AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

EL FANTASMA DE CANTERVILLE

Joan Pera protagonitza la famosa i divertida comèdia d’Oscar Wilde

 
Un empresari nord-americà es trasllada amb la seva família a un antic castell per on vaga el fantasma de Sir Simon Canterville des que va assassinar la seva esposa. El fantasma intenta pertorbar la pau de la família per mantenir la seva reputació, però no ho acaba d'aconseguir…
 
Autor: Joan Yago a partir de l'original d'Oscar Wilde
Direcció: Josep Maria Mestres
Intèrprets: Joan Pera, Pep Sais, David Olivares, Betsy Túrnez, Elisabet Casanovas i Òscar Castellví
 
Una producció de Focus.

 
Durada: 1 h 25 min
Preu: 22 € - 27 € - 29 €

Data: 08/07/2018
Horari: 18:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/fantasma-canterville-doscar-wilde/


         BEETHOVEN AMB EL QUARTET GERHARD Clàssica Jove 2018

BEETHOVEN AMB EL QUARTET GERHARD Clàssica Jove 2018
12 DE JULIOL 2018 · 20.30 H

COMPRAR
Quartet_Gerhard_photo_Josep_Molina
Beethoven amb el Quartet Gerhard
 
Concert de Beethoven amb el Quartet Gerhard i alumnes de l’Acadèmia Internacional de Quartet en el qual s’interpretaran els Quartets mitjos de Ludwig van Beethoven. El concert serà a càrrec dels joves quartets internacionals que hauran participat en la tercera edició de l’Acadèmia Internacional de Quartet de Vic i estaran encapçalats per una de les formacions de més prestigi internacional: el Quartet Gerhard.
 
Quartet Gerhard
Cuarteto Bauhaus
Beija Flor
 
Quartet núm. 11 en Fa menor, op. 95: “Serioso”
Quartet núm. 10 en Mi bemoll major, op. 74: “Harp”
Quartet núm. 7 en Fa major, op. 59/1: “Razumovski”

Data: 12/07/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/classica-jove/beethoven-quartet-gerhard/


         PROMOTOR EXTERN A L’ATLÀNTIDA – DON QUIXOT – BALLET DE MOSCOU DON QUIXOT - Ballet de Moscou

PROMOTOR EXTERN A L’ATLÀNTIDA – DON QUIXOT – BALLET DE MOSCOU DON QUIXOT - Ballet de Moscou
13 DE JULIOL 2018 · A LES 20.30 H

Cristina Terentiev, Aleksandr Petrichenko i Alexei Terentiev acompanyats de tot el Ballet de Moscou ens delectaran amb l'obra més emblemàtica de la dansa teatral: Don Quixot.
L'argument se centra en l'amor entre Kitri i Basili i les seves aventures amb els mítics personatges Don Quixot i Sancho Panza, extretes del segon volum de la novel·la de Cervantes.

Direcció: Timur Fayziev
Companyia: Ballet de Moscou
 
Durada: 50 min 1ª part + 20 min descans + 45 min 2ª part
Preu: 35 € - 20 € preu especial per a grups

Data: 13/07/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/altres-espectacles/promotor-extern-latlantida-don-quixot-ballet-moscou/


         BEETHOVEN AMB EL QUARTET CASALS Clàssica Jove 2018

Concert de Beethoven amb el Quartet Casals i alumnes de l’Acadèmia Internacional de Quartet. El concert serà a càrrec dels joves quartets internacionals que hauran participat en la tercera edició de l’Acadèmia Internacional de Quartet de Vic i estaran encapçalats per una de les formacions de més prestigi internacional: el Quartet Casals.

 
Quartet Casals
Constanze Quartet
Cuarteto Albéniz
 
Quartet núm. 16, en Fa major, op. 135
Quartet núm. 9 en Do major, op. 59/3: “Razumovski”
Quartet núm. 8 en Mi menor, op. 59/2: “Razumovski”

Data: 13/07/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/classica-jove/beethoven-quartet-casals/


         ArtdePas. Gentlemen of Few

Folk (Anglaterra)

Gentleman of Few es van formar al llarg de la costa sud-est d'Anglaterra el 2009. El grup va ser fundat per quatre joves músics que ja en l’època d’estudiants van trobar un gran plaer en el fet de treballar conjuntament. Compartien una àmplia i variada història d'experiències musicals entre ells, que abastaven multitud de gèneres, estils i formats, obrint nombroses vies per a explorar. Sense saber-ho, van acostar-se a la intensa energia i l'entusiasme que van desenterrar de les cançons American Roots, Rock i Bluegrass i aquest va ser el seu punt de partida passant també pel Folk i el Blues.

El 2012 van publicar el seu primer disc "For All We Know" que incloïa algunes de les cançons més antigues, i van celebrar el llançament de l'EP a la seva ciutat natal de Deal, sent un èxit total, tant per la qualitat del directe en com per les vendes de l’EP, que els va establir definitivament com a banda a tenir-los en compte.

El 2013 van editar l’EP “Room to Grow Without the Damage of Time”, i van arribar a les semifinals del Young Folk Award 2014 de la BBC Radio 2, viatjant  per tot Anglaterra i actuant en nombrosos festivals, cosa que els hi va donar molt de renom i molt bona crítica per part de la premsa especialitzada.

