AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

El so de les cases.

Espais de patrimoni de Vic obren les portes per deixar-se escoltar. Enguany, 14 espais oberts durant tres dies, molt ben amenitzats per concerts de qualitat de música clàssica o moderna d’uns vint minuts de durada. Aquest binomi entre patrimoni i cultura, entre cases i música, permet que els visitants i espectadors gaudeixin d’uns secrets reservats només per a les bones ocasions. La ciutat de Vic agraeix la bona predisposició dels propietaris de les cases i espais d’interès patrimonial que en aquesta quarta edició obren les portes al públic per poder ser visitades. Així mateix es convida a nous punts d’interès que vulguin sumar-se a aquest projecte generós de ciutat que any rere any mostra el seu patrimoni en estat pur.

 Des de l’Ajuntament de Vic esperem que el ‘so de les cases 2109’ pugui tornar a ser un èxit col·lectiu, i la conjunció entre espais-artistes-espectadors torni a vibrar com en les tres edicions anteriors. Igualment, amb antelació, disculpeu les molèsties que puguin ocasionar l’accessibilitat d’alguns llocs determinats que, pel seu limitat aforament, generin més cues de les que es voldrien.

Durant els tres dies es podrà gaudir del projecte d’ornamentació floral al Temple Romà que forma part del ‘Vic Floreix’. Dirigit pels professors d’Smilax Escola d’Art Floral, té la col·laboració de l’Associació de Floristes de Vic, de Vic Comerç i de l’Ajuntament de Vic.

Amb tot, que tingueu un bon SO 2019!

Consulta els espais i la programació a l'enllaç que trobaràs a continuació

Data: Del 17/05/2019 al 19/05/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Diversos espais

+ info: https://www.elsodelescasesvic.cat/programacio/


         Exposició Jordi Conill - Quàrbit (pintura)

Exposició Jordi Conill - Quàrbit (pintura)

L'exposició Quàrbit, de Jordi Conill,  inaugurada el dia 17 de maig és podrà visitar fins el dia 23 de juny al Temple Romà.


Horaris:
de dimarts a dissabte: matí de 11 a 1;  tarda: de 6 a 8
diumenges: tarda de 6 a 8


L'obra total ha sigut sovint l'aspiració de molts artistes. L'obra que conjumini les experiències assumides pels diversos sentits, o per tots ells, posats a fer. Però a aquestes grandiloqüències wagnerianes és possible contraposar-hi una versió més íntima, més pròpia de la música de cambra. "Quàrbit" aspira a ser, evidentment, música de cambra. Experiències per fruir-les en privat, o en bona companyia. Sense demanar de cada text cap segon sentit transcendental, sense demanar de cada pinzellada res que ultrapassi el significat d'aquesta mateixa pinzellada, perquè en la sintaxi dels colors i les textures, i en el cromatisme del lèxic utilitzat, pot haver-hi ja prou idees com per passar una estona amable.

Data: Del 17/05/2019 al 23/06/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Temple Romà

+ info: https://patronatestudisosonencs.cat/agenda/llista/


         El criat de dos amos

SINOPSI
Diumenge, 11 de febrer del 1990, VENTALL TEATRE (de l’Orfeó Vigatà, en aquell moment) representava, per primera vegada, un obra: EL CRIAT DE DOS AMOS de Carlo Goldoni. En motiu de la dissolució del grup, aquest 2019, la volem tornar a presentar per celebrar aquest 29 anys de vida i per posar punt i final a la seva trajectòria i a la modesta aportació teatral que hagi pogut oferir. Un record, també, a totes les persones que, durant tants anys, ho van fer possible. Ventall Teatre, tanca el teló!

