AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Miguelito Superstar

MIGUELITO SUPERSTAR, Vocalista de Fundación Tony Manero. Productor per a FTM, Chocadelia internacional, Joe Bataan, Los Fulanos, Mantecao y su combo de rumba moderna, Banda Achilifunk, Hipnotik Orchestra, La Soul Machine, The Risas...

Remezclador para Mojo Project, 2in Par, Gigi El Amoroso, FTM, Los Fulanos, Midnight Lab Band, Chacho, Colors Sound System, Pyramid Blue, Wild Honey, Mazoni, Makala Jazz Funk Band...

Les seves produccions han estat editades per segells com Love Monk, Vampisoul, Names You Can Trust, Zona Bruta, RGB o Achiliboots.
Al desembre de 2013 llençà la seva primera referència en solitari “Space, Time, Memory and Cats”, un mixtape que recollía algunes de les seves produccions en clau dub. Va ser editat per Love Monk en format cassette i una tirada limitada a100 copies.

L'any passat el segell neoyorquí Names You Can Trust va editar un 12" al seu nom anomenat "Superficial Dubs" en el que insistia en la seva obsesió amb el dub aplicat a la música disco. En aquest cas tres temes de l'ultim disc de Fundación Tony Manero rebien el tractament dub.Aquest 2016 celebra el vinté aniversari de Fundación Tony Manero amb l'edició de un 7" en acùstic i un EP anomenat "V.I.D. (Very Important Discotecas)" en el que rèten homenatge als pioners de la música disco estatal i colaboren amb les mítiques Baccara.
I, si, també posa discos.

Data: 13/01/2018
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.