AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

L’illa dels tresors, el llibre obsequi de les biblioteques

L’illa dels tresors, el llibre obsequi de les biblioteques

Amb motiu del centenari de les biblioteques públiques a Catalunya, a partir del dia 11 de juny i fins el 25 de juny o fins a exhaurir existències, les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i, amb elles, la Biblioteca Joan Triadú de Vic obsequiaran als usuaris del servei de préstec amb el llibre L’illa dels tresors, una recopilació de textos inèdits sobre biblioteques d’autors com Xavier Bosch, Llúcia Ramis, Sílvia Soler, Coia Valls i Martí Gironell entre altres.

No et quedis sense!

Data: Del 11/06/2019 al 25/06/2019
Horari: Consultar horaris
Lloc: Biblioteca Joan Triadú

         Club de novel·la negra

A la trobada del mes de juny del Club de lectura de novel·la negra comentarem el llibre Pista negra d’Antonio Manzini.

El protagonista d’aquesta novel·la és Rocco Schiavone, subcap de la policia de Roma que ha estat desterrat a una petita ciutat de la Vall d’Aosta (Alps Apenins). L’aparició d’un cadàver a la neu, esclafat per una màquina llevaneus a una pista d’esquí de la zona posarà a prova el malhumorat i sarcàstic protagonista d’aquesta novel·la.

Pista negra és la primera novel·la d’aquesta saga. Actualment ja s’han publicat sis volums protagonitzats per Rocco Schiavone, porta més d’un milió d’exemplars venuts a Itàlia i s’ha traduït a 7 idiomes. El seu autor, Antonio Manzini (Roma, 1964 – ), és un conegut actor de cinema i televisió italià i també és director de cinema i teatre a més a més d’escriptor.

Les persones interessades a participar ja poden passar a recollir el llibre per la Biblioteca.

Les sessions del Club de lectura de novel·la negra són conduïdes per Gemma Gil i Aris, antropòloga i historiadora.

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 19:00 h. a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

Data: 19/06/2019
Horari: 19:00h
Lloc: Biblioteca Joan Triadú

+ info: https://bibliotecadevic.com/


         Club de lectura de casa al club

A la trobada del mes de juny del club de lectura De casa al club comentarem el llibre La gent de Hemsö d’August Strindberg.

Sessió a càrrec de Rosa M. López.

Més informació a: De casa al club

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 20:00 h. a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

Data: 25/06/2019
Horari: 20:00h
Lloc: Biblioteca Joan Triadú

+ info: https://bibliotecadevic.com/


         VIII Jornada d'Art i Cultura Religiosa a Catalunya: Art, Poder i Religió a l'Edat Mitjana

L'art religiós constitueix una part molt rellevant i extraordinària del patrimoni del nostre país i es configura, sens dubte, com un testimoni insubstituïble de la realitat històrica, social, material, espiritual i estètica del nostre passat, així com també de la nostra identitat. En aquest context, la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic (ISCRVic), amb la col·laboració del Museu Episcopal de Vic (MEV) i el suport de la Direcció General d'Afers Religiosos, proposen unes jornades per aprofundir en el coneixement del patrimoni religiós i cultural de Catalunya.


L’edició d’enguany es dedica a les relacions entre Església, art i poder. Si per una banda és un tòpic considerar l'Església com una institució de poder a l'Europa occidental de l'Edat Mitjana, d'altra banda les concepcions del poder manejades pels teòlegs de l'època i les relacions amb els poders civils van generar una variada gamma de posicionaments i de manifestacions artístiques que han deixat una petjada profunda en el patrimoni del nostre país.

La primera part de la jornada (matí) tindrà lloc al Seminari de Vic, seu de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Vic on s’impartiran les ponències i la taula rodona, i la segona part (tarda) tindrà continuïtat al Museu Episcopal de Vic (MEV).

Preu: 60 € - Fins el 19 de juny de 2019
          70 € - Del 20 al 27 de juny de 2019

Llocs d’impartició: Institut Superior de Ciències Religioses de Vic : Edifici Seminari. Ronda Camprodon, 2. Vic  i  Museu Episcopal de Vic: Plaça del Bisbe Oliba, 3, Vic

Descomptes: Alumnes UVic-UCC i ISCRVic degudament acreditats, Alumni UVic, persones majors de 60 anys i empreses i /o entitats que matriculin a tres o més persones: 10 % de descompte sobre el preu de la matrícula. (Descomptes no acumulables)

Data: Dijous 27 de juny de 2018

Horari: de 9 a 14 h i de 16 a 17.30 h  

Durada: 8,5 hores

Certificació: Certificat d’assistència de la UVic-UCC. Cal assistir al 80% de les sessions

Inscripcions: Universitat de Vic- UCC

Data: 27/06/2019
Horari: Veure horaris
Lloc: Museu Episcopal de Vic

+ info: https://www.uvic.cat/formacio-continua/ca/cursos-i-jornades/educacio-i-societat/jornada-sobre-art-i-cultura-religiosa-catalunya-art-poder-i


         Tertúlies de poesia. Víctor Sunyol

 27 de juny
Víctor Sunyol - Reflexions sobre poesia

Data: 27/06/2019
Horari: 20:00h
Lloc: Casino de Vic


         Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.