AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

BOOTY DANCE MASTERCLASS

BOOTY DANCE
MASTERCLASS
A càrrec de Kim Jordan
CCVIC La Guixa (Pla del Maset, s/n)
Divendres 14 de juny | 17:30h a 20h
10€
Cal inscripció prèvia (disponible a partir del dia 1 d'abril a les 16h)

PROGRAMA

La popular ballarina i coreògrafa conduirà una classe magistral d'aquest ball urbà, conegut popularment com a 'twerking'. 

El booty dance és un ball urbà d’origen africà, que més tard es va incorporar als EUA a través del moviment “Bounce” de Nova Orleans.
Començarem parlant de la història i la cultura d’aquest ball, cosa que ens pot aportar els recursos adequats per contextualitzar la nostra experiència a l'hora de ballar.

Desbloquejarem la zona de cintura cap avall, explorarem i gaudirem del poder de la nostra sensualitat! Aprendrem a activar la pelvis mentre relaxem el glutis, per tal de treballar el twerk en les seves diverses postures, de manera segura i correcta gràcies al mètode rítmic de treballar tres velocitats diferents amb cada exercici. Seguirem amb tècniques d'aïllament del cos, les quals augmenten el control i mobilitat de cada zona (del cap a les natges del cul i fins als peus) millorant la coordinació, musculació i equilibri.

Reforçarem el coneixement del twerk mentre enfortim el nostre nucli central i adductors amb tècniques de terra, i acabarem amb una coreografia que aglutina les tècniques prèviament apreses durant la classe.
El twerk pot ser feminista? Ho descobrirem.

Es recomana portar roba còmode i genolleres (si en teniu).

KIM JORDAN

Sociòloga, ballarina i coreògrafa nord-americana amb una experiència contrastada en l'àmbit professional i en el de l'ensenyament. Ha treballat 6 anys com a coreògrafa i ballarina professional a Los Angeles i Las Vegas i 10 anys a Europa.

Com a  coreògrafa ha col·laborat amb marques com Nike, Heineken, Quick, MTV, Bud Light, o Just Dance.

Data: 14/06/2019
Horari: 17:30h
Lloc: CCVIC de la Guixa

+ info: http://www.vic.cat/ccvic


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.