AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

PROPOSTES. Pau Alabajo

PAU ALABAJOS
ACTUACIÓ - Homenatge a Vicent Andrés Estellés

CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Divendres 19 d'octubre
20:00h
ctivitat gratuïta
Entrada lliure

PROGRAMA
El músic valencià és un d’aquells artistes que creuen que la cançó segueix essent una eina de lluita i de resistència. Un recurs que li permet expressar idees i sentiments que, a més de tocar la fibra sensible, també puguin sacsejar alguna consciència. Alabajos, un dels referents de la música valenciana, presenta el seu nou disc Ciutat a cau d’orella, un treball que vol homenatjar la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés en l’aniversari dels 25 anys de la seva mort. Alabajos ha volgut portar Estellés a un camp actual, embolcallat d’un pop que poques vegades s’ha combinat amb la seva poesia.

 

Pau Alabajos

Va començar la seua carrera artística cantant als carrers de València, a l’ombra del Micalet. L’any 2004 va publicar el seu disc debut, Futur en venda (Cambra Rècords, 2004), que va rebre el Premi Ovidi Montllor 2006 a la millor lletra per “Cançó explícita”. L’any 2008 va editar el seu segon treball discogràfic, Teoria del caos (Cambra Rècords, 2008), que va ser guardonat amb el Premi Ovidi Montllor 2008 al millor disc de cançó d’autor, Premi Enderrock 2008 per votació popular al millor disc de cançó d’autor, Premi Enderrock 2008 per votació popular al millor artista de cançó d’autor i Premi Muixeranga 2009 per votació popular al millor disc del domini lingüístic. L’any 2011 va eixir a la llum Una amable, una trista, una petita pàtria (Bureo Músiques, 2011), Premi de la Fundació Gaetà Huguet a la millor producció cultural de 2011. 

Data: 19/10/2018
Horari: 20:00h
Lloc: CCVic Can Pau Raba

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-tardor-2018/pau_alabajos


         ÀNGEL DURAN: THE BEAUTY OF IT

Escenaris

Un solo de dansa sobre la dualitat entre el conscient i el subconscient
 
Una proposta escènica de dansa contemporània que exposa la fragilitat de l’home i proposa una reflexió sobre l’autenticitat de les accions o personatges que un mateix crea. És real tot allò que experimentem? Quina és la diferència entre actuar i comportar-se tal i com un és? Aquesta dicotomia en una persona fa que no puguem diferenciar què és la realitat i què és el somni.
 
El text és un extracte de l’entrevista feta a Carl Jung pel Dr. Richard I. Evans del Departament de Psico¬logia de la Universitat de Houston, l’agost de 1957.
 
Ballarí: Àngel Duran
 
Primer Premi de Coreografia de la 22ena edició de l’Internationales Solo-Tanz-Theater Stuttgart 2018 i menció especial al Festival Cortoindanza de Serdenya.
 
A les 21.30 h diàleg amb l’equip creatiu.

Data: 19/10/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/escenaris/angel-duran-the-beauty-of-it/


         NÚRIA GRAHAM I EL PETIT DE CAL ERIL

Espai concert

Un doble concert amb complicitats i sorpreses
 
El Petit de Cal Eril i Núria Graham presenten els seus darrers treballs discogràfics, dos dels més destacats de l’escena catalana actual, premiats en la darrera edició dels premis Enderrock. Un concert únic i ple de complicitats que serveix de preàmbul de la vuitena edició del Foramuralla 2018. Amb el seu nou disc, Bird Eyes, Núria Graham s’endinsa en un marc compositiu i interpretatiu propi. Aquest àlbum d'estudi l'ha convertit en una de les veus més sol·licitades per tot el territori català.
Tot just tancada la màgica gira de La força, El Petit de Cal Eril torna amb nova música i presenta un disc que, de fet, en són tres. El treball conjunt de tota la banda ha estat clau en aquest nou projecte.
 
Núria Graham: Núria Graham, veu i guitarra; Jordi Casadesús, baix i guitarra; Aleix Bou, bateria i Artur Tort, teclats.
 
El Petit de Cal Eril: Artur Tort, teclats; Dani Comas, baix; Ildefons Alonso, bateria; Jordi Matas, bateria i Joan Pons, veu i guitarra.
 
El concert és a peu dret i amb servei de bar.

Data: 20/10/2018
Horari: 22:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/espai-concert/nuria-graham-petit-cal-eril/


         Masterclass de moviment: Del cos a la paraula a través del joc

Durant molt de temps he dedicat la meva formació i interès en el teatre a buscar quina és la utilitat del cos en la escena. L’he entrenat i cultivat en algunes disciplines, nodrit pel llenguatge del silenci. Amb el pas del temps, he anat admirant el valor de la paraula, i sense disminuir l’atracció que sento per la expressió corporal dalt de l’escenari, m’han anat interessant amb igual força les veus dels personatges i els seus pensaments transformats en text. L’atracció pel moviment corporal sovint va unida a la dels objectes escènics, i la escenografia, com a “membres animables” de la companyia.

En aquest moment em sento molt apassionat per integrar-ho tot: cos, veu, imatges plàstiques, pensaments, dramatúrgia i textos del personatges, intentant completar així la meva pròpia investigació en aquest ofici. Quan ara plantejo un espectacle, em sedueix a parts iguals el que diuen els personatges, que el perímetre del seus gestos. Segueixo amb la mateixa consideració el discurs de un actor/actriu interpretant, que el moviment que dibuixa quan travessa l’espai, quan mou els objectes escènics o quan calla i mira a un company, inspirat per un desig latent i camuflat.
Com que en 3 hores no podríem estudiar de forma eficaç aquest ventall de materials escènics que he descrit, us proposo abordar el més nuclear de tots ells. El que té a veure amb la feina essencial de actors i actrius, la més relacionada doncs amb la interpretació, que en aquest cas serà una interpretació del text a partir del cos. Del cos vibrant i lúdic. Vibrant a conseqüència del training físic i lúdic per la entrega incondicional al plaer de jugar, eina central de la meva manera de treballar.

