AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Xicaramelles

Vine a cantar caramelles! 

Tots els dijous de les 21.30h a les 23h la Coral Xicalla prepara la cantada de caramelles. Està obert a tothom que hi vulgui participar. 

Per més informació: 686827135 (Roser) / @coralxicalla / www.coralxicalla.cat

 

 

Data: Del 23/02/2023 al 09/04/2023
Horari: 21.30 h
Lloc: CCVIC Santa Anna

         Exposició "Geologia en femení"

La mostra vol fer un reconeixement al treball de les dones, tantes vegades invisibilitzat o deixat en un segon pla, i destaca la trajectòria de set científiques que han contribuït a l’avenç de les ciències de la Terra. Totes elles van haver de lluitar per superar la desigualtat de gènere i així poder desenvolupar-se professionalment. Algunes, a més, es van comprometre activament en la política i en la defensa dels drets de les dones.

Data: Del 01/03/2023 al 28/03/2023
Horari: A consultar
Lloc: Torre dels Frares, C/De la Laura, 13, Vic

         El patrimoni anònim com a reflex d'un paisatbe

Visita guiada dels diumenges / Març 2023

El patrimoni anònim com a reflex d'un paisatge
Recorregut pels carrers de la ciutat antiga per descobrir el valor patrimonial de l'arquitectura local

Dates: Diumenges 5, 12, 19 i 26 de març de 2023
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Vic
Preu: 5€ adults (menors de 10 anys gratuït)

Visita a càrrec d'Anna Rovira i Vergés. Arquitecta
Reserva prèvia a l'Oficina de Turisme
Tel. 93 8862091 / www.victcurisme.cat

 

Data: Del 05/03/2023 al 26/03/2023
Horari: 2/4 de 12 del migdia
Lloc: Oficina de Turisme de Vic

+ info: https://www.victurisme.cat/


         Cineclub Xic - Gabi, dels 8 als 13 anys

Gabi tan sols vol ser Gabi. Un desig que sembla senzill, però que no ho és. Gabi se sent diferent. Veurem el trànsit de Gabi al llarg de cinc anys, posant en dubte les idees preconcebudes sobre el gènere, les normes i el dret a ser un mateix.

La sessió es completarà amb un cinefòrum amb la distribuïdora Drac Màgic, l’Oficina Tècnica d’Igualtat de Gènere i LGTBI (OTIG), i el dietista i nutricionista infantil Julio Basulto.

VOSC

Data: 26/03/2023
Horari: 17.00 h
Lloc: Espai ETC

+ info: https://cineclubvic.com/detall_peli.php?id=788


         Solidari de L'Atlàntida amb el CRAE de la Serra

Celebrem els 7 anys de La Serra Music Band amb artistes convidats molt especials 

Un repàs al repertori de la Serra Music Band durant aquests 7 anys, amb els seus membres actuals i també amb els passats... i amb una col·laboració  artística molt especial que de moment mantindrem en secret.
L'Anas farà de fil conductor de la sessió. Aquest jove ens explica la seva experiència des de la seva arribada al CRAE La Serra, amb la banda ja formada, repassant els temes del 2015 fins als més actuals. La Lluna a l’aigua, la Bamba, Musica ligera, Mama, Haurà valgut la pena, etc. son ja clàssics del  repertori i formaran part de l’espectacle.

El curs 2014-2015, al CRAE la Serra neix un projecte musical amb la intenció d’oferir un espai on canalitzar i expressar sentiments, on donar nocions musicals i on fomentar el sentiment de pertinença dins un grup, per a tots els joves residents que hi vulguin participar.
Entoma el projecte com a dinamitzador en Pep Montsant, que entra al CRAE com a professor de música, però que acabarà sent educador del centre. És ell qui va donar forma i nom al que avui coneixem com a La Serra Music Band oferint la possibilitat d’aprendre a tocar instruments als nois i noies, com el piano, el saxo, la trompeta o la bateria, treballant cançons d’altres artistes i també algunes de pròpies, totes elles presentades en alguns concerts  durant els estius.

El 2017 s’incorpora a l’equip educatiu del centre en Carles Afonso, guitarrista aficionat i actual dinamitzador del projecte. Cal dir, però, que qui ha estat el veritable dinamitzador del grup des de l’època d’en Pep fins ara, ha estat el jove Anas Qada. Des que va entrar al centre amb 12 anys fins avui, que ja és major d’edat, ha estat l’ànima del grup i ha arribat a defensar-se amb instruments com el piano, la trompeta, la bateria, el baix i la veu. 

Actualment, el projecte se centra en practicar diversos temes de diferents grups, per tal de poder seguir oferint als joves la gran experiència que és formar part d’una banda de música. Els concerts als quals ens conviden són la culminació del treball de tot l’any i és l’espai on els joves, superant els nervis i una mica de vergonya, poden gaudir de la potència de participar i ser membres del gran món de la música.    

CRAE LA SERRA 

El Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Serra, S.T.O, està situat al terme municipal de Taradell, a la comarca d’Osona. La Fundació du a terme la gestió educativa del Centre mitjançant un concert amb la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA), Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de Catalunya. La Serra té una capacitat per a 27 joves, de 12 a 18 anys que han estat tutelats per la DGAIA.
Dins la dinàmica del CRAE fem treball per a programes educatius de caire específic, amb l’objectiu principal de poder prevenir i actuar tant de forma individual com grupal segons les necessitats dels joves. 

Data: 26/03/2023
Horari: 18.00 h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/solidari-de-l-atlantida-amb-el-crae-de-la-serra_165312


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.