AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Expsició "LA SEU DE MANRESA, 700 ANYS / De Berenguer de Montagut a Gaudí", comissariada per Fermí Bataller i Francesc Rafat

La mostra té el seu origen en les modelitzacions en 3D de l’evolució constructiva que Fermí Bataller va crear per al documental “La Seu de Manresa, set segles de vida”, que també es pot veure a la mateixa sala. Mitjançant la tecnologia d’impressió 3D, s’han realitzat maquetes de les diferents èpoques constructives de la Seu de Manresa, des de l’església romànica del segle XII, fins a la basílica actual.  

Aquest treball vol ser també un petit homenatge al mestre d'obres Berenguer de Montagut, de qui sabem tan poc, però que fa set segles va concebre aquest temple i va posar tot el seu saber al servei de la ciutat que li feia confiança.

L’exposició es complementa amb un llibre-catàleg, que es pot adquirir a les seus del COAC-Comarques Centrals (A Manresa i a Vic,  preu: 10 €).

 

Del 18 d'octubre al 18 de novembre

Data: Del 18/10/2021 al 18/11/2021
Horari: A consultar
Lloc: Col·legi d'Arquitectes de Catalunya de Vic

+ info: https://arquitectes.us18.list-manage.com/track/click?u=cd62877ea2db620621393e5c9&id=cae639b720&e=cee4176cf0


         L'hora del conte " On s'amaga el monstre del carrer?"

La Maia sempre havia estat una nena valenta i forta, però s'ha fet gran, li han començat les pors i no vol sortir de casa. Sort que un dia descobreix que buscar el mosntre del carrer pot ser MOLT divertit!

Conte sobre les pors i les emocions que ha pogut generar la pandèmia en els més menuts. 

A càrrec de Núria Clemares.

 

Dins del programa "Temps de contes a les biblioteques d'Osona" i "Osona amb la salut mental". 

 

Col·labora Osonament.

Data: 23/10/2021
Horari: 11 h
Lloc: Biblioteca Joan Triadú

Fulletó informatiu


         ENDEVINALLES DEL CEL I L’INFERN

Acompanyats d’un àngel i un dimoni, descobrirem les obres del museu a través d’endevinalles inspirades en la Divina Comèdia. Un viatge fantàstic que acabarà amb la creació de la nostra pròpia història!

Dissabtes 23 i 30 d’octubre

Data: Del 23/10/2021 al 30/10/2021
Horari: 10.30h
Lloc: Museu Episcopal de Vic

+ info: https://www.museuepiscopalvic.com/content/noticies/pdf/triptic-cicle-dante-web.pdf


         Abbey Road

Un espectacle 100% Beatles únic a Europa


Abbey Road és, sense cap mena de dubte, la banda tribut de referència a The Beatles a Espanya, i una de les millors del món. Aquest any presenta un nou espectacle en què combina la tecnologia amb l’essència dels Beatles. Un concert de dues hores acompanyat d’una exhibició de llums i projeccions que el converteixen en un espectacle únic a Europa que conquistarà totes les generacions.


Sobre l’escenari aconsegueix una increïble fidelitat a les veus i sons originals, i és capaç de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari, fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.


Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. En els seus espectacles no només podem escoltar els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviurem aquells himnes que els Beatles van enregistrar fins al 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

Data: 23/10/2021
Horari: 20.00h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 1 Ramon Montanyà

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/abbey-road_74051


         Cloenda del Festival Protesta

Festa per acomiadar la 9a edició del festival


Festa de cloenda del Festival Internacional de Cinema de Crítica Social. La novena edició del Protesta reflexiona sobre el gènere, una temàtica complexa i d’actualitat. La festa portarà un espectacle amb actuacions musicals, arts escèniques, lliurament de premis i la intervenció dels membres del jurat.

 

Data: 23/10/2021
Horari: 19.00h
Lloc: L'Atlàntida - Sala 2 Joaquim Maideu

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/cloenda-del-festival-protesta_114491


         
S'estan mostrant 5 activitats (11-15) de 15
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.