AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Mazoni

MAZONI
12,00 €
Mazoni

10 del vespre
20 d'agost i 21 d'agost

Jaume Pla -podríem dir Mazoni, però diem Jaume Pla- és un artista que es despulla una mica més a cada disc. Si l’anterior, Carn, os i tot inclòs (2017) era espartà en les formes, aquest Desig imbècil aporta doble dosi de sinceritat, aquesta vegada a través de l’energia del rock. En el novè disc d’una carrera musical rica i diversa, Mazoni ens ofereix actitud a raig i textos viscerals, sense domesticar, tot amb una bona dosi de mala llet .

Mazoni: veu i guitarra
Aleix Bou: bateria
Miquel Sospedra: baix

Data: Del 20/08/2020 al 21/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Pati de l'Os del Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/34-42-entre-copas.html#/28-dia-20_d_agost


         Inumazigh

DIUMENGE 23
INUMAZIGH
ArtdePas Pl. del Carbó
19:00h
GRATUÏT

Inumazigh és un grup musical originari de Nador, un poble rifeny del Nord del Marroc, amb més de quaranta anys d’història a les seves espatlles.

L’any 1976 es respirava un clima polític difícil, de gran repressió, va ser aleshores quan una colla de joves varen decidir formar el grup per a reivindicar la llengua, els drets i els valors de la cultura amazigha. Les seves cançons parlen d'igualtat entre les persones, la llibertat i la denúncia de les injustícies.

A principis dels anys 90 una part del grup emigra a Catalunya on inicien una nova etapa incorporant músics catalans, però, conservant tant el nom del grup, com la seva raó de ser: exercir d’ambaixadors de la cultura i tradició amazigha. Els últims CD editats en són una bona mostra. L’any 2016 "El Crit" i el 2017 "Tanukra" (L’Aixecament) un clam per a la justícia i la igualtat on recuperen la cançó “Ncc Urayagh a Yemma” (Mare, jo marxo) i l’any 2019 l'últim àlbum "Rif".

Mimoun Zanoun adjun i veu | Pere Sanjurjo baix elèctric | Hassan Bouziane Congas i veu | Abdelaziz Bouziane mandolina i veu | Mohamed Azzouzi guitarra i veu

Data: 23/08/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

+ info: http://www.jazzcava.com


         Josep Pedrals i Jaume Coll

JOSEP PEDRALS I JAUME COLL L’ocell al ras i l’ombra que l’atansa
8,00 €

28 d'agost a les 10 del vespre


L’ocell al ras i l’ombra que l’atansa és un diàleg poètic entre Josep Pedrals i Jaume Coll. És també una conversa, entre la poesia i la música.
Josep Pedrals parla amb un vers agradable i àcid i canta la vida amb una ironia embadalida que fa goig de sentir; juga amb el llenguatge per fer-lo encara més honest, es riu de la sensibilitat amb afecte, fa moure les paraules pel cos sencer i es torna tot plegat ritme significador i festa incisiva.

Jaume Coll parla amb una veu sàvia i solvent que ha a acabat esdevenint propia; juga amb gran destresa amb la retòrica per projectar de forma extrordinària imatges i moments, fa viu un món d’emocions i sensacions amb una mirada molt alta.

Data: 28/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Pati de l'Os del Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/35-entre-copas.html


         JUDIT NEDDERMANN

JUDIT NEDDERMANN
12,00 €
 

29 d'agost a les10 del vespre

La cantant i compositora Judit Neddermann arriba al Pati de l’Ós amb tres discos publicats en solitari, un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann i una llarga llista de col·laboracions: durant deu anys ha cantat a The Gramophone Allstars, amb qui ha gravat cinc discos, una llarga i estreta col·laboració amb la pianista Clara Peya, els treballs "A propòsit de Muntaner" i "Cançons de la veritat oculta” i la participació en tres produccions teatrals. Amb aquesta trajectòria intensa i prolífica, Judit Neddermann ha deixat de ser una jove promesa per consolidar-se com una de les veus amb més personalitat del panorama musical català.

Judit Neddermann: veu
Arnau Figueres: bateria
Isaac Coll: baix

Data: 29/08/2020
Horari: 22:00h
Lloc: Pati de l'Os del Seminari Vic

+ info: https://cultura.seminarivic.cat/inicio/36-entre-copas.html


         Lu Rois

DIUMENGE 30
LU ROIS
ArtdePas Pl. del Carbó
19:00h
GRATUÏT

Un nou començament, una sacsejada. Remoure’s, reaprendre i transformar-se. Enamorar-se a l’instant de l’estrany que ha arribat per quedarse. I sorprendre’s en descobrir que no és un fre per l’art, ans al contrari: un nou estímul i un impuls que fa emergir un món –també en allò musical- completament ignot i per descobrir.

La cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois va debutar l’any 2014 amb el disc “Camí del far”. Vindria poc després l’EP “Cau de lluna” i el segon llarg, “Clarobscur” (2017). En tots ells ja s’intuïen els ingredients que atorguen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que ara es projecten amb més fermesa i prenen noves dimensions en el nou disc “Microcosmos”.

