Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016
AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

THE SEY SISTERS Concert de final de gira

Un concert únic i especial amb artistes convidats
 
Després de més de dos anys de gira amb el seu primer disc Let Freedom Ring, The Sey Sisters arriben a L’Atlàntida de Vic per tancar aquesta etapa amb molts concerts per Catalunya i Espanya. Una nit emotiva amb artistes convidats i tota la gent que les ha acompanyades durant aquest temps.
 
Edna Sey, Yolanda Sey i Kathy Sey, veus
Albert Bartolomé, piano i saxo
Artistes convidats

 
Durada: 1 h 30 min
Preu: 14 €

Data: 03/02/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/general/the-sey-sisters/


         BIGOTT

BIGOTT
Indie-rock, Saragossa
22:00h 
12€/8€(ANTICIPADA)

Melòman pertinaç, BIGOTT viu, respira i transpira música, i ha consagrat la seva vida, amb la tenacitat d'un monjo budista, a perseguir melodies i convertir-les en cançons brillants i immediates.

Impulsat per una torrencial pulsió creativa, el saragossà porta ja una dècada publicant material amb una constància a prova de bombes, i donant forma a un univers únic i inclassificable, en constant mutació, prenyat de colors vibrants i emocions intenses. La seva joia més recent és "My Friends are Dead" (2016), un treball en el qual, un cop més, desgrana una aclaparadora col·lecció de cançons excel·lents, ratificant el seu incontrolable talent per fabricar himnes immediats i addictius.

Enemic acèrrim dels convencionalismes, profundament apassionat, i embolicat per una carismàtica aura d'infant terrible, BIGOTT fa sempre el que li dóna la gana, amb sorprenent naturalitat i irreductible honestedat, i el resultat sempre funciona. Després d'una dècada de carrera, el saragossà passa pel seu millor moment de forma, i gaudir del seu directe és enfrontar-se a una experiència infal·lible en la qual, elevat pels braços de la seva sòlida banda, el nostre home irradia un contagiós positivisme perpetrant una oda hedonista al gran déu pop.

Data: 03/02/2018
Horari: 22:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         PROPOSTA CCVIC. MERCÈ SAMPIETRO I EDUARD INIESTA

Sensualitats: espectacle poètic i musical

La seducció, les inesgotables formes del desig, el plaer dels sentits... conformen l’eix de l’espectacle Sensualitats, un espectacle poètic i musical amb l’actriu Mercè Sampietro, el compositor i instrumentista Eduard Iniesta i els textos de Joan Vinyoli, Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, Enric Casasses, Estel Solé, Josep Palau i Fabre, Gil de Biedma, Joan Brossa, Garcia Lorca i Joan Margarit, entre molts d’altres. Dirigit per Antonio Calvo, aquest és un espectacle íntim i proper, una construcció efímera d’estructures poètiques i d’harmonies sonores amb ressonàncies del Mediterrani, una petita casa de paraules i cançons davant del mar, per deixar-se seduir.

Fitxa astística:

Actriu: Mercè Sampietro
Music i compositor: Eduard Iniesta
Producció executiva: Escenapart - Xavier González

Data: 09/02/2018
Horari: 20:30h
Lloc: CCVic Can Pau Raba

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-hivern-2018/merce-sampietro-i-eduard-iniesta


         Salvatge

Salvatge és una adaptació de l’obra de teatre Un déu salvatge de Yasmina Reza.

En escena, dues parelles completament diferents es reuneixen a casa d’una de les dues, per tal de parlar dels seus fills, que s’han barallat al parc. Malauradament, la diferència d’opinions provoca una discussió que va in crescendo. L’obra vol mostrar les debilitats que s’amaguen darrera de cadascun dels personatges i la dificultat humana per escoltar, dialogar o mostrar empatia.

Salvatge
CIA. EL TRIQUET
 17/02/2018
 21:30h | 80 minuts
 Comèdia
 Espectacle en català
 +12

Data: 17/02/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/salvatge/


         PROPOSTA CCVIC. Víctor Partido i Matthwe McDaid

Actuació inèdita

Els reconeguts cantautors Víctor Partido i Matthew McDaid uneixen les seves veus portentoses en un duet inèdit que explorarà les possibilitats del folk-rock. Un concert intimista, balsàmic i explosiu a parts iguals. 

Data: 23/02/2018
Horari: 20:00h
Lloc: CCVic Can Pau Raba

+ info: http://www.vic.cat/ccvic/propostes/propostes-hivern-2018/matthew-mcdaid-partido


         Equus

4 sessions. 3, 9, 10 i 11 de març

Martin Dysart és un psiquiatra que intenta tractar un jove que pateix una estranya patologia de fascinació pels cavalls. Equus ens parla de l’individu davant una societat “domesticada” que ens empeny a seguir el camí marcat per la societat, on el que en surt és marginat. Aquesta mateixa societat engega tots els mecanismes per tornar “l’ovella descarrilada” a la “normalitat”, entesa per la gran majoria.

