AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

QUIM MASFERRER, BONA GENT

QUIM MASFERRER, BONA GENT Espectacle benèfic
25 DE NOVEMBRE 2018 · 18 H


L’espectacle benèfic de L’Atlàntida en favor de l’Hospital de la Santa Creu de Vic
 
Ara fa 30 anys que la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic va començar un projecte adreçat a persones amb malalties cròniques avançades. L’aniversari coincideix amb un moment en què la Fundació fa una inversió important d’ampliació i modernització de l’hospital. La Fundació té vocació de servei a la comunitat i vol compartir aquest aniversari i el seu projecte de millora de l’hospital amb els ciutadans de la comarca.
 
Amb l’espectacle Bona gent, Quim Masferrer fa un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista i aquesta vegada, com no pot ser d’altra manera, se centrarà especialment en l’Hospital de la Santa Creu.
 
Intèrpret: Quim Masferrer
 

Data: 25/11/2018
Horari: 18:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/quim-masferrer-bona-gent/


         PETITS PRÍNCEPS Mumusic Circus

PETITS PRÍNCEPS Mumusic Circus
25 DE NOVEMBRE 2018 · 12 H

COMPRAR
petits_princeps
Quotidianitat, poesia, risc i imaginació en una funció extraordinària
 
Una proposta clarament destinada als espectadors més petits que també enganxarà adults de principi a fi. Petits prínceps es mou a cavall entre el concert musical i l'espectacle escènic, en aquest cas amb el circ com a llenguatge bàsic.
Al llarg d’una hora que passa a ritme d’abraçada, Clara deambula per l’escena: bada, fa equilibris amb una sabata al cap, canta de manera càlida, es mou amb aquella consciència del cos que només tenen els artistes de debò i ens presenta personatges com l'oreneta o el llapis blau.
 
Concepció i direcció: Clara Poch
Creació musical: Marçal Calvet
Intèrprets: Clara Poch i Marçal Calvet
Companyia: Mumusic Circus

 
Durada: 55 min
Preu: 7 € a partir de 3 anys

Data: 25/11/2018
Horari: 12:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/families/petits-princeps/


         PROPOSTES. RESCAT ESPORTIU CANÍ

MASTERCLASS - Introducció al mantrailing
A càrrec de l’Associació Catalana d’Excursionisme Caní. Organitza: Viakissos.
CCVIC la Guixa (Pla del Maset, s/n)
Diumenge 25 de novembre | Icona rellotge 10:00h - 13:00h
10€ (pagament in situ)
Cal inscripció prèvia. Una inscripció per cada gos (pot venir acompanyat de dues persones màxim). Disponible a partir de les 16h del 10 de setembre.

PROGRAMA

Sessió intensiva per descobrir aquest esport per a gossos, que consisteix en el rastreig i la recerca de persones a partir d’una olor de referència, de forma lúdica. Sistema Kocher.

 > Recepció, presentació del mantrailing i nocions teòriques.

 > Exhibició dels exercicis per part dels beagles mestres.

 > Pràctiques amb tots els assistents, amb el suport dels instructors canins.

Material necessari: una corretja llarga, arnés (o collaret diferent al que porten normalment), joguina o menjar que li agradi al gos, peça o mocador de la persona que farà de figurant.

Es recomana ser dues persones per cada gos (guia i figurant), però si no és possible no hi ha cap problema (la funció de figurant l'assumirà un instructor). Una inscripció per cada gos (pot venir acompanyat de dues persones màxim).

Associació Catalana d'Excursionisme Caní
Som una entitat sense ànim de lucre que el que pretén és fomentar l’excursionisme amb el nostre gos. Abastem tots els àmbits, des d’una excursió matinal sense gaire desnivell per iniciar-se fins a travesses d’alta muntanya, o fins i tot viatges de llarg recorregut.

La sessió anirà a càrrec de Pere López Alsina, president de l'ACEC i instructor caní professional, amb el suport d'altres instructor de l'entitat.

www www.acec4turons.org
Viakissos
Disseny d'activitats educatives i de lleure per gaudir amb els nostres gossos. Benestar animal i convivència responsable.

Data: 25/11/2018
Horari: De 10:00 a 13:00h
Lloc: CCVIC de la Guixa

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2018/rescat_cani


         ALBERT PLA Miedo

Un espectacle musical de gran impacte visual

 
Teatre musical, concert o recital teatralitzat. En aquest nou projecte de l’Albert Pla abunda la utilització de música, textos teatrals i tecnologies avantguardistes per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent. Miedo ens proposa un viatge íntim, des de la infància fins més enllà de la mort, per les emocions i els sentiments que ens produeix aquest fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments: la por.
 
Les músiques són de Raül Refree, un dels productors musicals més importants del país i el disseny d’art és de Mondongo, una parella d’artistes argentins de reconegut prestigi internacional.
 