“Microcosmos” gravita sobre la maternitat, en totes les seves cares i accepcions. Celebra la nova vida amb la mirada i el tacte. Obre el cercle amb la dona que acaba de ser mare i el tanca amb la mare absent, posant en escena un ampli ventall de relacions, vincles i refugis. El sentiment dominant d’alegria permet alhora donar veu a silencis, buidors i solituds. Escampa les pors cantant-les al vent. I desprèn, per sobre de tot, amor.

Lu Rois teclat i veu | Santi Careta guitarra eléctrica

Data: 30/08/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

+ info: http://www.jazzcava.com


         I per molts més!

Acte institucional del 10è aniversari

El 23 d’abril de 2010 es va inaugurar el complex cultural L’Atlàntida de Vic, un projecte cultural i educatiu que en la celebració del desè aniversari vol dir I PER MOLTS MÉS!, per molts més anys, per molts més espectacles, per moltes més emocions i per molts més projectes compartits. La vesprada culminarà amb un espectacle de dansa vertical de la cia. Delrevés a la façana de L’Atlàntida.

Aforament limitat. El 10 de març s'obrirà el període per solicitar les invitacions.

Data: 25/09/2020
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/i-per-molts-mes_54626


         10 anys. 10 hores d'espectacles i activitats

L’Atlàntida celebra el desè aniversari amb una jornada d’actes gratuïts i oberts a tothom

Serà una jornada de deu hores plena de sorpreses, amb un munt d’espectacles i activitats de tots els gèneres artístics per a totes les edats i per a tots els gustos, per viure intensament el desè aniversari de L’Atlàntida.

Entre tots ho hem fet possible, ara toca celebrar-ho!

Data: 26/09/2020
Horari: A partir de les 11h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/10-hores-d-espectacles-i-activitats_54607


         Això ja ho he viscut

Això ja ho he viscut
4 d'octubre de 2020

Qui no ha tingut mai la sensació que una situació ja l’ha viscuda?

Degut a les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus, aquest espectacle s'ha ajornat: s'havia de realitzar el 22 de març i es durà a terme el 4 d'octubre.

Les entrades comprades pel 22 de març (la data prèvia a l'ajornament) seran vàlides pel 4 d'octubre sense haver de realitzar cap canvi, ni gestió.

Això és el que els passa una vegada i una altra als hostes d’un hostal anglès. Una obra del gran J. B Priestley dirigida per Sergi Belbel. Amb Lluís Soler, Sílvia Bel, Carles Martínez, Roc Esquis i Míriam Alamany.

Famílies! Ja no cal que deixeu la mainada amb els avis o amb un cangur! L'Atlàntida ofereix un servei d'acollida d'infants gratuït durant aquest espectacle. Més informació i inscripcions aquí.

4 octubre 2020  // DG18:00
Sala 1 Ramon Montanyà

Preu10 € - 22 € - 27 € - 29 €
Durada 2 h 30 min
Organitzadors Fundació L'Atlàntida
Autor: J. B Priestley

Direcció: Sergi Belbel

Intèrprets: Míriamm  Alamany, Sívia Bel, Roc Esquis, Carles Martínez i Lluís Soler

Companyia: La Perla 29

Data: 04/10/2020
Horari: 18:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/nova-data-aixo-ja-ho-he-viscut_71005


         Y perdí mi centro, de LaboratoriA Flamenco Project

Y perdí mi centro, de LaboratoriA Flamenco Project
19 de març de 2020
Estrena. Teatre de prop

Flamenc experimental i multidisciplinari

“L’equilibri de la humanitat depèn, també, de la igualtat entre homes i dones. A l’escenari exposem les nostres reflexions sobre la divisió de gèneres; pretenem obrir portes perquè les dones escullin com viure i expressar la seva feminitat en les seves múltiples expressions.”

19 març 2020
DJ 20:30
Sala 1 Ramon Montanyà

 

Data: 08/10/2020
Horari: 20:30h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/y-perdi-mi-centro-de-laboratoria-flamenco-project_54517


         Trio Sonart, els trios de Beethoven

Trio Sonart, els trios de Beethoven
12 de març de 2020
Música de prop
Trio sonart
Cati Reus, Daniel Oliu i Anna Carro continuen amb la integral dels trios de Beethoven

Aquesta formació integrada per professors de l’EMVIC està treballant la integral dels trios per a piano de Beethoven des de l’any passat i fins aquest 2020, coincidint amb el 250è aniversari del naixement del compositor. Seran onze trios repartits en quatre concerts, dels quals aquest serà el tercer.


12 març 2020
DJ 20:00
Sala 2 Joaquim Maideu

Data: 08/10/2020
Horari: 20:00h
Lloc: L'Atlàntida

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/trio-sonart-els-trios-de-beethoven_54497


         
S'estan mostrant 10 activitats (31-40) de 47
12345Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.