AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Hayati (Mi vida)

PROPERA SESSIÓ // 23-04-2019 // Sessió núm. 1.283 | Sant Jordi. Cinema català
Hayati (Mi vida) // Sofi Escudé, Liliana Torres, Catalunya, 2018
Fitxa tècnica

Producció: Boogaloo Films, Escándalo Films, Televisió de Catalunya
Guió: Liliana Torres, Sofi Escudé
Música: Joan Pons, Gès Burgès
Muntatge: 
Durada: 1 h 23 min
Intèrprets: Documental

Veure a Youtube
El 2015, durant la seva fugida de Síria, Ossamah i el seu fill petit van ser víctimes d´una traveta a la frontera hongaresa per part d´una periodista. La imatge es va viralitzar i es va convertir en una de les icones més vergonyoses del conflicte. 

Hayati (mi vida) ens ofereix una mirada nova i original sobre el conflicte de Síria i el drama dels refugiats. Les realitzadores catalanes Sofi Escudé i Liliana Torres han anat més enllà de la superfície per conèixer què hi ha darrera d´aquesta imatge que ha donat la volta al món, què en sabem de la vida posterior dels seus protagonistes i dels que van quedar enrere. El film combina el treball documental, amb entrevistes realitzades per elles entre Madrid i Turquia, i l´animació. Aquest format els serveix per subratllar cinematogràficament allò que ja va succeir i que no es va poder filmar. 

 

Graduada per l´ESCAC, Sofi Escudé ha desenvolupat la seva carrera professional com a editora de títols com Camera/Woman (2012), Somos Gente Honrada (2013) o Las mujeres deciden (2017). Hayati és el seu primer llargmetratge com a codirectora. Liliana Torres, també graduada per l´ESCAC, va debutar el 2013 amb Family Tour (2013), projectada a Cineclub Vic. Hayati és el seu segon treball com a codirectora. 

Dimarts, 23 d´abril. 21:30 h
Idioma: VO en àrab i castellà amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.

Data: 23/04/2019
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://cineclubvic.com/detall_peli.php?id=547


         Ferran Albrich i Josep Surinyac

L’amor en totes les seves formes a través d’un recull d’autors romàntics

La recerca de l’amor fou pels artistes del romanticisme, l’amor manifestat en una llunyana estimada o en un cant d’ocell o en un bell paisatge. En aquest recull de lieder podrem sentir com aquest desig transforma el sentiment intern i personal de cadascú, amb la veu de Ferran Albrich i el piano de Josep Surinyac.

Data: 25/04/2019
Horari: 20.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         La ceguesa. Un assaig

Els joves alumnes de l’EARTVIC tornen amb una nova proposta

Partim de l’Assaig sobre la ceguesa de Saramago per construir una proposta interdisciplinària a partir d’aquesta obra. No descartem jugar amb altres “cecs” tràgics o shakespearians i amb referències a Borges... Una nova aposta de les noves generacions del teatre de casa nostra.

Data: 26/04/2019
Horari: 20.30 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         OLYMIPIC FLAME

DIVENDRES
26
OLYMIPIC FLAME
Indie-rock, Bcn
23:00h 
TAQUILLA INVERSA

Després de tancar al Primavera Sound 2018 la gira presentació del seu debut, "Olympic Flame EP" (2016), i dels senzills "Voyager" (2017) i "Pioneers" (2018), la banda barcelonina Olympic Flame necessitava buidar-se per deixar-se imbuir per nous sons. Fruit de la tancada en el seu estudi Two Ties Recordings a Barcelona neixen dos elements: "Wide Noise, Deep Light" i "Thalassa".

"Wide Noise, Deep Light", un mini-film de 35 minuts en el qual la banda recull part de les seves actuacions en directe i els elements clau que descriuen el seu imaginari. La banda sonora original està composada i gravada íntegrament per la banda. El documental s'estrena el 17 de gener de 2019 a el Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona per celebrar el seu primer any sobre dels escenaris i ofereixen un concert en format de cambra.

