AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Exposcició MATERIES

La sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors de Vic acollirà, del 24 de novembre al 22 de desembre, l'exposició  "Matèries" d' Àngels Jordà.
 
Us convidem a visitar-la i a l'acte d' inauguració, que tindrà lloc el proper dissabte  24 de novembre a les 12 del migdia.

Matèries,  d'Àngels Jordà
El camí d’accés a la precisió del detall inadvertit que fulgura en l’atzar d’un corriol, en una paret, ja l’havíem començat amb goig el 2016 en l’exposició Rastres en aquest mateix lloc. I abans encara amb Fragments, Branques i Recorreguts. En efecte, precisió: l’Àngels Jordà és precisa en la mirada, en el gest, en el moviment de cada detall concret que desfà el món referencial i ens endinsa en el món sensorial, conceptual i còsmic de la matèria. Allà on no hi ha res, o poc, o just un senyal, un séc en una paret, un filament, qualsevol fragment mínim del món que ens envolta, l’Àngels Jordà hi veu un cosmos que ultrapassa el món tangencial i ens aboca la mirada i l’ànima als confins dels nostres planetes interiors. La seva mirada commou els ulls, la pell i la respiració: sempre convida. Convida a mirar de nou el món condensat en un mil·límetre de realitat, convida a traspassar el límits de la narrativitat i a accedir al ritme poètic de la matèria viva, de la matèria vivificada…

 

Pep Paré

Data: Del 24/11/2018 al 22/12/2018
Horari: Veure horaris
Lloc: Col·legi d'Aparelladors d'Osona - Rambla del Passeig, 71

         ELS CAMINS INVISIBLES

Escenaris

Un homenatge a l'obra de Lluís Solà i Sala
 
La indiscutible qualitat literària dels poemes en prosa de Lluís Solà i Sala ens submergeixen en l’univers ocult del nostre jo més primari i interior on bateguen, sovint recòndits els sentiments més obscurs.
Tres municipis d’Osona, Vic, Calldetenes i Torelló, impulsen conjuntament aquest homenatge al poeta i dramaturg Lluís Solà i Sala. L’homenatge a aquesta figura fonamental de les lletres catalanes contemporànies inclourà diverses activitats, però el nucli central serà la producció d'aquest espectacle de gran format creat per la companyia eSseLa Teatre.
 
Músic: Jordi Busquets
Direcció: Teatre eSseLa
Intèrprets: Jaume Sangrà, el caminant; Pep Tines (actor) i Anna Gomà (cantant), la veu interior
 
A les 19.30 h conferència a càrrec de Pep Paré, professor de l’EASD Vic i dramaturg.
 
Actes paral·lels:
 
Dijous, 19 de juliol, a les 20 h, a la sala 2 Joaquim Maideu: acte de lliurament de la medalla d’or de la ciutat de Vic a Lluís Solà i Sala.
 
Dijous, 8 de novembre, a les 20h, al Casino de Vic: conferència “Lluís Sola: Constel·lació Teatre”, a càrrec de Víctor Sunyol. Organitzen l’Ateneu de Vic i la Biblioteca Joan Triadú.
 
Tardor de 2018: presentació del número doble de la revista de poesia Reduccions dedicat a Lluís Solà. Organitzada en col·laboració amb la Càtedra Verdaguer d'Estudis Literaris de la UVic-UCC.
 

Data: 24/11/2018
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/programacio/escenaris/els-camins-invisibles/


         Últim acte

CIA. DE TEATRE 1+1 DE GURB

 

ÚLTIM ACTE, és un homenatge a la meva mare i també a totes les dones que com ella, els va tocar viure una època dominada pel masclisme i en què la seva única funció en la societat es reduïa en el fet de tenir cura de la llar familiar i dels fills.

La conseqüència de tot plegat, fou que malauradament, molts somnis es van morir en plena joventut.

Què hauria passat si moltes de les dones d’aquella època, no haguessin seguit les directrius dictades per la societat i haguessin persistit en l’assoliment dels seus ideals?

La resposta ens la dóna la Dolors, la protagonista de la història.

Data: 24/11/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/ultim-acte/


         EN CÀNDID I LA RESTA

El dissabte vinent, 24/11, a les 11:30h, tenim una cita amb EN CÀNDID I LA RESTA.  No us perdeu l'oportunitat de descobrir a un personatge sensible i diferent, o potser no tant...

Presentarem el XI Premi Compostela per a àlbums il·lustrats al costat del seu il·lustrador, el Christian Inaraja, i amb la participació de l'Stel·la Camacho. Farem un conta contes i un petit taller de titelles. 

Activitat per a públic familiar.

 

Data: 24/11/2018
Horari: 11:30h
Lloc: Llibreria el Petit Tresor


         
S'estan mostrant 4 activitats (21-24) de 24
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.