A finals del 2015 van editar el darrer LP “The Way and Return”, on recullen les múltiples experiències dels discs anteriors i directes que han acumulat al llarg d’aquests cinc anys de trajectòria de la banda.

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 15/07/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: https://www.gentlemenoffew.com/


         ArtdePas. Oriol Roca Trio

El percussionista barceloní Oriol Roca ha fet carrera al costat d’alguns dels millors improvisadors i compositors de música creativa del nostre país, a més de col·laborar arreu d’Europa amb figures com l’italià Paolo Angeli i el noruec Jan Bang.

Ara s’estrena com a líder i compositor amb MAR (Millor Disc de Jazz 2017 als Premis de la Música Catalana/Enderrock), un disc d’alta intensitat emocional, a estones serè i altres volcànic, on el nord sempre és la melodia, editat pel prestigiós segell belga el NEGOCITO Records.

Els seus companys de trio són dos músics italians residents a Brussel·les, amb qui comparteix projectes des de fa quinze anys: el pianista Giovanni di Domenico, col·laborador de Jim O’Rourke i Arve Henriksen, i el contrabaixista Manolo Cabras, sideman d’Enrico Rava i Charles Gayle.

Giovanni di Domenico piano | Manolo Cabras contrabaix | Oriol Roca bateria

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

 

Data: 22/07/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://oriolrocamusic.com/


         ArtdePas. Masterclass de dansa hip hop amb Brodas Bros

Brodas Bros impartirà un taller per aprendre els diferents estils dins del streetdance mitjançant exercics, coreografies i freestyle al mateix temps que et diveteixes. 

Data: 29/07/2018
Horari: 11:00h
Lloc: Plaça Osona

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://www.brodasbros.com/CA/evento/masterclass-brodas-bros-en-vic/


         ArtdePas. Brodas Bros. Hipstory

Un espectacle lúdic i alhora didàctic, que és un recorregut per la història de la dansa i la música, de la dècada de 1960 fins avui, a través del ball hip hop. 
Un espectacle que combina explicacions amb coreografies i gags humorístics, de la mà de cinc ballarins i un músic. Ens ensenya què és el popping, el locking i el b-boying, estils diferenciats dins el ball hip hop. També ens parla de la música funk, scratch i beatbox. 
Un espectacle que ens narra varies històries a través de les seves coreografies i que, d’aquesta manera, ens vol donar a conèixer què és el llenguatge musical i fer-nos sentir el món de la dansa com un mitja accessible a tot el món. 

 

Data: 29/07/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Espai Habitatges Montseny

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://www.brodasbros.com/CA/evento/espectaculo-hipstory-en-vic/


         ArtdePas. Pistola

ROGER PISTOLA, 1 de gener del 1989. Amant vocacional però músic de professió. Intermitentment manacorí. Català insular que ha habitat durant molts hiverns la Mallorca Continental. Compositor des del naixement, concertista des dels sis anys. Ha participat en una vintena de discs en la darrera quinzena d'anys, col.laborant amb múltiples projectes artístics diferents, de gran ventall estilístic i de variades disciplines. Creatiu, creador, productor, productiu no tant. Lector voraç però esporàdic. Cuiner aficionat. Conformista ocasional. Admirador de la mar. Scrabblelaire amateur. Trilingüe però no trilingüista. Ex-dibuixant de còmics. Agnòstic tirant a ateu, per intuïtiva eliminació. Roig en general, comunista utòpic en concret. Escèptic optimista. Humanista freqüentment desencisat però que, com a perpetu observador, mai no ha perdut la capacitat de sorprendre's i plantejar interrogants. Primer "Roger" de, almenys, cinc generacions de "Pistoles", tocat per les radiacions de Sa Roca des Castellet.

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 29/07/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: https://www.facebook.com/pg/pistola.paginaoficial/about/?ref=page_internal


         ArtdePas. Marcel Lázara & Júlia Arrey

Concert celebració dels 30 anys del MMVV

Després de dos àlbums i centenars de concerts com a cantant i guitarrista de Txarango, i de dos anys vivint al Brasil descobrint nous horitzons, Marcel Lázara ha tornat a Catalunya amb un nou projecte compartit amb la seva parella, Júlia Arrey.

Al llarg d'aquest viatge en bicicleta pel nord-est del país, han compost diverses cançons caracteritzades per la senzillesa i simplicitat. Parlen de sentiments, somnis, fracassos i il·lusions.

Ja fa un temps que han estat compartint cançons a les xarxes socials, com "Roderes de fang", "Viure és compartir" i "Vull molt" a les xarxes. Ara és el torn d'anunciar el projecte i d'estrenar "Sabor mestizo", la primera cançó en castellà que han compartit. L'han publicat en forma de videoclip, i és una maqueta del que serà el seu debut discogràfic, que arribarà la primavera del 2018 de la mà de Halley Records.

El nou treball passejarà per diferents paisatges de la música d'autor. Les melodies inconfusibles de la guitarra de Marcel Lázara, acompanyades pels ritmes de Júlia Arrey, deixen com a resultat un so inèdit, natural i sense complexos.

Marcel Lázara Guitarra i veu | Júlia Arrey Zabumba i veu

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

 

Data: 05/08/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: https://www.facebook.com/pg/marcellazaraijuliaarrey/about/?ref=page_internal


         
S'estan mostrant 10 activitats (11-20) de 23
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.