Vic, Capital de la Cultura Catalana 2016
AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Visita guiada. Els orgues històrics de Vic

Visita guiada dels diumenges

Els orgues històrics de Vic. Curisositats i secrets del rei dels instruments: orgues del Carme i dels Dolors.

Visita a càrrec de Xavier Cervera, creador de Fòrum Vicus

Diumenges 5, 12, 19 i 26 de novembre

4€ adults (menors de 12 anys gratuït)

Reserva prèvia a l'Oficina de Turisme.

Data: 26/11/2017
Horari: 12:00h
Lloc: Sortida des de l'Oficina de Turisme

+ info: http://victurisme.cat


         IVORY TUSK

IVORY TUSK
Cantautor, Aergentina
19:00h 
TAQUILLA INVERSA
Web     Bandcamp     Facebook

Ivory Tusk és un cantautor argentí, Ezequiel de Lima en la manera de "banda d'un sol home". Les cançons estan construïdes i sostingudes per la seva veu i la guitarra acústica. Inspirat per artistes com The Tallest Man on Earth, José González, Sufjan Stevens i Shakey Graves, el seu estil compta amb una àmplia tècnica rítmica de finger-picking, afinacions alternatives i lletres contemplatives.

Anteriorment, havia exercit com a compositor i guitarrista principal de la banda d’Indie-rock Blak Lyons, on va observar la crua realitat dins l’escena local de Buenos Aires pel fet de cantar les cançons en anglès, on es sentien aliens de l'escena i atrets per les influències del Folk americà. El gener del 2016 es va embarcar en una gira en solitari a través del sud-oest dels EUA, tocant en shows en ciutats com San Francisco, Salt Lake City, Phoenix, San Diego i Los Angeles.

Per finalitzar una extensa gira de 3 mesos, a Nashville hi va fer una parada prou llarga, i en una de les nits que hi actuava, va conèixer a Harrison Brougham, que li va oferir gratuïtament  disposar dels estudis de  l’Art Institute of Tennessee, on en una tarda, van gravar 5 cançons inèdites, en viu, una sola presa, sense edicions i amb doblatges mínims. Aquests enregistraments íntims van ser plasmats en un EP anomenat "Zephyr" el 12 de juliol del 2016.

Al setembre de 2016, va ser convidat a obrir el xou en viu de Los Monos de la China, que va ser gravat per a un llançament en DVD i va participar al Paraiso Festival. Arran d'aquestes actuacions, Ezequiel va entrar a l'estudi per gravar el seu EP  "Rising Lights", que es el que presentarà a La Jazz Cava, aprofitant la gira que fa el 2017 per terres europees.

Data: 26/11/2017
Horari: 19:00h
Lloc: Jazz Cava

+ info: http://www.jazzcava.com/


         
S'estan mostrant 2 activitats (11-12) de 12
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.