AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

SAU30

Sau torna als escenaris

Dues dècades més tard, torna tot l’equip que va formar part de SAU
 
SAU30 és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics i, en definitiva, l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana.
 
Carles “Xarli” Oliver, bateria
Quim “Benítez” Vilaplana, bateria
Pep Sánchez, baix
Jordi Mena, guitarra
Josep Lluís Pérez, guitarra
Ramon Altimir, teclats
Gerry Duffy, veus i percussions
Pep Sala, veu, guitarra i piano
Joan Antonell, multiinstrumentista
Jonathan Argüelles, veu

Data: 27/10/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/sau30/#!


         PROPOSTES. FOTOGRAFIA DE TARDOR AL BISAURA

SORTIDA - Activitat de camp
A càrrec de la David Fajula
Punt de trobada: CCVIC Santa Anna (C. Tagamanent, 1bis)
Dissabte 27 d'octubre | Icona rellotge 09:00h - 12:00h aprox.
15€
Cal inscripció prèvia. Disponible a partir de les 16h del 10 de setembre.

PROGRAMA
David FajulaSortida matinal al Bisaura per fotografiar l'esperit de la tardor en aquesta subcomarca situada al nord d'Osona. Fagedes, baies i algun curs d'aigua seran els principals subjectes de l'activitat.

Tractarem tant la tècnica de càmera, com la narrativa de la fotografia de paisatge.

David Fajula
En David Fajula Jufré treballa des del 2016 impartint cursos de fotografia de natura i narrativa fotogràfica als nostres Centres Cívics.

Les seves imatges s'han publicat en mitjans nacionals i internacionals de països com Rússia, Suècia, Estat Units, Bòsnia, Hongria o el Canadà. El Bisaura és un del seus llocs preferits.

Data: 27/10/2018
Horari: De 9 a 12h
Lloc: Punt de Trobada. CCVIC Santa Anna

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2018/foto_bisaura


         Exposició "Oliba episcopus"

Del 27 d'octubre de 2018 al 10 de febrer de 2019

Oliba episcopus

Oliba de Cerdanya (971-1046), que fou comte, després monjo, abat i finalment bisbe, és considerat un dels personatges més rellevants de la Catalunya medieval. La majoria d’accions que el van fer famós, com la convocatòria dels sínodes de Pau i Treva, van ser possibles gràcies a la seva condició de bisbe d’Osona, que assolí l’any 1018 i que li permeté actuar en uns temps convulsos. Per comprendre la veritable importància d’Oliba cal posar-lo en el context dels grans eclesiàstics del seu temps d’arreu d’Europa, no només quant a l’acció espiritual i institucional, sinó també pel que fa a les relacions internacionals i de la creació artística.
 
L’exposició Oliba episcopus, organitzada pel Museu Episcopal de Vic en el marc del projecte Episcopus impulsat pel Bisbat de Vic, es proposa renovar la visió sobre el personatge, el seu context i els diferents aspectes de la seva trajectòria: l’origen comtal, la conversió a la vida monàstica i l’elecció abacial, l’ordenació episcopal i les tasques pròpies del bisbe, la creació artística i la promoció cultural, el paper polític i social i, finalment, la perduració de la seva memòria. Per fer-ho, la mostra reuneix els testimonis materials i documentals més importants de la vida d’Oliba, complementats amb altres d’estrictament coetanis i significatius dels llocs on ell actuà, dels personatges que l’envoltaren i d’altres realitats europees del seu temps.
 
Les peces escollides, de gran qualitat artística i estètica, procedeixen de diferents col∙leccions de Catalunya i d’Europa (Vic, Barcelona, Girona, Madrid, París, Hildesheim i Ciutat del Vaticà). Entre elles excel·leixen les dues bíblies de Ripoll i de Rodes, promogudes per Oliba, que juntament amb els fragments d’una tercera bíblia, la de Fluvià, són testimonis únics i extraordinaris de l’art català de fa mil anys, reunits per primer cop en aquesta exposició. A través de recursos tecnològics es podrà navegar per aquests volums extraordinaris, així com visitar la desapareguda catedral romànica de Vic tal com era al segle XI, gràcies a una restitució virtual dels seus edificis.

Data: Del 27/10/2018 al 10/02/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Museu Episcopal de Vic

+ info: http://museuepiscopalvic.com/


         FESTA FINAL DEL FESTIVAL PROTESTA

FESTA FINAL DEL FESTIVAL PROTESTA Festival internacional de cinema de crítica social
28 DE OCTUBRE 2018 · 19.30 H

PRÒXIMAMENT
protesta
Sisena edició del festival internacional de cinema de crítica social
 
El Festival Protesta dedica la seva sisena edició a reflexionar sobre la profunda transformació que la societat ha experimentat arran de l’aparició de les noves tecnologies. La festa final 6.0 no obviarà tots aquests canvis que estem vivint i ens portarà un espectacle amb actuacions musicals, videoprojeccions, lliurament de premis i la intervenció dels membres del jurat.
 
El Protesta és un festival internacional que pretén contribuir a la transformació de la societat a través del cinema, fet que fa del festival una festa del cinema de denúncia. L'organització està formada per persones vinculades a l'audiovisual, la comunicació i l'activisme, i compta amb una xarxa de col·laboradors de Vic i d'arreu de Catalunya que augmenta a cada edició.
 

