AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Delícies claqueteres

DELÍCIES CLAQUETERES
Núria Cela i Cristina LLevat
Un espectacle en un format inèdit: una mostra de claqué on els assistents podran participar i aprendre’n. Un tast d’aquest ball antic que, acompanyat amb músiques ben diferents, ens permetrà descobrir els misteris del ritme, percutir-se el cos i fer un passeig per la història del claqué.

Núria Cela i Cristina Llevat

” Vaig començar a ballar dansa clàssica als cinc anys i des de llavors he ballat dansa contemporània, jazz, africana,… i, ballant ballant vaig descobrir el claqué i la percussió corporal i vaig veure que és on m’ho passo pipa.”

QUI SÓC?

http://www.nuritotal.com/

Data: 14/02/2020
Horari: 19:00h
Lloc: CCVIC de la Guixa

+ info: https://centrescivics.vic.cat/esdeveniments/delicies-claqueteres/


         Tertúlia fotogràfica amb Jose Maria Pecci

Aquest divendres , "Paraules pixelades i alguns apunts" Poesía i fotografia són com dues germanes que sempre es busquen. Una aproximació i interpretació personal a les paraules a traves de la càmera d'en Jose Maria Pecci.  A les 19:30 a la galeria. Entrada lliure i gratuita, com sempre. REALMENT IMPRESCINDIBLE!!!  

Data: 14/02/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Galeria Tres-EU


         Fòrum de debats "La Xina de primera mà"

El Fòrum de Debats programa per al proper divendres, 14 de febrer, una conferència amb el títol de "La Xina de primera mà" que anirà a càrrec de Javier Borràs i Arumí, periodista i escriptor. L'acte tindrà lloc a l'Auditori del Sucre, Plaça 1 d'octubre, de Vic, i començarà a les 8 del vespre. Com sempre, anirà seguit de col·loqui.

En la conferència s'intentaran respondre interrogants com aquests: com funciona el sistema polític de la Xina?, com un sistema autoritari com el seu ha aconseguit sobreviure tant de temps?, la Xina és una economia comunista o capitalista?, quin paper han jugat els migrants i les dones en l'explosió econòmica del país?, com funciona a la Xina la censura o el control tecnològic?, quin paper jugarà una Xina cada cop més forta en l'escenari internacional?, com està afectant, ara mateix, el creixement i la major presència de la Xina a Europa?. Partint d'una experiència de primera mà, el periodista Javier Borràs i Arumí explicarà els debats al voltant de totes aquestes preguntes decisives, amb la intenció de fer conèixer una Xina més complexa i amb més matisos que la que veiem en els nostres noticiaris. També s'oferiran les informacions més actuals sobre l'epidèmia del coronavirus amb origen a la Xina i que tanta alarma està causant.

Javier Borràs i Arumí és periodista i gaudeix d'un important reconeixement com un dels millors coneixedors de la realitat xinesa actual, de la qual coneix bé tant la Xina oficial com la del carrer, la de la gent anònima que no sol aparèixer en els llibres, documentals... sobre aquell país.  Autor del llibre sobre la Xina "Roja y gris. Andanzas y tribulaciones de un joven corresponsal en China".  Va ser corresponsal de l'agència EFE a Pequín i actualment és periodista "freelance" especialitzat en Euràsia. Ha realitzat reportatges des de la Xina, Rússia, l'Índia, els països exsoviètics, el sudest asiàtic, Llatinoamèrica i Europa. Ha publicat a mitjans de comunicació com Esglobal, Jotdown, El Mundo, La Vanguardia, Proceso (Mèxic), Catalunya Diari o RNE. És cofundador de la "newsletter" setmanal d'informació sobre la Xina i Àsia "Chinasia".

Data: 14/02/2020
Horari: 20:00h
Lloc: Auditòri el SUCRE - Plaça 1 d'octubre - Vic


         La idea d'Europa, de George Steiner

La idea d'Europa, de George Steiner
14 de febrer de 2020
Teatre de prop
Òscar Intente
Un monòleg d’Òscar Intente per reflexionar sobre Europa

La idea d’Europa és el títol d’un llibret de George Steiner que parla de l’home europeu contemporani. Dels homes, dones i nens europeus que duen, com si fos una motxilla massa carregada, un pes a l’esquena. El pes d’un passat brutal i grandiós alhora.

Data: 14/02/2020
Horari: 20:30h
Lloc: Casino de Vic

+ info: https://latlantidavic.cat/ca/la-idea-d-europa-de-george-steiner_54353


         
S'estan mostrant 4 activitats (21-24) de 24
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.