AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Club de lectura de novel·la negra: Cementiri d’animals de Stephen King

A la trobada del Club de lectura de novel·la negra del mes de febrer llegirem Cementiri d’animals de Stephen King.

Després de morir atropellat, el gat Church reapareix com si res a casa de la família Creed. La petita Ellie està encantada però el seu pare, el Dr. Louis Creed, recorda perfectament com el va enterrar al final del cementiri d’animals on tradicionalment els habitants del poble porten les seves mascotes quan moren. Però el seu veí li explica que més enllà del cementiri hi ha les terres sagrades dels indis que vivien a la zona i que creien que si hi enterraven els seus éssers estimats, retornaven a la vida. Ara, però, la zona està maleïda per un ens satànic anomenat Wendigo. Quan el fill petit de la família, Gage, mor atropellat, el doctor Creed, embogit pel dolor, vol enterrar-lo a les terres sagrades dels indis perquè torni a la vida.

Stephen King (Portland, Maine, EUA; 1947 – ) conegut com el Rei del terror, va publicar la seva primera novel·la Carrie l’any 1974 i des de llavors no ha deixat d’escriure. Admirador dels grans clàssics dels gènere de terror com H.P. Lovecraft, Edgar Allan Poe, Shirley Jackson o John D MacDonald, a les seves novel·les trobem referències a tots aquests autors. Ha venut més de 350 milions d’exemplars dels seus llibres, alguns tan coneguts com El resplandor, It, Cujo o Misery i hi ha un centenar d’adaptacions al cinema d’obres seves, amb gran èxit de taquilla. La seva literatura es caracteritza per la gran quantitat de detalls i la gran profunditat psicològica dels seus personatges. A més a més, sovint hi ha referències a altres llibres seus mitjançant personatges secundaris, pobles ficticis o fets que han passat a altres novel·les.

Ha rebut nombrosos premis del gènere de terror, suspens i fantasia però l’any 2003 va ser guardonat amb el National Book Award per la seva trajectòria i la seva contribució a les lletres nord-americanes un guardó que no va estar exempt de polèmica.

La conductora del Club de lectura de novel·la negra és Elisabet Contreras.

Les persones interessades a participar en aquest Club de lectura ja poden passar a recollir el llibre per la Biblioteca.

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 19:00 h. a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

Data: 19/02/2020
Horari: 19:00h
Lloc: Biblioteca Joan Triadú

+ info: https://bibliotecadevic.com/


         
S'estan mostrant 1 activitats (21-21) de 21
123Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.