"Thalassa", un EP en el qual la banda s'enfronta a un nou element on la força i la serenitat admira i tem al mateix temps, l'aigua. Thalassa veurà la llum el proper el 19 d'abril però el seu primer single, "Horizons", es va llançar a principis de març. El seu respectiu videoclip està protagonitzat per Pau Ribes, l'únic nom masculí en la natació sincronitzada del nostre país.

Data: 26/04/2019
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Masterclass d'Interpretació

DESCRIPCIÓ
i… si els desitjos es fessin realitat?

o… si almenys poguéssim jugar a imaginar que això pogués ser?

En un espai de confiança on tot és possible, i a partir del joc teatral, explorarem i potenciarem les nostres capacitats d’expressió, comunicació, creativitat i motivació.

La Masterclass s’articularà de la següent manera:

Trencar el gel: presentacions, relaxació i exercicis per deixar-nos anar a nivell corporal.
Jocs teatrals i improvisacions de diferents tipus, on treballarem situacions, atmosferes…
Treball d’improvisació d’alguna petita escena, a partir d’un text, una imatge o de material generat en la sessió.

Interpretació

amb MARTA PÉREZ 

 27/04/2019
 de 10 a 14
 Per majors de 16 anys

Data: 27/04/2019
Horari: De 10 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/interpretacio-marta-perez-2019/


         El Llibertí

Torna un dels grans èxits de la cartellera de Barcelona

Escrita per Eric-Emmanuel Schmitt, El Llibertí ha estat definida com una veritable joia, una comèdia intel·ligent, lleugera i profunda, sensual i melancòlica, divertidíssima. Ara ens arriba dirigida per Joan Lluís bozzo, amb un repartiment on destaquen Abel Folk i Àngels Gonyalons.

 

Data: 28/04/2019
Horari: 18.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona


         DAVY LIONS

DIUMENGE
28
DAVY LIONS
Cançó d'autor, Irlanda
19:00h 
TAQUILLA INVERSA
 

Davy Lyons, cantautor irlandès, presenta el seu primer àlbum "Evidence" publicat per Delirics. Un disc que explica històries: les balades dels errants, l'assassinat i l'amor a la ribera d'un riu i les cançons relatant la vida de personatges que creuen els seus ulls, ment i cor atent.

Amb la seva banda de cavallers, Joan Pau Balcazar (contrabaix), Nacho López (violí) i Toni Saigi (teclats), serà una nit especial on la melodia i la paraula s'uneixen, ens uneixen, ens obren, ens calmen. Móns privats momentàniament units en una cerimònia d'intimitat.

Data: 28/04/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Matx d’improvisació

 03/05/2019 a les 21:30h
 04/05/2019 a les 21:30h

SINOPSI
Des de l’associació Etcètera Teatre hem recuperat el Matx d’improvisació, iniciativa nascuda ara fa cinc anys de la mà de Ventall Teatre. Un esdeveniment que reuneix diferents persones interessades en fer teatre d’improvisació de la comarca d’Osona. Esdevé un aprenentatge pels actors i, pel públic és una oportunitat de veure un gènere de teatre diferent del que es programa a nivell local.

Quatre equips s’enfronten a una competició d’improvisacions. Han de preparar situacions teatrals en 30 segons per representar-les tot seguit davant del públic. Aquest, serà l’encarregat d’escollir la millor improvisació. Divendres es disputaran les semifinals i el dissabte els partits pel tercer i quart lloc i la gran final. Els equips estaran formats per diferents actrius i actors de la comarca d’Osona i es tracta d’una iniciativa oberta a tothom.

