AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Escriure Teatre amb JOSEP MARIA MIRÓ

Escriure Teatre: disparadors i dispositius (una primera aproximació a l’escriptura teatral)

Aquesta és una primera aproximació a algunes de les eines bàsiques a l’hora d’afrontar l’escriptura teatral i que configuren els engranatges escènics. Parlarem d’aspectes conceptuals, referint-nos a ells com els disparadors que serveixen de punt de partida en l’escriptura d’una obra i que han de ser la matriu dels textos. Però també d’aquelles eines fonamentals que configuren els dispositius textuals: la paraula, l’espai, el temps i la conseqüent articulació d’un artefacte d’escriptura amb conseqüències escèniques.

Aquesta sessió no està exclusivament destinada a aquelles persones interessades en escriure teatre sinó que també pot resultar especialment útil per afrontar la interpretació i direcció de textos teatrals. Entendre els mecanismes d’escriptura ens ajudarà, en el cas de la direcció, a comprendre la naturalesa del text i les necessitats per afrontar-ne l’escena. En el cas dels actors i actrius a reconèixer les lògiques de pensament i d’articulació del llenguatge dels seus personatges.

També posarem l’accent en la necessitat del compromís del teatre amb l’actualitat i les preocupacions i temes de debat del nostre temps.

Data: 13/01/2018
Horari: De 10 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/escriure-teatre-josep-maria-miro-2018/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.