Molinari, contrabaix
Joan Carles Aguerri, bateria
Quim Abramo, guitarra
 
Durada: 1 h 15 min
Preu: 12 €

Data: 24/11/2017
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/general/paula-valls/


         ART, DE YASMINA REZA

Un dels grans èxits teatrals dels darrers anys
 
Art reuneix per primera vegada damunt dels escenaris tres grans noms de l'escena catalana: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc i el preu de la seva adquisició posaran a prova l'amistat de tres homes que semblava impossible de trencar.
 
Autor: Yasmina Reza
Direcció: Miquel Gorriz
Intèrprets: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva
 
Una producció de Focus, Mola Produccions, Bitò Produccions i Verteatro.
 
Durada: 1 h 30 min
Preu: 22 € - 27 € - 29 €

Data: 25/11/2017
Horari: 18:00h i 21:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/general/art/


         PROPOSTA CCVIC. ZA!

Improvisació conduïda (10:00h a 14:00h) i concert (20:00h)

Eduard Pou i Pau Rodríguez són ZA!, un duet de música inclassificable que duu més de deu anys voltant pels cinc continents. També són fundadors del Caballo Ganador, un col·lectiu dedicat a la improvisació conduïda. Els fonaments d’aquest projecte s’inspiren, d’un cantó, en el Free Jazz dels anys 60, i de l’altre, en els principis de la “improvisació conduïda” de Butch Morris. Aquesta tècnica es basa en els signes gestuals d’un director-conductor, que serveixen de pauta per a la lliure improvisació dels intèrprets.

A l'Orfeó Vigatà els ZA! impartiran un taller-exprés d'un dia on els participants aprendran el llenguatge gestual del Caballo Ganador i el posaran a prova en un concert col·lectiu després del taller, obert al públic. Els concerts del Caballo Ganador són sempre imprevisibles i sorprenents, ja que no hi ha res preparat i el públic també participa en la composició de la música. Taller adreçat a músics de qualsevol nivell, estil i instrument. Només cal estar oberts al flow i a l’energia del grup per tal de crear conjuntament i a temps real.

Data: 25/11/2017
Horari: De 10 a 14h I 20h
Lloc: L'Orfeó

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2017/za


         OLYMPIC FLAME

OLYMPIC FLAME
Indie Rock, Bcn
23:00h 
TAQUILLA INVERSA
 

Olympic Flame neix a Barcelona a finals del 2014 fruit de la curiositat i la necessitat imperiosa de mirar cap al cel nocturn i intentar trobar respostes al llarg del viatge. Format per Adriana Lorenzo (cello, piano, sintes), Ignasi Canals (batería), Marc Cuscó (Baix i sintes) i Josep Comas (guitarra i veu).

Inicien la seva trajectòria al 2016 amb Olympic Flame EP, un disc que per fi podrem gaudir en format físic a partir del 12 de novembre. La gravació del primer llarga durada de la banda està prevista pel 2018.

Data: 25/11/2017
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         IVORY TUSK

IVORY TUSK
Cantautor, Aergentina
19:00h 
TAQUILLA INVERSA
Web     Bandcamp     Facebook

Ivory Tusk és un cantautor argentí, Ezequiel de Lima en la manera de "banda d'un sol home". Les cançons estan construïdes i sostingudes per la seva veu i la guitarra acústica. Inspirat per artistes com The Tallest Man on Earth, José González, Sufjan Stevens i Shakey Graves, el seu estil compta amb una àmplia tècnica rítmica de finger-picking, afinacions alternatives i lletres contemplatives.

Anteriorment, havia exercit com a compositor i guitarrista principal de la banda d’Indie-rock Blak Lyons, on va observar la crua realitat dins l’escena local de Buenos Aires pel fet de cantar les cançons en anglès, on es sentien aliens de l'escena i atrets per les influències del Folk americà. El gener del 2016 es va embarcar en una gira en solitari a través del sud-oest dels EUA, tocant en shows en ciutats com San Francisco, Salt Lake City, Phoenix, San Diego i Los Angeles.

Per finalitzar una extensa gira de 3 mesos, a Nashville hi va fer una parada prou llarga, i en una de les nits que hi actuava, va conèixer a Harrison Brougham, que li va oferir gratuïtament  disposar dels estudis de  l’Art Institute of Tennessee, on en una tarda, van gravar 5 cançons inèdites, en viu, una sola presa, sense edicions i amb doblatges mínims. Aquests enregistraments íntims van ser plasmats en un EP anomenat "Zephyr" el 12 de juliol del 2016.

Al setembre de 2016, va ser convidat a obrir el xou en viu de Los Monos de la China, que va ser gravat per a un llançament en DVD i va participar al Paraiso Festival. Arran d'aquestes actuacions, Ezequiel va entrar a l'estudi per gravar el seu EP  "Rising Lights", que es el que presentarà a La Jazz Cava, aprofitant la gira que fa el 2017 per terres europees.

Data: 26/11/2017
Horari: 19:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         UVic Unplugged. Joana Serrat

La UVic organitza "UVic Unplugged", un cicle de concerts que se celebraran al Campus Miramarges els migdies dels dimecres 8, 15, 22 i 29 de novembre amb els cantautors Ernest Crusats, Núria Graham, Matthew McDaid i Joana Serrat.

La primera edició d'Acústics, que organitza la UVic en col·laboració amb el Mercat de Música Viva de Vic, pretén acostar la música en directe a la comunitat universitària i neix amb la voluntat d'organitzar futures edicions. La intenció d'aquest cicle d'acústics és fer arribar aquesta expressió cultural en les seves diferents dimensions en un àmbit on normalment no hi és present.

Més enllà de la comunitat UVic, aquest cicle també es vol donar a conèixer a tota la ciutat en una activitat que es considera interessant per al conjunt de la població i que també servirà per apropar la Universitat al seu entorn.

 

Data: 29/11/2017
Horari: 13:00h
Lloc: Vestíbul de l'edifici F, Campus de Miramarges

+ info: https://www.uvic.cat/uhub/acustics


         Quimi Portet

Un genuí creador de cançons en un concert diferent
 
L'artista osonenc tanca a L'Atlàntida la gira del seu últim disc. En aquest darrer concert estarà acompanyat de sospitosos tan habituals com Jordi Busquets, Angel Celada i d'altres convidats sorpresa.
 
Quimi Portet, veu i guitarra
Jordi Busquets, guitarra
Angel Celada, bateria
 
Durada: 1 h 30 min
Preu: 18 €

Data: 02/12/2017
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/general/quimi-portet/


         
S'estan mostrant 10 activitats (1-10) de 24
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.