El criat de dos amos
ETCÈTERA TEATRE

 17/05/2019 a les 21:30h
 18/05/2019 a les 21:30h
 19/05/2019 a les 18:00h
 90 minuts
 Comèdia
 Espectacle en català
 Per a tots els públics
 8€

Data: Del 17/05/2019 al 19/05/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/criat-dos-amos/


         INE GÜEMES & JUAN NAZAR

DIUMENGE
19
INE GÜEMES & JUAN NAZAR
Cantautor, Argentina
19:00h 
TAQUILLA INVERSA
 

Tots dos cantautors, Ine i Juan parteixen de Patagònia, Argentina,  per fer una gira per Europa al 2019. Tocant les seves cançons alternant entre format solista i duo, en una versió despullada de les seves obres.

Ine Güemes, guitarrista i compositora argentina, va començar la seva carrera solista el 2013 amb el llançament del seu primer àlbum "Ahí va!". Presentant-lo en diversos escenaris de la ciutat de Buenos Aires i de tot Argentina.

Al desembre de 2016 va llançar "Corazón de Alcaucil", el seu segon àlbum. Un gran nombre de músics van ser convidats a participar en l'enregistrament; com Kevin Johansen, Nico Bereciartua i Ainda Duo. La música d'Ine passa per diversos estils com el folk (guitarres acústiques amb afinacions obertes, slides, banjos i mandolines) swing, bossa i funk.

A principis de 2018, Ine Güemes es va mudar Patagònia, on està gravant el seu proper àlbum, que sortirà aviat. El primer avançament de l'àlbum es diu "Cabaña", inspirat en la naturalesa de la seva nova llar (Boscos, muntanyes, llacs que envolten Bariloche, Patagonia).

Juan Nazar, guitarrista, compositor i productor musical, nascut a Bariloche, Patagonia Argentina. Durant el 2016 va publicar el seu primer àlbum, "Diente de León" i el va presentar en diferents llocs d'Argentina. Un àlbum compost inspirat i dedicat a la natura. El 2017 va llançar dos singles en viu per YouTube: "Nena Hindú" i "2Bi", en format trio amb Guillermo O'connor i Yago Escrivà (Ainda Dúo).

El mateix any va estar de gira, en format unipersonal, com a músic ambaixador del projecte internacional: "Ruta Andina", actuant en escenaris al nord d'Argentina, Bolívia, Perú, Equador, Colòmbia i Mèxic. En la mateixa gira, va llançar dos vídeos en viu a YouTube com a part de "La Guarida Sessions" a Cuenca, Equador. "Luna del monte" i "Canción del rió y el condor", la segona en format duo amb Roberto Ávila (compositor equatorià). La música de Juan utilitza la composició de cançons com una forma de viatjar a través de diversos gèneres, principalment el folklore argentí i la gent que es mou cap al rock, la bossa nova i altres. Actualment es troba en procés de gravar el seu segon àlbum que es publicarà entre 2018 i 2019.

Data: 19/05/2019
Horari:
Lloc:

+ info: http://www.jazzcava.com/


         Mercat del trasto al barri Osona

Activitat organitzada per l'Associació Juvenil Festes Osona amb la col·laboració de l'AVV Barri Osona.
Inscripcions per posar parada al CCVIC Plaça Osona fins divendres, 17 de maig.
 
Cost: 4€/parada.
Dia: diumenge, 19 de maig
Hora: de 9 a 14 h
Lloc: plaça Osona - Vic

Data: 19/05/2019
Horari: de 9 a 14h
Lloc: Plaça Osona


         La dansa de la venjança

La separació aparentment serena d’una parella, amb Pablo Derqui i Laia Marull

Una parella se separa després d’anys de matrimoni. El divorci els obliga a resoldre com s’han de repartir les hores d’un fill menor d’edat. Han fet un pacte. Però avui,  a la casa on havien fundat la seva història en comú, el pacte es trenca i alguna cosa esclata. Un text de Jordi Casanovas dirigit per Pere Riera.

Data: 19/05/2019
Horari: 18.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://www.latlantidavic.cat


         
S'estan mostrant 6 activitats (21-26) de 26
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.