AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Sheep Without a Shepherd

Sam Quah // Xina, 2020

Una família xinesa resident a Tailàndia té una vida senzilla i feliç, fins que la filla gran pateix una agressió en un campament d'estudiants i comença una espiral d'accidents, mentides i sospites, coronades per una tendenciosa investigació policial. 

"Si has vist més de mil pel·lícules, pots aconseguir qualsevol cosa", insisteix el protagonista de la pel·lícula, sense saber que la seva passió per la capacitat educativa del cinema està a punt de posar-se a prova. El remake del film indi Drishyam és un thriller intens i intel·ligent, amb un repartiment en estat de gràcia (inclòs el retorn de la mítica Joan Chen), i un ritme i muntatge que funcionen com un rellotge suís. La pel·lícula ha aconseguit rècords d'audiència en cinemes a la Xina malgrat estrenar-se poc abans de la irrupció del coronavirus. 

Sam Quah
Nascut a Malàsia el 1985, va debutar el 2014 amb The Free Man (2014), cinta per la qual va rebre múltiples reconeixements com el de millor debut als Premis Huading de la indústria xinesa. A continuació va rodar Sheep Without a Shepherd, un èxit total de taquilla que l'han convertit en una de les figures més prometedores del cinema xinès. Actualment treballa en dues sèries per a la televisió xinesa.

Guió: Kaihua Fan, Peng Li i Sheng Lei a partir de l´original de Jeethu Joseph
Muntatge: Hongjia Tang, Xinyu Zu
Durada: 112 min.
Intèrprets: Yang Xiao, Zhuo Tan, Joan Chen, Philip Keung, Audrey Hui, Tianyang Bian, Xiran Zhang, Paul Chun

Data: 22/06/2021
Horari: 20.00 h
Lloc: L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona

+ info: http://cineclubvic.com/detall_peli.php?id=678


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.