AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Exposició “Draps”

Divendres 11 de gener, al Temple Romà, a les 2/4 de 8 del vespre, inauguració de l’exposició de pintura / dibuix de Cori Mercadé que porta per títol “Draps”. Organitzada pel Patronat d’Estudis Osonencs amb col·laboració d’ACVic (Centre d’Arts Contemporànies). Comissariada per Assumpta Bassas.

L’exposició es podrà visitar de l’11 de gener fins al 17 de febrer.

Es tracta d’una selecció́ d’obres que pertanyen a tres projectes de l’artista. La tria respon a una lectura personal del motiu del “drap” a tres nivells: tal i com apareix representat en iconografies tradicionals (La Pietat, la Santa Generació i la Verònica) reactivades per l’ull de l’artista, mestra i mare. L’exposició́ recupera també́ “el drap”, com a suport de pintura (“drap de pinzell”) i finalment en una analogia entre “teixit i dibuix”, per destacar el procés de treball manual com un espai creatiu i sanador. Tots tres projectes amplien aquestes reflexions quan els relacionem, a través d’una mirada lliure, amb obres d’art d’altres èpoques que trobem al Museu Episcopal de Vic. La història de la pintura esdevé així un catàleg d’emocions que permet l’escolta atenta als sentiments i als vincles afectius en les nostres vides.

Data: Del 11/01/2019 al 17/02/2019
Horari: Consultar horaris
Lloc: Temple Romà

         INSCRIPCIONS I MISSATGES DESCONEGUTS DE LA CIUTAT DE VIC

Visita guiada dels diumenges de gener
INSCRIPCIONS I MISSATGES DESCONEGUTS DE LA CIUTAT DE VIC
08 Enero, 2019
Diumenges: 13, 20 i 27 de gener
Hora d'inici:12h del migdia
Trobada: Oficina de Turisme
Preu: 4€ adults (menors de 12 anys gratuït)


Visita a càrrec de Xavier Cervera, creador de Fòrum Vicus
Amb reserva prèvia

Data: Del 13/01/2019 al 27/01/2019
Horari: 12:00h
Lloc: Oficina de Turisme

+ info: http://www.victurisme.cat


         Paraules d’amor

Amb “Paraules d’amor” volem posar en escena un diccionari, el “Diccionari Tòntu (Elogi del barbarisme i d’altres barbaritats de la parla catalana)”, que, per més gosadia, he escrit jo mateix. El títol ja insinua les intencions: retre homenatge a les moltes maneres de parlar el català -no sempre conforme a les normes de l’Acadèmia- dels nostres avis, pares, nosaltres mateixos i els nostres fills. Passejarem aquestes paraules com altives i altius models desfilant per la passarel·la de la llengua i la memòria.

Sí, “Paraules d’amor”, perquè com diu en Serrat a la seva cançó, no en sabíem més, i amb elles hem anat fent. No deixa de ser curiós que Catalunya, que ha exhibit reiteradament la seva llengua com a gran signe d’identitat, sigui, sens cap mena de dubte, el país d’Europa i part de l’estranger que, per convivència amb el castellà, pitjor la parla amb respecte a la normativa vigent.

I què tindrà de “teatral” tot plegat? No ho acabo de saber.

Joan Ollé

 

Paraules d’amor
JOAN OLLÉ
19/01/2019 a les 21:30h
70 minuts
Teatre de text
Espectacle en català i castellà
Per a tots els públics

Data: 19/01/2019
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/paraules-damor/


         MATINAL INFANTIL

 Meritxell Castro explicarà tres contes a la llibreria Foster & Wallace

Data: 19/01/2019
Horari: 11:30h
Lloc: Llibreria Foster & Wallace


         DEALBER live presentació "Astoria" + MENTA

DEALBER live presentació "Astoria" + MENTA (Electrònica, Tona-Bcn)

Dissabte 19 de gener | Hora: 23h-3h | Entrada Gratuïta

DEALBER

Dealber és el nom que Albert Fongivell (abans Phongy) utilitza com a Dj i productor de música electrònica. Ell ha sigut músic durant molt de temps. El seu estil mescla tot dipus de gèneres des de House, Jazz, Afrobeats & Hip-hop, amb totes les declinacions.

Com a Dj és un buscador de joies a les botigues de vinils més emblemàtiques d'Europa i ofereix al públic unes sessions on la connectivitat amb aquest és màxim i constant!

A la Cava presentarà en directe el seu segon EP "Astoria", que va veure la llum el novembre del 2018. Conté quatre temes de música electrònica a on ha barrejat les seves influències d'estils House, Afro i Hip-Hop amb ritmes de Jazz i Afrobeat. Un directe en escena on crea atmosferes improvisades mostrant molt subtilment els temes emprats dels àlbums.

 

MENTA

Menta és el nom que utilitza Adrià Ardenuy com a Dj i productor musical (abans Pilot). Les seves influències són molt àmplies i inclouen deferents estils de música. Especialment li agrada la música d'arrel britànica en tota la seva amplitud. Grups com Pulp, Everything but the girl o Sade, son les seves grans referències, a pesar que actualment està molt focalitzat amb la músic house i electrònica.

El 26 d'octubre del 2017 va treure el seu segon Ep titulat "Lost in Space" sota el segell North Winds, de la Costa Brava.

Data: 19/01/2019
Horari: 23:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: www.jazzcava.com


         Taller ENTREMESTRES "DRAPS"

ENTREMESTRES "DRAPS"
Iconografia, grafies i altres moviments del drap a la història de la pintura

Taller impartit per Cori Mercadé i Assumpta Bassas

Taller en el marc de l'exposició DRAPS, de Cori Mercader al Temple Romà de Vic

Inclourà una visita comentada a dos espais: 
- Visita comentada per l'artista Cori Mercadé a la seva exposició DRAPS al Temple Romà de Vic i, tot seguit, breu visita a una selecció d'obres del Museu Episcopal de Vic

Preu: 10€ (8€ per als Amics d'ACVic i socis d'H. Associació per a les Arts Contemporànies)

Entrada al Museu Episcopal de Vic: Els mestres entren gratuïtament amb el carnet de docent de la Generalitat de Catalunya
El període d'inscripció finalitza el dimedres 16 de gener. Places limitades. Es reserva plaça per ordre d'inscripció, que es considerarà realitzada un cop omplert el formulari i fet efectiu el pagament. El curs s'impartirà si s'arriba a un mínim de places.

Adreçat a professorat d'educació primària, secundària, batxillerat i graus

Data: 19/01/2019
Horari: D'11.00 a 14.00 h i de 15.30 a 18.00 h
Lloc: ACVic Centre d'Arts Contemporànies

+ info: http://www.acvic.org


         
S'estan mostrant 6 activitats (11-16) de 16
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.