AGENDA
TOTES LES ACTIVITATS ACTIVITATS FAMILIARS FESTES I FIRES
ARTS ESCÈNIQUES CINEMA CONFERÈNCIES I ACTES LITERARIS
ARTS PLÀSTIQUES CURSOS I TALLERS MISCEL·LÀNIA

Acte d'inauguració del renovat ETC

S’inaugura el renovat Espai de Teatre i Cinema (ETC) com a pol d’atracció per a la creació i amb una programació pròpia, amb la participació d’entitats de la ciutat, al passeig de la Generalitat número 46.

 

L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; i també comptarà amb les intervencions de la regidora de Cultura, Susagna Roura; el president d’Etcètera Teatre, Jordi Colom; el president del Cineclub Vic, Sergi Calle; i la presidenta de l’associació de veïns i veïnes del barri del Remei, Iolanda Garrote.

 

Durant l’acte inaugural es comptarà amb un matx d’improvisació a càrrec d’Etcètera Teatre i Cineclub Vic  i l’actuació musical de la cantautora osonenca Ju.

Data: 14/10/2021
Horari: 19.30h
Lloc: Espai de Cinema i Teatre (ETC)

+ info: https://etcvic.cat/inauguracio-del-nou-etc/


         LA DIVINA COMÈDIA, UN MÓN SENCER PER DESCOBRIR

Conferència a càrrec de Joan Francesc Mira, escriptor, assagista, traductor, antropòleg, activista, professor de Filologia Clàssica i fundador del Museu d’Etnologia de València.

La Commedia hauria de pertànyer a aquell petit grup de llibres de freqüentació necessària, en tant que expressió d’aquesta humanitat comuna que ens fa a tots companys de la mateixa experiència de vida i del mateix viatge que Dante realitzà imaginàriament, però tan realment, ara fa ja set segles.

Data: 14/10/2021
Horari: 18.30h
Lloc: Museu Episcopal de Vic

+ info: https://www.museuepiscopalvic.com/content/noticies/pdf/triptic-cicle-dante-web.pdf


         Her (EEUU, 2013)

Her (EEUU, 2013)

Direcció i guió: Spike Jonze

126’

Theodore Twombly és un home solitari que es guanya la vida escrivint cartes privades i emotives per a persones que, per algun motiu, no són capaces de fer-ho pel seu compte.

Trist i amb el cor trencat a causa d’una ruptura sentimental s’interessa per una nova intel·ligència artificial dissenyada per complaure qualsevol necessitat de l’usuari. A través de la hipnòtica relació entre el protagonista (un magnífic Joaquin Phoenix) i la seva amant virtual, el director Spike Jonze planteja una infinitat de qüestions (socials, morals, culturals) al voltant de l’evolució tecnològica en què ens trobem immersos. Una magnífica cinta de ciència ficció futurista de tall romàntic, profundament emotiva, que combina amb encert la comèdia, el drama i que ens ofereix una visionària descripció de la societat actual.

 

Entrada gratuïta, aforament limitat. Per reserves: info@ateneudevic.cat

Coorganitzada amb Cineclub Vic

Data: 14/10/2021
Horari: 20h
Lloc: Casino de Vic

Programa Ateneu de Vic (Set-Des 2021)

+ info: https://ateneudevic.cat/


         
S'estan mostrant 3 activitats (11-13) de 13
12Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat
Horari d'atenció al públic de 9:00h a 14:30h.