Matx d’improvisació
ETCÈTERA TEATRE

 03/05/2019 a les 21:30h
 04/05/2019 a les 21:30h
 120 minuts
 Improvisació
 Espectacle en català
 Per a tots els públics
 3€

Data: Del 03/05/2019 al 04/05/2019
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/matx-dimprovisacio-maig-2019/


         Fem un musical: Grease

Un dels musicals més populars de la història

Torna una nova edició en el marc de L’Atlàntida Educa de Fem un musical, un projecte escènic participatiu protagonitzat per alumnes de secundària i batxillerat de Vic, que hauran superat prèviament un càsting. Sota la direcció d’Antoni Font, un dels musicals més coneguts i divulgats arreu del món: Grease! Amb la complicitat de Vic Jove.

Divendres 3 de maig, a les 20.30 h
Dissabte 4 de maig, a les 18.00 h

Data: Del 03/05/2019 al 04/05/2019
Horari: Divendres, 3 de maig a les 20.30 h / Dissabte, 4 de maig a les 18 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         16a Mostra d'Entitats i Músiques de Vic

6a Mostra d'Entitats i Músiques de Vic: torna la cita anual del teixit associatiu de la ciutat

Un any més, el dissabte 4 de maig, la ciutat de Vic celebra la 16a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, la trobada anual del teixit associatiu de la ciutat. Una vuitantena d’entitats, fundacions i altres col·lectius vigatans, es trobaran a la rambla del Passeig i la rambla del Carme, de 5 de la tarda a 9 del vespre, per mostrar els projectes que desenvolupen al si de la seva entitat i la tasca voluntària que duen a terme durant l’any.

La novetat d’enguany és la participació d’entitats religioses, ja que són entitats sense ànim de lucre i, per tant, s'ha considerat que també hi han de tenir cabuda. La ciutat compta a dia d’avui amb vint-i-sis entitats religioses de vuit confessions diferents.

De nou, es comptarà amb la decoració dels espais on es desenvoluparan les activitats elaborada, enguany, per sis entitats de la ciutat. També, es tornaran a col·locar unes instal·lacions aèries en forma de mans acompanyades de paraules vinculades a la tasca del tercer sector que aportaran visibilitat i color a la Mostra.

La programació de les diferents activitats de la Mostra d’enguany està distribuïda al llarg del recorregut en quatre espais senyalitzats: l’escenari rambla del Passeig, l’escenari rambla del Carme, l’espai cinema i l’escenari del 21è Festival Jazz Vic. En aquests punts s’hi realitzaran tot tipus d’activitats: un recital de poesia; actuacions de música i dansa diverses; l’espectacle infantil Voltem pel món buscant contes, etc., com també activitats organitzades per les mateixes entitats.

Un altre element a tenir en compte en d’aquesta edició, és el manteniment de la Fira de la Cooperació dins de la Mostra, ja que l’any 2016 es va fer per primera vegada i se’n van treure valoracions molt positives.

Pel què fa a les Músiques de Vic, hi haurà diverses actuacions musicals i de ball, la majoria impulsades per les pròpies entitats de la ciutat. Enguany, cal destacar les actuacions musicals de dues esglésies evangèliques i de la Coral Cantanna, que participen a la Mostra per primera vegada. També es podrà gaudir de l’actuació de La Serra Music Band, un grup de joves de la Fundació Projecte i Vida, així com un concert de la mà d’Andreu Moreno, en el marc de la celebració del 21è Festival Jazz Vic a l’escenari Alhambra, situat a la plaça del Carbó. La jornada finalitzarà amb l’actuació del grup de versions osonenc Les Tietes Queques.

 

Un any més, una 16a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, més participada i plena d’activitats que mai. Hi vindràs?

 

Dia: dissabte, 4 de maig

Hora: de 17 a 21h
Lloc: rambla del Passeig i rambla del Carme de Vic

 

Consulta la programació a l'enllaç que trobaràs a continuació

Data: 04/05/2019
Horari: De 17 a 21h
Lloc: Rambla del Passeig i del Carme

+ info: https://gallery.mailchimp.com/e51f3f937e/files/ff670abf-2f48-4469-a409-1e0d2177bff9/Flyer_16a_MEMVIC.pdf


         
S'estan mostrant 10 activitats (1-10) de 24
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.