PARTS DE LA CLASSE:
1.- Escalfament de la fisicalitat corporal.
2.- Escalfament de la expressivitat teatral i la disponibilitat a través del joc.
3.- La coralitat i la força en el grup.
4.- Cossos, veus, textos, i personatges.

IMPORTANT
1.- Recomanat aprendre un text dramàtic, (o part d’ell, ja que entre 10 – 15 línees, seria suficient), amb el que jugarem una mica dins dels exercicis proposats.
2.- Roba còmoda.

Data: 20/10/2018
Horari: D'11 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/moviment-juanjo-cuesta-2018/


         Bollywood, Bombay, Barcelona (BBB)

Preestrena de l’espectacle Bollywood, Bombay, Barcelona (BBB) de la companyia Dúo Fàcil, que porperament s’estrenarà a la Seca Espai Brossa

Tres emigrants vinguts de Bombay arriben a Barcelona en busca d’una vida millor enfrontant-se a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò que havien viscut anteriorment al seu país, amb un toc de nostàlgia.
Inspirats pel més pur estil de Bollywood i amb tota l’èpica que comporta, hem volgut aproximar-nos al drama de l’emigració, des de una mirada càlida i amable. Utilitzem l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.
Una combinació de músiques, balls i colors que ens regalen tant l’estil cinematogràfic, com aquest exòtic país ple de sensacions estètiques que és la India.

Data: 20/10/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/bollywood-bombay-barcelona-bbb/


         KATHARINA TREUTLER, PIANO Grans Concerts 2018

Una jove pianista alemanya a les portes de la fama internacional

 
Comença el cicle Grans Concerts que, dins l’apartat que anualment dedica als joves intèrprets, en aquesta ocasió presenta la pianista alemanya Katharina Treutler, un dels talents europeus més prometedors d‘avui.
 
F. Chopin: Scherzo núm. 2, op. 31 b-Moll
Nocturne núm. 1, op. 9 b-Moll
M. Ravel: Une barque sur l'océan (Miroirs)
Pavane pour une infante défunte
Alborada del gracioso (Miroirs)
C. Debussy: Clair de lune (Suite bergamasque)
L’Isle joyeuse (Estampes)
C. Franck: Danse lente
Prélude, Choral et Fugue
 
A les 19.30 h xerrada divulgativa a l’entorn del concert a càrrec de Joan Ribé, pianista i professor de l’EMVIC.
 
Durada: 1 h
Preu: 18 €

Data: 26/10/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida


         SAU30

Sau torna als escenaris

Dues dècades més tard, torna tot l’equip que va formar part de SAU
 
SAU30 és el projecte que retornarà als escenaris, dues dècades més tard de la seva desaparició, tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca. Músics, tècnics i, en definitiva, l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana.
 
Carles “Xarli” Oliver, bateria
Quim “Benítez” Vilaplana, bateria
Pep Sánchez, baix
Jordi Mena, guitarra
Josep Lluís Pérez, guitarra
Ramon Altimir, teclats
Gerry Duffy, veus i percussions
Pep Sala, veu, guitarra i piano
Joan Antonell, multiinstrumentista
Jonathan Argüelles, veu

Data: 27/10/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/sau30/#!


         UN COP L’ANY

UN COP L’ANY Dirigida per Àngel Llàcer
28 DE OCTUBRE 2018 · 19 H

Una comèdia romàntica, nostàlgica i divertida
 
Dirigida per Àngel Llàcer i protagonitzada per David Verdaguer i Andrea Ros, Un cop l'any va triomfar als anys 70 a Broadway i s’ha popularitzat arreu del món gràcies a la pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda.
 
L'any 1975, després de passar la primera nit junts en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran un cop l'any, el mateix dia, a la mateixa habitació. En el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l'evolució que experimentaran les seves vides.
 
Director: Àngel Llàcer
Intèrprets: David Verdaguer i Andrea Ros

 
Durada: 1 h 45 min
Preu: 18 € - 22 € - 25 €

Data: 28/10/2018
Horari: 19:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/un-cop-lany/


         Per art de màgia

El Mag Pere, és un dels mags més prestigiosos del món, almenys durant els anys vuitanta i noranta, la seva carrera en decadència està apunt de repuntar amb un espectacle final que sorprendrà a grans i petits. Quant les coses es torcen, el seu representant decideix salvar l’espectacle costi el que costi.

Data: 28/10/2018
Horari: 18:00h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/per-art-de-magia/


         MAG LARI 25 il·lusions

El Mag Lari celebra 25 anys sobre els escenaris

 
Un muntatge de nova creació per a tots els públics que recupera els números de màgia més emblemàtics que l'il·lusionador ha fet mai. 25 il·lusions presenta un total de vint-i-cinc números de màgia pura, que se succeiran en una hora i mitja de xou trepidant. Números d'escapisme, escenes de terror i un gran número final seran les grans il·lusions d'un muntatge que resumeix tota una vida dedicada a la màgia. Els efectes especials i el component audiovisual guanyen protagonisme en aquest nou espectacle en què el Mag Lari estarà acompanyat de cinc ballarins.
 
Autor i director: Josep Maria Lari
 
Una producció de Focus i Solucions Camiral.

 
Durada: 1 h 30 min
Preu: 16 € (fins a 14 anys) - 26 € (adults)

Data: 03/11/2018
Horari: 18:00h i 21:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/general/mag-lari/


         
S'estan mostrant 10 activitats (11-20) de 36
1234Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.