AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Inscripcions als Tallers de primavera dels CCVIC

Inici de les inscripcions el dia 1 d'abril a les 16h. Fins el dia 12 d'abril

TALLERS
Ofereixen 36 activitats trimestrals renovades organitzades per temàtiques: música i tecnologia al CCVIC Santa Anna, salut i benestar al CCVIC Serra-de-senferm, artesania i manualitats al CCVIC Plaça d'Osona, dansa i natura al CCVIC La Guixa, cuina al CCVIC El Montseny i teatre, llengua i comunicació al CCVIC Can Pau Raba.

De dilluns a dijous, activitats trimestrals. Els divendres, dues activitats monogràfiques a cadascun dels CCVIC al llarg del trimestre.

INSCRIPCIONS I ENTRADES
Disponibles a www.vic.cat/ccvic a partir del dilluns dia 1 d'abril a les 16h:

El període d'inscripció pels TALLERS serà del 1 al 12 d'abril (inici de les activitats la setmana del 23 al 26 d'abril).
Per a les PROPOSTES les entrades i inscripcions estaran disponibles fins a portar a terme cadascuna de les activitats. Consulteu la informació detallada de cada activitat
En cas de diversitat funcional demaneu informació ampliada a cada Centre Cívic.

Data: Del 01/04/2019 al 12/04/2019
Horari: Consultar horaris
Lloc: CCVIC i

+ info: https://www.vic.cat/ccvic/fitxers/documents/tallers/ccvic_tallers_primavera_2019


         LA FORZA DEL DESTINO

 

LA FORZA DEL DESTINO
 

Gènere: Drama

Data d'estrena: 2/4/2019
Durada (minuts): 255

Qualificació anys: Apte


Sinopsis: CHRISTOF LOY DIRIGEIX A UN REPARTIMENT DE CANTANTS PLAGAT D'ESTRELLES, AMB LA PRESÈNCIA D'ANNA NETREBKO, JONAS KAUFMANN I LUDOVIC TÉZIER, EN L'ÈPICA ÒPERA DE VERDI, DIRIGIDA PER ANTONIO PAPPANO. Leonora s'enamora de Don Álvaro, però quan el seu pare prohibeix el seu matrimoni, un fatal accident desencadena un drama d'obsessió, venjança i tragèdia. Jonas Kaufmann i Anna Netrebko protagonitzen l'epopeia de Verdi La forza del destino , una òpera que exigeix el màxim dels cantants per a la seva poderosa música i el més rotund tractament teatral per al seu relat d'una amarga venjança que es duu a terme més enllà de la distància i el temps. La producció arriba a The Royal Opera en una sensacional posada en escena procedent d'Amsterdam, curulla de colorit i acció. Està dirigida escènicament per Christof Loy i musicalment per Antonio Pappano, Director Musical de The Royal Opera..

Data: 02/04/2019
Horari: 19:15h
Lloc: Multicines Sucre

+ info: http://www.sucrecines.com/ca/obres.php


         El cazador

PROPERA SESSIÓ // 02-04-2019 // Sessió núm. 1.280
El cazador // Michael Cimino, EUA-Regne Unit, 1978
Fitxa tècnica

Producció: EMI Films, Universal Pictures See
Guió: Deric Washburn
Música: Stanley Myers
Muntatge: Peter Zinner
Durada: 3 h
Intèrprets: Robert De Niro, John Cazale, John Savage, Christopher Walken, Meryl Streep

Veure a Youtube
El poble de Clairton viu de la industria de l´acer, que dóna feina a moltes famílies. Tres companys de treball són reclutats per anar al Vietnam, l´any 1967. Un d´ells es casa just abans de marxar. La comunitat celebra la boda, i fa una gran festa de comiat. L´endemà, el grup d´amics surt a caçar el cérvol, qui sap si per última vegada.

El cazador és molt més que un film de guerra. El poder de l´amistat, els enigmes de l´amor, o el ritus sagrat de la cacera, configuren la relació dels joves protagonistes, que arriscaran la vida pel seu país en un conflicte absurd. El guió s´estructura en tres parts: comiat a Clairton, l´infern de Vietnam i el retorn a casa. Entre les escenes bèl·liques, destaquem la seqüència de la ruleta russa, un joc cruel a vida o mort d´una tensió emotiva brutal. Robert De Niro, Christopher Walken i John Savage ofereixen una interpretació memorable en els papers principals. Un film excepcional que projectarem en una còpia nova en 35 mm. 

 

Michael Cimino
Va néixer a Nova York, l´any 1939. Acabats els estudis universitaris a Yale, comença a treballar en publicitat i escriu guions de cinema. Debuta com a director amb el thriller Un botín de 500.000 dólares (1974). L´èxit de taquilla li permet dirigir El cazador, que obté 5 Oscars. Després emprèn la superproducció La puerta del cielo (1980). El fracàs econòmic del film i les males crítiques marcaran el declivi de la seva carrera. Va morir a Beverly Hills el 2016.

Dimarts, 2 d´abril. 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic 

Data: 02/04/2019
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://cineclubvic.com/detall_peli.php?id=536


         
S'estan mostrant 3 activitats (11-13) de 13
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.