Allan, el protagonista, cerca la passió per camins alternatius que el porta a un acte de violència en contra d’uns cavalls. Un comportament abominable motivat per la frustració i inadaptació a un món que no aconsegueix comprendre.

Equus
CIA ETCÈTERA TEATRE
03/03/2018 21:30h
09/03/2018 21:30h
10/03/2018 21:30h
11/03/2018 18:00h

80 minuts
Drama
Espectacle en català
A partir de 16 anys

Data: Del 03/03/2018 al 11/03/2018
Horari: Consultar horaris
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/equus-3-03-21-30h/


         Masterclass d'interpretació amb Marta Marco

Interpretació: La disposició i l’escolta en escena

En aquesta Masterclass treballarem com està disposats a rebre i a donar en cada moment de l’escena. M’interessa especialment exercitar l’escolta i la predisposició davant del company per crear el que formalment s’anomena “treballar ara i aquí”. Moltes vegades en les meves classes parlo de la veritat, concepte que en el meu entendre encara no sé què vol dir, però que evidentment està relacionat amb estar sempre receptius en escena i no anticipar-nos al que està succeint. La veritat en escena, és un terme poc concret i massa genèric. Cal entrenar l’instrument per fer-lo permeable a tot allò que està passant en escena i  vers el que els nostres companys ens estan proposant. Sempre parlo de la generositat envers l’altre, de no fer-nos les coses nosaltres mateixos sinó de treure-les del company i de la situació que ens ve donada per l’autor.

En aquesta masterclass doncs treballarem a través d’exercicis d’interpretació i improvisació : l’escolta i la disposició. Intentarem jugar amb les emocions tot creant improvisacions individuals i en grup

Data: 17/03/2018
Horari: De 10 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/interpretacio-marta-marco-2018/


         Lélek

Una noia balla sola un tango amb un vestit carregat d’històries personals, experiències evocades i compartides amb un ésser estimat. El vestit transporta la noia a una immersió dolorosa en el record, que s’estructura en moments feliços i moments de confusió i dolor profund. Aquest solo de dansa-teatre, interpretat per la ballarina Laura Marsal, està lleugerament inspirat en diferents passatges de Laura a la ciutat dels sants, la famosa novel·la que Miquel Llor va escriure sobre Vic, tot i que no pretén explicar la història de Laura, sinó evocar diferents estats emocionals a través de l’expressivitat del cos i el moviment.

Lélek (“Ànima” en hongarès) és un solo de dansa-teatre interpretat per la ballarina Laura Marsal. Una experiència onírica en què el record d’una pèrdua es desplega dolorosament en múltiples formes en l’espai i el temps, es replega, es fon amb el desig d’una felicitat potencial i finalment negocia, irrenunciable, amb la realitat del present.

Lélek
LAURA MARSAL, SADURNÍ VARGÉS I IRENE FERRER
 17/03/2018
 21:30h | 45 minuts
 Dansa-Teatre
 Espectacle sense text
 Per a tots els públics

Data: 17/03/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/lelek/


         Quan els ànecs s’espolsen LLUÍS BOVÉ

Solia anar a la vora del riu a pixar cervesa. Ortigues, bardisses i marges d’aquells que t’empenyen de cul sense avisar. Davant meu, l’olor de pell tenyida d’unes adoberies que havien tancat feia mil anys. Sota el pont, un ànec. Cada nit se les tenia amb una altra espècie d’ànec igualment tossut a no desviar-se del traç.

Cada nit desplegaven frontalment les ales per no perdre l’equilibri i cada nit s’envestien violentament a cops de bec, potes i ventades. Llavors, ja d’esquena l’un de l’altre, s’espolsaven alhora amb l’energia d’un eixavuiro i desmemoriats seguien riu amunt o avall, tant se val i seguien el camí traçat per qui sap qui, com si res no hagués passat.

Quan els ànecs s’espolsen:

El poeta gandul-farsant-inútil recitarà versos escrits des de l’amargura i l’eufòria, des de la mandra i la gosadia, des del menjador de casa o des del vàter, escopirà a tort i a dret insults de ràbia i pensaments amables i quan s’hagi quedat sense roba, s’espolsarà com l’ànec de mentida i ni tan sols demanarà perdó.

Lluís Bové.

Quan els ànecs s’espolsen
LLUÍS BOVÉ
 24/03/2018
 21:30h | 45 minuts
 Poesia
 Espectacle en català
 A partir de 16 anys

Data: 24/03/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/quan-els-anecs-sespolsen/


         
S'estan mostrant 9 activitats (11-19) de 19
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.