AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Presentació del conte il·lustrat LA CANÇÓ DEL BOSC

Amb el violí afinat us anunciem que el proper dissabte 9 de juny a les 12 hores es presentarà el conte il·lustrat LA CANÇÓ DEL BOSC, escrit per l’Alex Tovar i il·lustrat per l’Àfrica Fanlo. Publicat pel segell editorial El Cep i la Nansa.

Farem una narració il·lustrada i musicada amb els autors i l'acompanyament musical de violí de Ricard Vallina.

Data: 09/06/2018
Horari: 12:00h
Lloc: Llibreria Muntanya de llibres


         Amic meu, l’espectacle

L’espectacle neix arrel del conte Amic meu!, un conte elaborat per nens i nenes del camp de refugiats de Cherso (Grècia) juntament amb els voluntaris i les voluntàries de l’associació Open Cultural Center (OCC). El conte va tenir una molt bona difusió i rebuda arreu de Catalunya. Amic meu, l’espectacle és una eina de comunicació i sensibilització que pretén conscienciar a la societat de la situació que viuen les persones refugiades. La dramatització del conte mitjançant la música, la dansa, el teatre i projeccions és un recurs més que ens permet apropar al públic aquesta realitat tan llunyana i propera a la vegada.

Amic meu, l’espectacle, ens presenta l’Heva, la Noor i la seva germana Mayssam que viuen a Síria. A causa de la guerra decideixen marxar del país i emprenen un llarg viatge. Quan arriben a Grècia tanquen les fronteres i es queden atrapades al país juntament amb moltes altres persones refugiades durant mesos, on viuen en condicions precàries a camps.

Un espectacle multidisciplinari que explica la realitat que estan vivint actualment milers de persones a causa de la guerra. A través de la música, projeccions i la dansa, es presenta la història de les tres nenes dividia en quatre parts: la vida a Síria (abans i durant la guerra); el viatge de Síria a Grècia, la vida en un camp de refugiats i el futur.

Data: 09/06/2018
Horari: 21:30h
Lloc: Espai ETC

+ info: http://www.etcteatre.cat/programacio/amic-meu-lespectacle/


         
S'estan mostrant 2 activitats (21-22) de 22
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.