AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Exposició "Metamorfosi"

Metamorfosi és una selecció de 12 il·lustracions de la col·lecció Papallones de Catalunya, que intenta despertar la fascinació per aquest grup, mostrant un tast de la gran diversitat present al territori. Es tracta d’il·lustracions d’estil realista però en composicions senzilles que posen de relleu la bellesa de les papallones i tots els seus detalls, i la seva relació amb les plantes que les acompanyen.

Les làmines exposades són reproduccions d’alta qualitat a 12 tintes sobre paper 100% de cotó Canson Etching Rag 310 gsm, que mostren amb una qualitat excepcional els detalls de la il·lustracions originals. La tècnica emprada per aquesta col·lecció és la il·lustració digital, utilitzant una tauleta gràfica Wacom Cintiq.

Martí Franch és biòleg i il·lustrador de natura. Com a biòleg treballa en l’estudi de les aus a l’Institut Català d’Ornitologia. Com a il·lustrador, els seus dibuixos de flora i fauna es troben en llibres, tríptics i plafons informatius d’espais naturals arreu de Catalunya. Inicialment centrat en les aus, darrerament s’ha especialitzat en les papallones diürnes.

En col·laboració amb el Museu de Ciències Naturals de Granollers, el 2015 inicià la col·lecció de pòsters Papallones de Catalunya: terra baixa mediterrània (2015), muntanya mitjana (2016) i alta muntanya (2018). Els tres pòsters mostren 136 de les 200 espècies de papallones de Catalunya amb les seves plantes nutrícies i en els entorns més habituals.

Data: Del 15/06/2018 al 31/07/2018
Horari: Veure horaris
Lloc: Llibreria Muntanya de llibres

+ info: www.muntanyadellibres.com


         Visita al guadamassil

La visita proposa un recorregut per diferents obres del museu que ens permetrà conèixer l’origen i l’evolució de la tècnica del guadamassil al llarg de la història, així com descobrir les seves diferents aplicacions
Activitat gratuïta amb l’entrada al museu
Organitza: Museu de l’Art de la Pell

 

Data: 24/06/2018
Horari: 11:00h
Lloc: Museu de l'Art de la Pell

+ info: http://culturavic.cat/imatges/reg1005907_arxiu1_18-06-2018_17-55-25.pdf


         ArtdePas. Gabriel Amargant

Nascut l’any 1986 a Argentona, inicia la seva formació musical a l’escola de música del mateix poble i, posteriorment, al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers en l’especialitat de clarinet clàssic i saxo jazz. En el 2008 es gradua a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb la qualificació de Matrícula d’Honor. Durant aquests anys de formació acadèmica obté la beca Anna Riera que atorga l’ESMUC i l’esment especial del concurs Intercentros Melómano d’àmbit nacional.

La pluralitat de la seva formació i el domini de diferents instruments contribueix al fet que Amargant sigui un músic versàtil, tenint d’aquesta manera l’oportunitat de col·laborar en projectes musicals de diferents àmbits i estils: col·laboracions amb orquestres simfòniques i big bands, una intensa activitat com a sideman en formacions de jazz, flamenc o pop, enregistraments de bandes sonores i, finalment, liderar els seus propis projectes.

L’any 2009 presenta el seu primer disc com a capdavanter, First Station (Fresh Sound NewTalent) en el Festival de Jazz de Barcelona, obtenint molt bona resposta per part de públic i crítica i rep el premi al músic de l’any que atorga la AMJM (Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya). En el 2015 publica el seu segon treball propi, And Now For Something Completely Different (FSNT) dins del marc del Festival de Jazz de Terrassa i rep el premi Enderrock de la crítica al millor disc de jazz de l’any.

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 24/06/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://gabrielamargant.com/ca/biography-2/


         Mag Stigman

Ignasi Steegmann, conegut artísticament com a Mag Stigman, és un showman i artista polifacètic. Des de fa alguns anys, es dedica professionalment al món de l’espectacle fent-ho passar bé a tot tipus de públic. L’any 2012 va presentar un espectacle a la famosa Sala Luz de Gas de Barcelona i des d’aquella nit no ha parat de treballar en teatres, auditoris, escoles, programes de televisió i tot tipus de festes i events corporatius.

El seu tret diferencial és que combina la màgia i els millors efectes d’il·lusionisme juntament amb coreografies de dansa moderna, jocs malabars i moltíssima energia, bon rotllo i la important participació del públic. Així, els seus espectacles són molt dinàmics, entretinguts i dirigits a tots els públics.

L’espectacle “Més que Màgia” ha realitzat tres temporades al Teatre del Rei de la Màgia de Barcelona, arribant a exhaurir les localitats durant més de quatre setmanes consecutives. S’ha programat també en festivals internacionals de màgia, així com en nombrossos teatres municipals i auditoris. Des del 2016, l’espectacle ha entrat oficialment al Catàleg de les prestigioses fundacions Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya i Rialles, així com al Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat.

Data: 24/06/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça de la Noguera

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://www.magstigman.com/Ignasi.html


         Visita al guadamassil

Visita al guadamassil
Coincidint amb Sant Joan, proposem una visita a la col·lecció diferent: en aquesta ocasió farem un recorregut per diferents obres del museu que ens permetrà conèixer l’origen i evolució de la tècnica del guadamassil al llarg de la història, així com també descobrir les seves diferents aplicacions.

 

ACTIVITAT: Visita guiada pel guadamassil

DIA: Diumenge 24 de juny

HORA: d’11h a 12h

PREU: activitat gratuïta amb l’entrada al museu (entrada general 3€)

 

Per a més informació i reserves: info@museuartpellvic.cat o 93.8833279

Data: 24/06/2018
Horari: 11:00h
Lloc: Museu de l'Art de la Pell


         
S'estan mostrant 5 activitats (11-15) de 15
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.