AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Carnaval Vic Barris 2019

Organitzen: AVV Remei, la Calla, Horta Vermella, Serradesenferm i Sucre

Data: 02/03/2019
Horari: 10:00h
Lloc: Sortida del carrer Manel Carrasco i Formiguera


         Presentació del llibre "Totopos, Mole i Mezcal. Viatges culturals per Mèxic i Guatemala"

Presentació del llibre "Totopos, Mole i Mezcal. Viatges culturals per Mèxic i Guatemala"

De Contxita Tarruell i Llonch. Tushita edicions, 2018. 

Presentació a càrrec de l'aturoa i de Rosa Pi Masvidal.

Data: 02/03/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Casino de Vic


         CENDRA, ESPECTACLE DE DANSA

CENDRA, ESPECTACLE DE DANSA
ACTUACIÓ INÈDITA
A càrrec Companyia de Dansa Zamdart
CCVIC Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24)
Dissabte 2 de març |  19h
Proposta gratuïta
Entrada lliure.

La companyia Dansa Zamdart estrena el seu nou espectacle, una adaptació coreogràfica de La ventafocs de Charles Perrault, amb reminiscències als moviments del txi-kung. 

"És simptomàtic que Charles Perrault estableixi que la sabateta ha de ser de cristall, probablement de manera intencionada pel fet que entre la cendra i el cristall queda palès un vincle prou manifest.
Que d'un "residu pulverulent" se'n pugui extreure una substància tan depurada se'n deriva fàcilment una comparació amb el procés de regeneració prou explicat en els textos de totes les tradicions."

Col·loqui i refrigeri final.

COMPANYIA DE DANSA ZAMDART

Zamdart Companyia de Dansa és un projecte creat el 2016 a l’Esquirol, sota l’aixopluc de l’associació Zamdart. Els components de la Companyia són:

Elisabeth Duran. Responsable de la direcció artística, formada com a ballarina a l’Institut del Teatre de Barcelona.
Agnès Capell. Intèrpret de Qigong Dansa i Taiji, formada a l’escola Wudang.
Núria Garnatxe. Intèrpret.
Eduard Duran. Intèrpret de Qigong Dansa i Taiji, format a l’escola Wudang.
La principal comesa de la Companyia és investigar i aprofundir en el sentit original de l’art, tot impulsant el procés de creacions coreogràfiques de dansa contemporània. La modalitat QigongDansa amb la que estem treballant, intensifica la fluïdesa i espontaneïtat dels registres de dansa, i a la vegada ofereix resultats que tendeixen a mesurar el moviment des del centre del cos i l’equilibri de la respiració.

L'espectacle Cendra ha estat creat i assajat al Centre Cívic Can Pau Raba durant el 2018, en residència artística.

Data: 02/03/2019
Horari: 19:00h
Lloc: CCVic Can Pau Raba

+ info: www.vic.cat/ccvic


         Fuga de conills

SINOPSI
Lʼespectacle dóna a lʼespectador la possibilitat de viure de manera ben propera lʼaltra cara del món actoral i de sentir-se gairebé com un dʼells. Quan ens referim a lʼaltra cara de la vida bohèmia, aquest backstage, ho fem per partida doble. En primer lloc lʼacció de lʼespectacle sʼinicia en un camerino, però no només apareix el darrera en un sentit físic sinó també pel que fa al prestigi i a la remuneració, ja que lʼobra es desenvolupa en lʼespai més cutre de la professió. Els tres protagonistes no són actors que puguem veure al cine, ni tan sols als teatres més humils, ni punxant com a DJ a les sales de moda sinó que es tracta dʼun parell dʼactors i un DJ de tercera regional que sobreviuen com poden fent dʼanimadors a festes infantils o punxant en bars de mala mort. El to realista de lʼespectacle evoluciona i és substituït sovint per un to més oníric que lògic, amb uns interludis més propis de la dansa contemporània que del teatre de text, on els actors s’expressen amb els seus cossos en moviment. Lʼobra es podria definir com el retrat impressionista dʼuna generació.

Malgrat els protagonistes es dediquen a una professió, considerada artística, la temàtica de lʼespectacle no queda inscrita en aquesta àmbit sinó que es fa extensible a una bona part de la nostra generació, que ens entestem en no envellir i ens aterren les responsabilitats. Una generació marcada pel concepte dʼèxit i fracàs, que al mateix temps que ens neguem a fracassar sovint ens veiem abocats a perseguir un èxit que ni tan sols hem definit. Aquesta reflexió generacional es mescla amb un cant a lʼamistat de manera crua i àcida. Enfront de la solitud i la incomunicació a la que cada dia ens empeny lʼengranatge social establert, els tres protagonistes proven de comprendre la complexitat de les relacions i defensen les seves amistats imperfectes. Els veiem evadir-se de la realitat a través de drogues excitants i també psicotròpiques, perseguir la felicitat gairebé com adictes, no volen que la nit, la joventut, seʼls hi acabin. Aquestes dues tesis són exposades en lʼespectacle a través de dues maneres dʼentendre el teatre ben diferenciades, per una banda mitjançant el teatre visual, donant importància al gest, la imatge, la música, el ritme, i per altra a través dʼuna interpretació més convencional on la intensitat dels sentiments dels actors sʼemporten el públic a escenes totalment reconeixibles de la vida quotidiana i amb les que els espectadors es poden sentir fàcilment 

Fuga de conills
ZERO10

 02/03/2019 a les 21:30h
 70 minuts
 Tragicomèdia
 Espectacle en català i castellà
 +16
 12€

Data: 02/03/2019
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/fuga-de-conills/


         
S'estan mostrant 4 activitats (11-14) de 14
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.