AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

ArtdePas. Tremendu

Dani Rifà, més conegut amb el nom artístic de Tremendu, fa el seu debut discogràfic amb “Faré Bondat”.

Tremendu beu de la rumba, del reagge, del rock, dels jocs de paraules i de les experiències personals. Debuta amb un àlbum de 10 cançons que, segons l’autor, “estan inspirades a l’ombra del Cabrerès i a les margeres de la plana de Vic”. El músic ja ha avançat una de les cançons del disc, “Dies de tot”, que interpreta amb el cantant d’Oques Grasses, Josep Montero.

Pel disc, Tremendu ha comptat amb Alexis Bassiliou al baix, Betel M. Daura a la bateria, Fran Torres a la guitarra i Guillem Realp als comandaments, mesclat a Perpinyà amb Raph Dumas.

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 12/08/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: https://www.facebook.com/Tremendu-500900690038770/


         ArtdePas. Leonmanso

Leonmanso presenta nou disc "Escolta com sona es teu pols".

En Leonmanso és un d’aquells paios que tenen un Gran Problema, una Diferència Abismal, una Fuga Permanent per on li vessen unes cançons que són la mescla de dues coses: un material parcialment drenat i una imaginació sense límit per espantar la gravetat de l’assumpte. No ho dic perquè el conegui, en Llure és tranquil i amistós, ho dic perquè, per poc que badis, aquestes cançons envernissades d’innocència infantil et tiren d’esquena. Allà dedins, dedins del seu cap, hi ha un Tema Pendent, i nosaltres som aquí per gaudir l’estratègia de com s’ho manega, a saber, amb una música lúcida i divertida que sempre ve de gust escoltar. Com és possible? Jo no ho sé, el cas és que he vist circular el seus discs per moltes festes amb la mateixa fluïdesa que el vermut amb sifó. I ara en fa un altre, escoltem-lo.

Fa la impressió de navegar per un riu de lava amb una llanxa de plom amb total tranquil·litat, fent fotos, mirant el mòbil i explicant acudits. Al fons un punt de llum cap a una selva lluminosa on ens esperen els arbres i els animals salvatges que restaran completament indiferents a les nostres pintes d’exploradors, entretinguts i fins a un punt cansats de tanta aventura, però tanta sort que arribam a la cabanya de bambú al costat d’un salt d’aigua on unes fulles enormes ens protegeixen de la serena. Estirarem els peus, xarruparem un Campari i tancarem els ulls. No us faré spoiler, jo hi veig això. Només us puc avançar que us encantarà i que l’escoltareu moltes vegades.

Text: Joan Miquel Oliver

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 19/08/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://velomarrecords.com/leonmanso/


         ArtdePas. Alidé Sans

Tres anys després d’haver debutat amb el disc "Eth paradís ei en tu" (Nuba Records, 2015), la cantant, acordionista i guitarrista Alidé Sans ha baixat de les muntanyes que tant l’inspiren per presentar les noves cançons en occità recopilades al nou disc "Henerècla".

Alidé Sans presentarà el seu segon llarga durada, "Henerècla". A l’aranesa l'acompanya a l’escenari Paulin Courtial (guitarra i percussions) en una sinergia electroacústica. Alidé Sans ha descrit el seu nou àlbum com un "alè d'aire fresc que baixa de les muntanyes", i també explica que a "Henerècla" hi ha una forta presència de la natura que ho pinta tot amb els seus colors.

"Aigua infinita" és la cançó que enceta l’àlbum, seguida de vuit temes més que versen sobre el respecte al paisatge i al deure de "no exigir a la natura el que volem i quan ho volem". "Henerècla" no s'abstreu del moment polític i històric que viu Catalunya en algun dels seus temes, i també situa el feminisme com a pilars bàsics de la seva música.

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 26/08/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

+ info: https://www.alidesans.com/


         
S'estan mostrant 3 activitats (21-23) de 23
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.