AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Gran Concert de Santa Cecília - Orfeó Vigatà

Retorna el concert de Santa Cecília🎶.

Deixa't captivar per la bellesa de la  música coral, al compàs de la natura, l'amor i el desamor.

Cor Maragall i Orfeó Vigatà

 

Més informació i entrades 👇: 
 

Data: 21/11/2021
Horari: 18.00 h
Lloc: Auditori de l'Orfeó

+ info: https://orfeovigata.cat/gran-concert-de-santa-cecilia/


         El gran comediant

Els autors d’Escape Room, Joel Joan i Hèctor Claramunt, tornen amb una nova comèdia delirant.


En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Tots dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que a en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (al mateix temps que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat de sortir mai.


Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix deixar-ho córrer, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.


El que el Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… Molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió que sentia pel seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment en Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.


Tot s’hi val en aquesta competició esgavellada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort…

Data: 21/11/2021
Horari: 18.00h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 1 Ramon Montanyà


         Orbital

Relacions interplanetàries, òrbites humanes, ciència, poètica i humor amb els Farrés Brothers.


Dos nens i una nena passen les hores jugant a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Però un dia, les seves òrbites es bifurquen. Passen els anys. Ara són adults. Ella està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi.


De vegades ens tenim a prop. De vegades lluny. Com es fa una abraçada des de la distància? Un espectacle que gira al voltant de les relacions
interplanetàries, les òrbites humanes i la ciència, fet amb poètica, amor i humor.


La Mariona, el Yuri i el Nil juguen a marcians. L’univers forma part del seu joc, tal i com tots formem part de l’univers. Un dia, les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys. Ara són adults. La Mariona està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de veritat cap a l’espai. Ella no vol marxar sense acomiadar-se. Ells volen acomiadar-se abans no marxi. Es retrobin o no, la memòria es desperta, els jocs tornen i els astres tornen a fer constel·lacions impossibles.

Data: 21/11/2021
Horari: 12.00h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 2 Joaquim Maideu

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/orbital_114688


         
S'estan mostrant 3 activitats (11-13) de 13
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.