Data: 28/10/2018
Horari: 19:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/festa-final-festival-protesta-2/


         Per art de màgia

El Mag Pere, és un dels mags més prestigiosos del món, almenys durant els anys vuitanta i noranta, la seva carrera en decadència està apunt de repuntar amb un espectacle final que sorprendrà a grans i petits. Quant les coses es torcen, el seu representant decideix salvar l’espectacle costi el que costi.

Data: 28/10/2018
Horari: 18:00h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/per-art-de-magia/


         UN COP L’ANY

UN COP L’ANY Dirigida per Àngel Llàcer
28 DE OCTUBRE 2018 · 19 H

Una comèdia romàntica, nostàlgica i divertida
 
Dirigida per Àngel Llàcer i protagonitzada per David Verdaguer i Andrea Ros, Un cop l'any va triomfar als anys 70 a Broadway i s’ha popularitzat arreu del món gràcies a la pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda.
 
L'any 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran un cop l'any, el mateix dia, a la mateixa habitació. En el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l'evolució que experimentaran les seves vides.
 
Director: Àngel Llàcer
Intèrprets: David Verdaguer i Andrea Ros

 
Durada: 1 h 45 min
Preu: 18 € - 22 € - 25 €

Data: 28/10/2018
Horari: 19:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/un-cop-lany/


         A CAU D’ORELLA

Una experiència musical per als més petits

Obriu les orelles, desperteu sensibilitats i gaudiu de l'experiència musical
 
Cinc músics amb instruments de diferents famílies fan un recorregut musical a través de diferents cançons populars amb petites pinzellades de jazz. Amb una ambientació als anys 20 i 30 a EEUU, gaudirem de la música amb arranjaments que són propers als infants i a l’estètica musical dels nostres dies. Escoltarem cançons tradicionals amb elements propis del swing i del folk. També acompanyen les músiques petits objectes i personatges.
 
Elena Pereta, veu
Quico Pugès, violoncel, washboard i caixa
Marc Cuevas, contrabaix, piano de joguina i caixa
Oriol Aguilar, guitarra, flauta i ukelele
Sergi Felipe, saxo tenor, saxo soprano i flauta

 
Durada: 55 min
Preu: 7 € a partir de 2 anys
 

Data: 28/10/2018
Horari: 12:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/families/a-cau-dorella/


         Intepretació amb CARME PLA

Com més consciència tinc, més me n’adono de la importància d’expressar-se, de comunicar-se, de jugar, per a la vida diària. Del molt bé que ens fa la pràctica teatral a totes les persones, independentment de la seva dedicació. Podríem comparar-ho a l’exercici físic, beneficiós per la salut de tothom, encara que no es pretengui ser un/a atleta.

A les classes que imparteixo pretenc això: que la gent s’expressi amb naturalitat i llibertat, que es comuniqui amb les altres persones des de la relaxació, que es sorprengui a ella mateixa del potencial que té a dins, hivernant, de tota la creativitat que aflora quan es produeixen les circumstàncies adequades… Tot això, és clar, des del rigor, buscant la VERITAT, jugant però molt seriosament, essent exigents amb nosaltres mateixes per treure’n el millor, no conformant-nos amb qualsevol cosa, anant sempre més enllà.

Exercicis diversos, improvisacions i també la possibilitat de jugar amb el text, són les bases amb les que m’acostumo a moure. Estant oberta, això sí, a la individualitat de cada persona.

Aprendre, crear i gaudir alhora. Es pot demanar més?

Carme Pla.

Data: 03/11/2018
Horari: De 10 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/intepretacio-carme-pla-2018/


         MAG LARI 25 il·lusions

El Mag Lari celebra 25 anys sobre els escenaris

 
Un muntatge de nova creació per a tots els públics que recupera els números de màgia més emblemàtics que l'il·lusionador ha fet mai. 25 il·lusions presenta un total de vint-i-cinc números de màgia pura, que se succeiran en una hora i mitja de xou trepidant. Números d'escapisme, escenes de terror i un gran número final seran les grans il·lusions d'un muntatge que resumeix tota una vida dedicada a la màgia. Els efectes especials i el component audiovisual guanyen protagonisme en aquest nou espectacle en què el Mag Lari estarà acompanyat de cinc ballarins.
 
Autor i director: Josep Maria Lari
 
Una producció de Focus i Solucions Camiral.

 
Durada: 1 h 30 min
Preu: 16 € (fins a 14 anys) - 26 € (adults)

Data: 03/11/2018
Horari: 18:00h i 21:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/mag-lari/


         PROPOSTES. POSTRES D'ESTRELLA

MASTERCLASS
A càrrec de Toni Clusella
CCVIC El Montseny (Av. del Montseny, 16)
Dissabte 3 de novembre | 10:00h-13:00h
15€
Cal inscripció prèvia. Disponible a partir de les 16h del 10 de setembre.

PROGRAMA
Una masterclass exclusiva en la qual el cuiner vigatà prepararà postres en directe, amb possibilitat de participació dels assistents.

Toni Clusella

Va estudiar a Girona. S'ha especialitzat en pastisseria a Barcelona.

És cap de pastisseria del Restaurant ABaC de Barcelona (3 estrelles Michelin).

A principis de 2018 va guanyar el premi Pastisser Revelació al certamen Madrid Fusión. El postre que va merèixer el premi fou 'Castanyes, xocolata i espècies’: un plat de tardor servit sobre fusta de castanyer i infusionat amb xocolata, pell de castanya i espècies.

 

Data: 03/11/2018
Horari: De 10:00 a 13:00h
Lloc: CCVIC el Montseny

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2018/toni_clusella


         
S'estan mostrant 10 activitats (51-60) de 84
123456789Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.