Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016
AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

PROPOSTA CCVIC. JOCS EDUCATIUS

Recursos per a pares i educadors

Com estimular habilitats com la memòria, l'observació, la cooperació, el llenguatge, el càlcul... d'una manera divertida? Aprendrem jocs que no haurien de faltar a cap aula (ni a cap casa!), adequats per a infants a partir de 6 anys. Sessió explicativa i pràctica. A càrrec de Joguines Sense Fronteres.

Propostes CCVIC hivern 2018

JOGUINES SENSE FRONTERES
Propostes CCVIC hivern 2018

Joguines sense Fronteres (JSF) és una Associació sense ànim de lucre que ajuda al desenvolupament emocional i cognitiu del nens i nenes en situació de desavantatge social, proporcionant espais de joc i joguines de caràcter no bèl·lic, amb la finalitat que els nens i nenes es diverteixin, juguin i estiguin alegres. 

Data: 17/03/2018
Horari: 10:00h
Lloc: CCVIC Plaça Osona

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-hivern-2018/jocs-educatius


         Masterclass d'interpretació amb Marta Marco

Interpretació: La disposició i l’escolta en escena

En aquesta Masterclass treballarem com està disposats a rebre i a donar en cada moment de l’escena. M’interessa especialment exercitar l’escolta i la predisposició davant del company per crear el que formalment s’anomena “treballar ara i aquí”. Moltes vegades en les meves classes parlo de la veritat, concepte que en el meu entendre encara no sé què vol dir, però que evidentment està relacionat amb estar sempre receptius en escena i no anticipar-nos al que està succeint. La veritat en escena, és un terme poc concret i massa genèric. Cal entrenar l’instrument per fer-lo permeable a tot allò que està passant en escena i  vers el que els nostres companys ens estan proposant. Sempre parlo de la generositat envers l’altre, de no fer-nos les coses nosaltres mateixos sinó de treure-les del company i de la situació que ens ve donada per l’autor.

En aquesta masterclass doncs treballarem a través d’exercicis d’interpretació i improvisació : l’escolta i la disposició. Intentarem jugar amb les emocions tot creant improvisacions individuals i en grup

Data: 17/03/2018
Horari: De 10 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/interpretacio-marta-marco-2018/


         Quan els ànecs s’espolsen LLUÍS BOVÉ

Solia anar a la vora del riu a pixar cervesa. Ortigues, bardisses i marges d’aquells que t’empenyen de cul sense avisar. Davant meu, l’olor de pell tenyida d’unes adoberies que havien tancat feia mil anys. Sota el pont, un ànec. Cada nit se les tenia amb una altra espècie d’ànec igualment tossut a no desviar-se del traç.

Cada nit desplegaven frontalment les ales per no perdre l’equilibri i cada nit s’envestien violentament a cops de bec, potes i ventades. Llavors, ja d’esquena l’un de l’altre, s’espolsaven alhora amb l’energia d’un eixavuiro i desmemoriats seguien riu amunt o avall, tant se val i seguien el camí traçat per qui sap qui, com si res no hagués passat.

Quan els ànecs s’espolsen:

El poeta gandul-farsant-inútil recitarà versos escrits des de l’amargura i l’eufòria, des de la mandra i la gosadia, des del menjador de casa o des del vàter, escopirà a tort i a dret insults de ràbia i pensaments amables i quan s’hagi quedat sense roba, s’espolsarà com l’ànec de mentida i ni tan sols demanarà perdó.

Lluís Bové.

Quan els ànecs s’espolsen
LLUÍS BOVÉ
 24/03/2018
 21:30h | 45 minuts
 Poesia
 Espectacle en català
 A partir de 16 anys

Data: 24/03/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/quan-els-anecs-sespolsen/


         
S'estan mostrant 3 activitats (61-63) de 63
1234567Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.