Guitarra i veu: Albert Pla
Direcció: Pepe Miravete
Música i cançons: Albert Pla i Raül Refree
Disseny d’art: Mondongo
 
Una producció del Complejo Teatral de Buenos Aires.

 
Durada: 1 h 30 min
Preu: 24 €
 

Data: 30/11/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/albert-pla/?doing_wp_cron=1533639384.8521630764007568359375


         AUTODEFENSA FEMINISTA

MASTERCLASS - Organitzada per VicDones-SIAD Osona
A càrrec de Mireia Muñoz Miquel
CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Diumenge 2 de desembre | Icona rellotge 10:00h - 14:00h
Activitat gratuïta
Cal inscripció prèvia. Disponible a partir de les 16h del 10 de setembre.

PROGRAMA

L’autodefensa és empoderament del propi cos i de les pròpies accions; la capacitat de respondre una mateixa a qualsevol tipus d’agressió a la integritat física i/o psíquica pròpies.

És prevenció de violències de gènere (estructural, simbòlica, psicològica, física...) perquè capacita les dones per evitar problemes de salut (entesa des de la seva vessant més àmplia) mitjançant el propi control de situacions de risc i/o evitant les conseqüències negatives d’aquestes.

Cal trencar amb els models de masculinitat i de feminitat establerts i amb el clima que celebra, per una banda, l’agressió i força masculina i, per l’altra, la debilitat i vulnerabilitat femenina. A través del taller es generen espais de reflexió i es plantegen recursos individuals i col·lectius. Es treballaran tècniques físiques molt senzilles i estratègies psicològiques, així com l’anàlisi de l’entramat que perpetua les relacions desiguals entre dones i homes, el qual permet, legitima i autoritza els homes a fer ús de la violència.

Mireia Muñoz Miquel

Professora d'autodefensa per dones, educadora social i especialista en arts marcials i esports de contacte. Ha guanyat gran quantitat de medalles a campionats de Catalunya i Espanya en diferents modalitats de kung-fu i kick boxing. Amb àmplia experiència impartint cursos i tallers d'autodefensa per dones a diferents països, entre ells Guatemala, Mèxic, El Salvador, Honduras... Actualment és professora d'autodefensa per dones a diferents centres cívics i ateneus de Barcelona, treball que combina amb l'activisme feminista.

VicDones-SIAD Osona
Gestionem les polítiques públiques d'igualtat de gènere i LGTBI (lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals) de la ciutat de Vic i de la comarca d’Osona de forma interrelacionada.

Assessorem la ciutadania i els professionals en aspectes vinculats al gènere, feminismes, violències masclistes i LGTBIfòbia, i comptem amb un fons documental especialitzat, amb servei de préstec.

A banda, específicament, oferim els serveis públics següents: a) El servei d’informació i atenció a les dones (SIAD) ofereix informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes relacionats amb la vida de les dones: àmbit laboral, social, personal, familiar i altres, fent especial atenció a la detecció de violència masclista. Les dones tenen accés a assessorament psicològic i jurídic. b) El servei d’atenció a la diversitat sexual i identitats de gènere d’Osona (SAI LGTBI d’Osona) ofereix informació, orientació i assessorament amb relació a la diversitat sexual i identitats de gènere, fent èmfasi en l’atenció a les desigualtats, discriminacions i violències.

Data: 02/12/2018
Horari: De 10 a 14h
Lloc: CCVic Can Pau Raba

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2018/autodefensa_feminista


         PROPOSTES. TEATRE D'OMBRES LA LLAVOR

ACTUACIÓ - La llavor
A càrrec de Rondallaire
CCVIC Serra-de-senferm (C. Riera Major, 2)
Dijous 27 de desembre | Icona rellotge 17:30h
Activitat gratuïta
Entrada lliure

PROGRAMA
Teatre d'ombresDos contes d’arrel oriental sobre el pes, a vegades feixuc, del passat i sobre l’espai ple de possibilitats que pot ser el futur. Un nen amb un nom molt llarg i pesat del qual es vol alliberar; la deriva d’un governant en un regne ple de flors. Històries entre llums i ombres per a públic infantil.

Rondallaire
Fa 15 anys que interpretem i creem espectacles amb el llenguatge dels titelles, de la llum, les ombres, la interpretació teatral i la música. Els compartim amb el públic en diversos espais i en diferents formats com ara les sessions del conte a les biblioteques, als teatres dels centre cívics, a les escoles, a particulars, a les places i teatres… i ens continua inspirant i continuem aprenent de cada nova oportunitat.

Marta Esmarats: actriu titellaire. Miquel Fletas: músic. 

Data: 27/12/2018
Horari: 17:30h
Lloc: CCVIC Serra-de-senferm

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2018/teatre_ombres_llavor


         
S'estan mostrant 6 activitats (81-86) de 86
123456789Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.