AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Cineclub Vic. Don’t Think Twice

PROPERA SESSIÓ // 17-04-2018 // Sessió núm. 1.257 | Route 66
Don’t Think Twice // Mike Birbiglia, EUA, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Cold Iron Pictures, The Film Arcade
Guió: Mike Birbiglia
Música: Roger Neill
Muntatge: Geoffrey Richman
Durada: 1 h 32 min. 
Intèrprets: Gillian Jacobs, Mike Birbiglia, Kate Micucci, Tami Sagher, Keegan-Michael Key, Emily Skeggs, Chris Gethard, Brandon Scott Jones.


Un grup d’amics gaudeix d’un relatiu èxit fent teatre d’improvisació a petites sales de Nova York. La seva amistat els ajuda a connectar dins i fora de l’escenari mentre sobreviuen a base de petits (i precaris) treballs. La visita d’un famós programa de televisió provocarà una sèrie de tensions que acabaran amb la companyia de teatre. 

El polifacètic Mike Birbiglia torna a la direcció després de la seva reeixida primera pel·lícula, Sleepwalk with me, per oferir, d’una banda, un retrat d’amor al treball interpretatiu i, de l’altra, per parlar de la línia que separa la fama del fracàs, o l’amistat de l’enveja. A la pel·lícula s’envolta d’un repartiment impecable amb estrelles televisives per aconseguir una pel·lícula que ha seduït a la crítica nord-americana. Una petita joia a descobrir. 

Mike Birbiglia
Nascut a Machassusets el 1978, és un actor, comediant i cineasta. A més, ha escrit llibres i participa en diverses propostes creatives i programes de ràdio a la ciutat de Nova York. Després de debutar amb Sleepwalk with me (2012), basat en el seu show de mateix títol, va dirigir Don’t Think Twice, un petit film que està aconseguint un gran èxit al circuit de festivals. 

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66. 

Data: 17/04/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.cineclubvic.com/detall_peli.php?id=490


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.