AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Miguelito Superstar

MIGUELITO SUPERSTAR, Vocalista de Fundación Tony Manero. Productor per a FTM, Chocadelia internacional, Joe Bataan, Los Fulanos, Mantecao y su combo de rumba moderna, Banda Achilifunk, Hipnotik Orchestra, La Soul Machine, The Risas...

Remezclador para Mojo Project, 2in Par, Gigi El Amoroso, FTM, Los Fulanos, Midnight Lab Band, Chacho, Colors Sound System, Pyramid Blue, Wild Honey, Mazoni, Makala Jazz Funk Band...

Les seves produccions han estat editades per segells com Love Monk, Vampisoul, Names You Can Trust, Zona Bruta, RGB o Achiliboots.
Al desembre de 2013 llençà la seva primera referència en solitari “Space, Time, Memory and Cats”, un mixtape que recollía algunes de les seves produccions en clau dub. Va ser editat per Love Monk en format cassette i una tirada limitada a100 copies.

L'any passat el segell neoyorquí Names You Can Trust va editar un 12" al seu nom anomenat "Superficial Dubs" en el que insistia en la seva obsesió amb el dub aplicat a la música disco. En aquest cas tres temes de l'ultim disc de Fundación Tony Manero rebien el tractament dub.Aquest 2016 celebra el vinté aniversari de Fundación Tony Manero amb l'edició de un 7" en acùstic i un EP anomenat "V.I.D. (Very Important Discotecas)" en el que rèten homenatge als pioners de la música disco estatal i colaboren amb les mítiques Baccara.
I, si, també posa discos.

Data: 13/01/2018
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Lo nostre no funciona MALI VANILI

Els artífex del Hit “Espanya carinyo, lo nostre no funciona” ens presenten Mali Vanili, lo nostre no funciona. Un espectacle trencador amb cançons originals i plenes de matisos, diàlegs ocurrents, jocs de paraules, lletres enginyoses i enormes dosis d’humor. Un duet irreverent i tendenciosament actual que ens presenta la improbable història dels seus millors fracassos.

El seu flagrant optimisme o potser la inconsciència de les seves limitacions els han dut a intentar-ho gairebé tot: del hip-hop a la bossa nova, passant per les balades dels 80, l’indie més folklòric i infinitat de gèneres absolutament diversos ideats des del segell inconfusible dels Mali Vanili.

Una comèdia d’humor anti-intel·lectual, un show pop d’autoajuda, una gamberrada extraordinària que no et pots perdre!

Lo nostre no funciona
MALI VANILI
 13/01/2018
 21:30h | 65 minuts
 Comèdia d’humor anti-intel·lectual
 Espectacle en català
 Per a tots els públics

Data: 13/01/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/lo-nostre-no-funciona/


         Escriure Teatre amb JOSEP MARIA MIRÓ

Escriure Teatre: disparadors i dispositius (una primera aproximació a l’escriptura teatral)

Aquesta és una primera aproximació a algunes de les eines bàsiques a l’hora d’afrontar l’escriptura teatral i que configuren els engranatges escènics. Parlarem d’aspectes conceptuals, referint-nos a ells com els disparadors que serveixen de punt de partida en l’escriptura d’una obra i que han de ser la matriu dels textos. Però també d’aquelles eines fonamentals que configuren els dispositius textuals: la paraula, l’espai, el temps i la conseqüent articulació d’un artefacte d’escriptura amb conseqüències escèniques.

Aquesta sessió no està exclusivament destinada a aquelles persones interessades en escriure teatre sinó que també pot resultar especialment útil per afrontar la interpretació i direcció de textos teatrals. Entendre els mecanismes d’escriptura ens ajudarà, en el cas de la direcció, a comprendre la naturalesa del text i les necessitats per afrontar-ne l’escena. En el cas dels actors i actrius a reconèixer les lògiques de pensament i d’articulació del llenguatge dels seus personatges.

També posarem l’accent en la necessitat del compromís del teatre amb l’actualitat i les preocupacions i temes de debat del nostre temps.

Data: 13/01/2018
Horari: De 10 a 14h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/masterclass/escriure-teatre-josep-maria-miro-2018/


         Hakuna Matata

13 de gener a les 20:30h
14 de gener a les 18:00h

Adaptació del musical El rei lleó.

 

Direcció: Pep Company
Companyia: Aquinahora Teatre Jove
 
Durada: 2 h 30 min (pausa inclosa)
Preu: 15 € - 10 €

Data: Del 13/01/2018 al 14/01/2018
Horari: Consultar horaris
Lloc: L'Atlàntida

+ info: http://latlantidavic.cat/programacio/altres-espectacles/hakuna-matata-musical-ds-13/


         Presentació teatralitzada d'ANIMA

Presentació teatralitzada d’AMINA, una història il·lustrada entorn els temes de la vida i les realitats més complexes que pateixen les persones que es veuen sacsejades per els conflictes bèl·lics. 

Una història escrita per la Marta Lucena i il·lustrada per la Laura Ramos. 

Publicat pel segell independent Descontrol editorial.

Dissabte 13 de gener a les 17 hores.

Activitat suggerida per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Llibreria El Petit Tresor, C/ de la Fusina 17, Vic.

Data: 13/01/2018
Horari: 17:00h
Lloc: Llibreria el Petit Tresor


         
S'estan mostrant 5 activitats (21-25) de 25
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.