AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Festa Major del barri Osona. 15 de juliol

Diumenge 15

9:30h - Xocolatada
10:30h - Inflables
12:30h - Festa de l’escuma

Data: 15/07/2018
Horari: A partir de les 09:30h
Lloc: Plaça Osona

Programa de la Festa Major del barri Osona


         ArtdePas. Gentlemen of Few

Folk (Anglaterra)

Gentleman of Few es van formar al llarg de la costa sud-est d'Anglaterra el 2009. El grup va ser fundat per quatre joves músics que ja en l’època d’estudiants van trobar un gran plaer en el fet de treballar conjuntament. Compartien una àmplia i variada història d'experiències musicals entre ells, que abastaven multitud de gèneres, estils i formats, obrint nombroses vies per a explorar. Sense saber-ho, van acostar-se a la intensa energia i l'entusiasme que van desenterrar de les cançons American Roots, Rock i Bluegrass i aquest va ser el seu punt de partida passant també pel Folk i el Blues.

El 2012 van publicar el seu primer disc "For All We Know" que incloïa algunes de les cançons més antigues, i van celebrar el llançament de l'EP a la seva ciutat natal de Deal, sent un èxit total, tant per la qualitat del directe en com per les vendes de l’EP, que els va establir definitivament com a banda a tenir-los en compte.

El 2013 van editar l’EP “Room to Grow Without the Damage of Time”, i van arribar a les semifinals del Young Folk Award 2014 de la BBC Radio 2, viatjant  per tot Anglaterra i actuant en nombrosos festivals, cosa que els hi va donar molt de renom i molt bona crítica per part de la premsa especialitzada.

A finals del 2015 van editar el darrer LP “The Way and Return”, on recullen les múltiples experiències dels discs anteriors i directes que han acumulat al llarg d’aquests cinc anys de trajectòria de la banda.

ArtdePas és un cicle organitzat per l'Ajuntament de Vic en col·laboració amb la Jazz Cava

 

Data: 15/07/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça del Carbó

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: https://www.gentlemenoffew.com/


         ArtdePas. Improvistos Krusty Show. Beatbox Circ

“S’ aixeca el teló.  Sembla que el reproductor de música s’ ha tornat boig, ha pres vida pròpia. La banda sonora de l’espectacle és imprevisible i sorprenent, pot variar segons cada gest, cada moviment o cada acció. Un malabarista i un prodigi de les cordes vocals han fusionat  les seves tècniques tan dispars, per combinar accions espectaculars, increïbles, i d’allò més divertides”.

Aquest experiment esbojarrat és una caixa de sorpreses, on el públic pot ser el protagonista o decidir quin serà el proper número.

Un espectacle de circ-fusió divertit, participatiu, interactiu, dinàmic i trepidant, on sense ni tant sols adonar-te’n, ja haurem arribat al final.

Amb “Beatbox  Circ” els Improvisto’s donen una altra volta de rosca a la fusió del circ amb altres disciplines, aquest cop però, amb una tècnica ben poc coneguda, però no per això menys espectacular, com és el beatbox: l’ art de reproduir tota classe de músiques i efectes amb les cordes vocals. El resultat és: números de circ participatius, interactius, i molt divertits. Un espectacle dinàmic i sorprenent, indicat per a un públic molt ampli, des dels 4 anys fins als 99.

Improvisto’s us brinda 60 minuts de diversió de la manera més original.

Data: 15/07/2018
Horari: 19:00h
Lloc: Plaça de la Noguera

PROGRAMA ARTDEPAS 18

+ info: http://improvistos.com/espectacles/espectacle-5/


         
S'estan mostrant 3 activitats (11-13) de 13
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.