Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016
AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Exposició "Mirades" de Rosa Bayot

La sala d’exposicions del Col·legi d'Aparelladors de Vic acollirà, del 19 de maig al 16 de juny, l'exposició "Mirades" de Rosa Bayot, acompanyada amb paisatges fotogràfics africans de Jordi Llorens Estapé.

Us convidem a visitar-la i a l'acte d' inauguració, que tindrà lloc el divendres 19 de maig a les  8 del vespre.

La presentació anirà a càrrec de M.Mercè Puntí, historiadora i catedràtica d'educació secundària.

Mirades

Des de la senzillesa dels colors i la noblesa de la fusta he tingut la oportunitat de transmetre l'esperit lliure i confiat d'un poble de mirada franca, Àfrica, un continent que t'atrapa pels seus colors i la seva exuberant bellesa, un poble que res demana i tot li és pres. 

Rosa Bayot, nascuda a Vic, es va iniciar en la pintura a l'Escola Masferrer de Vic sota el mestratge de Carles Vergés.

Jordi Llorens i Estapé, reporter viatger i fotògraf a qui la curiositat i el desig de conèixer cultures diferents l'ha portat a visitar més de cent països i a conviure en 40 diferents tribus de tot el món.

La seva passió pels viatges l'ha dut a mostrar les vivències d'integració cultural en forma de serveis culturals per tot el món.  Col·labora per a diverses institucions, revistes i mitjans de comunicació com ràdio i televisió sabent transmetre els seus viatges a través de conferències-audiovisuals i exposicions.

Les fotografies dels paisatges de l'exposició pretenen transportar-vos a un meravellós viatge per l'Àfrica. Que en mirar-les somieu desperts sense tancar els ulls. Imatges que reflecteixen llum, ombres, colors, horitzons i mirades, a fi que la nostra ment ens obri nous camins a mons i cultures desconegudes, amb l'esperança de trobar un món millor.

Data: Del 19/05/2017 al 16/06/2017
Horari: Consultar horaris
Lloc: Col·legi d'Aparelladors de Vic

         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.